Az EIZO által nyújtott legfőbb előnyök

A felsőkategóriás monitormegoldások terén a világ egyik vezető gyártójának számító EIZO neve a japán „kép“ szóból ered. Az EIZO elkötelezte magát amellett, hogy minden egyes alkalmazási területhez a legmegfelelőbb monitort kínálja. Az EIZO monitorok így mindenhol megtalálhatók, ahol a kiemelkedő képminőség elengedhetetlenül szükséges. Többek között: háttérirodákban, kórházakban, légi irányítási központokban, tervezőirodákban, fotóstúdiókban, hajóhidakon, építészeti irodákban, tőzsdéken és játékbajnokságokon. 

Röviden: Az EIZO a kompromisszumok nélküli minőség szinonimája. A vállalat termékeit magas fokú megbízhatóság, kiváló képminőség és kiemelkedő ergonómia jellemzi. EIZO – Piacvezető vállalat a vizuális technológia terén

Eredeti japán

Az 1968-ban alapított EIZO Corporation székhelye a japán Hakusanban/Ishikawában található. A vállalatot a Tokiói tőzsdén is jegyzik. Az EIZO leányvállalatai és kizárólagos értékesítési partnerei a világ több mint 70 országában jelen vannak. A cég kiterjedt forgalmazási hálózatának köszönhetően az ügyfelek rendkívül gyors kiszolgálására képes, felsőkategóriás monitormegoldások és kiegészítő szolgáltatások tekintetében egyaránt. Az EIZO vállalat világszerte jelenleg több mint 1700 alkalmazottat foglalkoztat.

Az EIZO Corporation vállalati eredményei és kimutatásai itt tekinthetők meg

Európai értékesítés és marketing

EIZO Europe GmbH

A vállalat valamennyi európai értékesítési és marketing tevékenységét az EIZO Europe GmbH szervezi. A vállalat európai központja a németországi Mönchengladbachban működik – emellett irodákat tart fenn Belgiumban, Olaszországban, Hollandiában, Ausztriában és a Cseh Köztársaságban.