EIZO Corporation, Japán

Az EIZO vezető szerepet tölt be a csúcskategóriájú monitorok fejlesztése és gyártása terén. A kiemelkedő minőségre a cég Japánban működő kutatási és fejlesztési központja a garancia. Az új monitormegoldások kifejlesztésén és megalkotásán több mint 600 mérnök dolgozik. Gyártási eljárásunkat 100%-ig saját fejlesztés és előállítás jellemzi. Ennek köszönhetően a fejlesztési és gyártási folyamat teljes egészét cégünk munkatársai felügyelik.

Mindez jelentős minőségbeli és technológiai előnyt biztosít számunkra. Termékeink kiváló minőségét számos független vizsgálat tanúsítja. A különböző összehasonlítások alkalmával általában az EIZO monitorai hódítják el az első helyet.

A beszállítókkal folytatott együttműködésben különösen nagy hangsúlyt fektetünk a függetlenségre. Monitoraink kimagasló színvonalának fenntartása érdekében kizárólag a legjobb minőséget garantáló beszállítókkal működünk együtt.

Európai fejlesztés és gyártás

EIZO GmbH

A cég több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyászati képalkotás céljára használt monitorok előállítása terén, legkorszerűbb műszaki megoldásainak köszönhetően pedig a piaci szegmens egyik vezető gyártójának számít.

tovább
EIZO Technologies GmbH

Az EIZO Technologies GmbH több mint 40 éves tapasztalattal fejleszt monitor- és kijelző megoldásokat az ipar, az orvostudomány, az autóipar és a repülésbiztonság területei számára.

tovább