Üdvözli Önt az EIZO Academy!

Az EIZO Academy szerteágazó témakörű előadásain és műhelyfoglalkozásain számtalan hasznos ismeret sajátítható el a monitorokról.

Colourclass Namibia

Szakembereink egyedülálló utazásra kalauzolnak benneteket. 11 oktató videóban mutatjuk be a fényképészeti témák alapjait (panoráma, asztro és vadon élő állatok) a fényképezőgéppel való filmezést, a színkezeléstől és a softprooftól és számos tanácsot adunk a fotószafari készítéshez. És természetesen várnak benneteket a namíbiai élmények is.

Nézzétek meg most mindegyik epizódot!

Colourclass Lofoten

A Colourclass Lofoten című filmsorozatból a tájképfotózás minden apró fortélya elsajátítható. A nézőket a Norvégia északi részén fekvő Lofoten-szigetcsoport csodálatos világába elkalauzoló alkotás hat epizódjában a tájképfotózás teljes munkafolyamata nyomon követhető: a megfelelő felszerelés és helyszín kiválasztásán, valamint a fényerőszabályzás, a szűrőhasználat és a képszerkesztés kérdéskörein kívül a fényképezőgép és a monitor szakszerű kalibrálására, a színprofilkészítésre, a nyomtatásra, továbbá a minőségi nyomtatópapírokra, a próbanyomat-ellenőrzésre és az ICC-profilokra is kitérnek az alkotók.

Tekintse meg most

Kapcsolat

EIZO Austria GmbH
Pfarrgasse 87
1230 Vienna
AUSTRIA

Telefon: +43 (0) 1-615-2886-10
Telefax: +43 (0) 1-615-2886-19