Műhelyek és szemináriumok

Itt található egy pillanat alatt az összes fontos információ: mely témákra vonatkozik, kik az előadók és mikor és hol kerül sor a következő találkozókra.

Webinárium: „Megoldások a számítógép nélküli IP-videolejátszáshoz”

2020. szeptember 22. és 23.


Idő: 11:00 – 12:00 óra CEST
Ár: A részvétel ingyenes
Előadás nyelve: Angol
Referens: Oliver Nachtigal (EIZO Business Development Manager Security & Surveillance)
 

Leírás:
Videobiztonsági rendszerek alkalmazásakor a helyhiány gyakran nehézkessé, gazdaságtalanná vagy egyenesen lehetetlenné teszi a számítógépek használatát. Speciálisan az ilyen forgatókönyvek esetére kínál az EIZO különböző megoldásokat az IP-videolejátszáshoz, és ezzel különböző követelményeket támaszt. Az EIZO üzleti fejlesztési igazgatója, Oliver Nachtigal négy témakörben mutat be Önnek az IP-dekódoló megoldásokkal kapcsolatosan mindent, a koncepciótól és a különböző alkalmazásoktól kezdve a videokezelési rendszerekkel való együttműködésen át egészen a konkrét berendezésekig.

Webinárium tartalmak


2020. szeptember 22.

1) IP-videolejátszás: Számítógép nélküli, egyszerű, karbantartást nem igénylő, megbízható - EIZO IP-dekódoló megoldások áttekintése

Megismeri az EIZO IP-dekódoló megoldásokat, valamint a videobiztonsági rendszerek klasszikus telepítésével szembeni előnyeit.


2) A kritikus felvételek élő megtekintésével kapcsolatos okos intelligens megoldások - gyakorlati példák az EIZO IP-dekódoló megoldásainak alkalmazására

A különböző ügyfélprojektek példáján megismerheti, hogy a gyakorlatban milyen EIZO IP-dekódoló megoldásokat használnak sikeresen, és milyen különböző követelmények teljesülnek.

Jelentkezzen be most itt

 


2020. szeptember 23.

1) Az EIZO IP-dekódoló termékeknek és a VMS csatlakozásnak köszönhető profi megoldások - intuitív bővítő modulok a súrlódásmentes VMS integrációhoz, például: Genetec VMS

A „Genetec Security Center“ VMS példái alapján megmutatjuk, milyen kényelmesen integrálhatók az EIZO IP-termékek a már meglévő videobiztonsági rendszerekbe, és milyen előnyökkel jár ez.


2) EIZO IP-dekódoló megoldások: Felszerelés, bekapcsolás, automatikus konfiguráció, kész - a számítógép nélküli IP-videolejátszás egyszerű és költségtakarékos létrehozása és használata

A webinárium utolsó „Hands-on” részében közvetlenül az IP-dekódoló monitoron mutatjuk be, mennyire egyszerűen végrehajthatja az üzembe helyezést és a beállítást.

Jelentkezzen be most itt

Referens

Oliver Nachtigal

Oliver Nachtigal 20 éve dolgozik a biztonsági ágazatban. A biztonság és felügyelet üzleti fejlesztési igazgatójaként 2019 óta Európa-szerte segíti a japán EIZO monitorspecialistát. Az EIZO IP-dekódoló megoldásaira specializálódott. Mind az IP-videotechnika, mind a hálózati technika területén átfogó szakismerettel rendelkezik. Tudását már sok éve referensként adja át a képzéseken.