Torzításmentes megjelenítésű 27 hüvelykes képernyő

EIZO ColorEdge CG2730 und CS2730

A hagyományos, 1920 x 1200 képpontos felbontású, 24 hüvelykes monitorokkal szemben a 2560 x 1440 képpontos, WQHD felbontást nyújtó új, 27 hüvelyk képátlójú ColorEdge készülékek 60%-kal több képponttal rendelkeznek, így jelentősen több szabad helyet biztosítanak az asztalon. 

A hardveres kalibrálást nyújtó ColorEdge CS2730 monitoron minden szükséges funkció megtalálható, amit a vizuális tartalmak professzionális színvonalú feldolgozása megkövetel. A ColorEdge CG2730 többek között beépített kalibrációs érzékelőt, TrueBlack panelt és árnyékoló ernyőt tartalmazó kimagasló felszereltsége még a legigényesebb felhasználók elvárásait is tökéletesen kielégíti. 

A CS2730 és CG2730 monitorok széles színskálájú, 16:9 képarányú (IPS technológiájú) LCD modulja az AdobeRGB színtér 99%-át lefedi. 

A maximális mértékű színpontosság és színmélység eléréséről, valamint a színárnyalatok felbomlásához és a csíkozódáshoz hasonló megjelenítési zavarok megelőzéséről a két ColorEdge monitor 16 bites Look-Up-Table (LUT) táblája gondoskodik. 

Az EIZO ColorEdge monitorok pontosan beállított gyári alapértékekkel kerülnek az üzletek polcaira. A gamma-görbe beállítását szintén a gyárban végzik el. A panelek gyárilag beállított, és szükség esetén korrigált homogenitása és színtisztasága teljes mértékben valósághű képmegjelenítést biztosít. 

Új kialakítású készülékházak

Mindkét monitor vékony kivitelű készülékházzal rendelkezik. A készülékház a korábbi készülékekhez képest 46%-kal keskenyebbé vált, a mélységét kb. 30%-kal csökkentettük. A megvilágított, elektrosztatikus érintőgombokkal a monitor különböző funkciói akár sötét környezetben is biztonsággal kezelhetők.

Mindkét ColorEdge monitort DVI-D, HDMI és Display Port bemenetekkel láttuk el. USB 3.0 elosztóval, melyhez három downstream és két upstream csatlakozó tartozik. Az EIZO ColorNavigator kalibrációs szoftver szintén az alapfelszereltség része. A CG2730 modellhez tartozó árnyékoló ernyő a CS2730 esetében külön megvásárolható tartozék. 

CG2730 minden igényt kielégítő felszereltséggel

A különösen pontos színszabályozásról a CG2730 beépített kalibrációs érzékelője gondoskodik. A precíz kalibrálást és profilozást nyújtó érzékelő mindig pontosan az adott képernyőhöz igazodik. Egyben az automatikus kalibrálást is lehetővé teszi. A felhasználó így rengeteg időt megtakaríthat, mivel a kalibrálást maga a monitor végzi el. A CG2730 modell ColorNavigator NX szoftverének és hálózati kompatibilitásának köszönhetően az átfogó jellegű színkezelési munkafolyamatokba is egyszerűen beilleszthető. 

A legfinomabb színárnyalatokat is precíz módon megjelenítő monitor a képfeldolgozással és próbanyomat-ellenőrzéssel foglalkozó professzionális felhasználók legmagasabb igényeit is tökéletesen kielégíti. A DCI-P3 színtér 98 százalékát lefedő CG2730 monitor a színosztályozás területén is kimagasló teljesítményt nyújt. A CG2730 modell True Black LCD-panelje még gyenge fényviszonyok és ferde látószög mellett is kiváló kontrasztarányt és színmélységet nyújt. 

További termékjellemzők:

  1. Széles színskálájú LCD monitor IPS-LED technológiával, Kontraszt: 1500:1 (CG2730); 1000:1 (CS2730) Fényerősség: 350 cd/m2
  2. Hőmérsékletvezérelt színelcsúszás- és fényerőkorrekció (CG2730)
  3. Display Port, HDMI és DVI-D bemenet
  4. Két upstream és három downstream USB csatlakozó (egy töltőcsatlakozóval)
  5. Fogantyú az egyszerű hordozhatóságért
  6. Árnyékoló ernyő egyszerűen kezelhető, mágneses rögzítéssel (a CG2730 esetében az alapfelszereltség része, a CS2730-nál külön megvásárolható tartozék)
  7. 5 éves helyszíni cseregarancia

Ár és elérhetőség:

Javasolt kiskereskedelmi ár: CG2730 – 2,027 € / CS2730 – 1,173 €
A CS2730 monitor szeptembertől 2016, a CG2730 model pedig novembertől 2016 érhető el a szaküzletekben.

EIZO: Tökéletes minőség, kompromisszumok nélkül

A felsőkategóriás monitormegoldások terén a világ egyik vezető gyártójának számító EIZO neve a japán „kép“ szóból ered. Az EIZO elkötelezte magát amellett, hogy

minden egyes alkalmazási területhez a legmegfelelőbb monitort kínálja. Az EIZO monitorok így mindenhol megtalálhatók, ahol a kiemelkedő képminőség elengedhetetlenül szükséges. Többek között: háttérirodákban, kórházakban, légi irányítási központokban, tervezőirodákban, fotóstúdiókban, hajóhidakon, építészeti irodákban, tőzsdéken és játékbajnokságokon.

Röviden: Az EIZO a kompromisszumok nélküli minőség szinonimája. A vállalat termékeit évtizedek óta magas fokú megbízhatóság, kiváló képminőség és kiemelkedő ergonómia jellemzi. 

CS2730