„A játék során, különösen a hosszabb labdavezetések közben többé már nem szükséges a kisméretű áttekintő térképet figyelni, mivel a játék menete közvetlenül a történések helyszínén követhető nyomon. Ez a labdaszerzés és a védelem terén is jelentőés előnyt nyújt.”

Timo „TimoX” Siep, FIFA világbajnoki döntős (ESWC), VfL Wolfsburg

TimoX, FIFA világbajnoki döntős

Timo a világ egyik legjobb FIFA játékosa. A legjobb 10 között számon tartott játékos a legutóbbi ESWC világbajnokságon második helyezést ért el. Többek között a FIFA Interaktív Világkupa regionális offline bajnokságára is kvalifikálta magát.

Az olyan kiemelt bajnokságokon, mint amilyen például az ESL Bajnokság vagy a FIFA Interaktív Világkupa (ESWC), kizárólag a legjobb felszereltség birtokában vívható ki a győzelem. Természetesen az is rendkívül fontos, hogy az elektronikus sportágak résztvevői otthon is megfelelő technikai feltételek mellett készülhessenek fel.

Drei FS2434 im Einsatz beim FIFA-spielen

TV vagy monitor?

A bajnokságok szervezői nem véletlenül használnak monitorokat TV készülékek helyett. Ahhoz, hogy a játékosok a legjobb formájukat nyújthassák, megfelelő teljesítményű monitorok szükségesek.

„Eltekintve a méretbeli eltérésektől, a monitorok minden szempontból felülmúlják a TV készülékeket, a FIFA játékok esetében pedig különösen előnyösek”, magyarázza TimoX. Például sokkal rövidebb a reakcióidejük, ami elengedhetetlenül fontos szempont a versenyeken.

Mivel az EIZO FS2434 esetében különösen alacsony szintű a jelek bemeneti továbbításának késedelme, a vezérlőből származó jelek rendkívül gyorsan fejtik ki hatásukat a játék menetére, és gyakorlatilag azonnal megjelennek a képernyőn. Az említett modell ideális választás a profi játékosok számára, és tökéletes megoldás a 3 monitoros elrendezés céljára. „Megfelelő monitoron a játék is jóval élvezetesebb”, fűzi hozzá TimoX.

Áttekintés és teljesítménybeli jellemzők – 3 monitoros rendszer

A 3 monitoros rendszer többek között azért is ideális választás, mert nagyszerűen egyesíti a monitorok és a nagy képátlójú TV-k nyújtotta előnyöket. Mivel jóval szélesebb, mint egy TV, a játékos a pálya egészét átlátja.

TimoX remekül rávilágít a 3 monitoros rendszer egyik legfőbb előnyére: „A játék során, különösen a hosszabb labdavezetések közben többé már nem szükséges a kisméretű áttekintő térképet figyeln, mivel a játék menete közvetlenül a történések helyszínén követhető nyomon. Ez a labda megtartása és a védelem terén is jelentőés előnyt jelent.”

„Ha egy játékos valóban jelentős hangsúlyt fektet a FIFA bajnokságokon nyújtott teljesítményére, és anyagilag sincs akadálya, nagy hasznát veheti a 3 monitoros rendszernek”, mondja TimoX.

FS2434
FS2434-BK FORIS

Kifejezetten RTS, MOBA és MMORPG játékokhoz kifejlesztett FS2434 monitor. Smart technológiák a nagyszerű játékélmény jegyében!

  • 60,4 cm (23,8 coll)
  • 1920 x 1080 (Full HD)
  • IPS
  • Képarány 16:9
372,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
  • 60,4 cm (23,8 coll)
  • 1920 x 1080 (Full HD)
  • IPS
  • Képarány 16:9