Felejtse el a hagyományos megoldásokat!

A videofelügyeleti IP kamerákkal készített felvételek felügyeleti monitorokra irányuló továbbítása gyakorta meglehetősen nehézkes. Az IP kamera képjelének átviteléhez a monitoron kívül általában egy megfelelő szoftvert futtató számítógép és egyéb külső eszköz is szükséges. Az ilyen rendszerek üzemeltetése a megfelelő szoftverlicenceken, víruskereső programokon és adatvédelmi eszközökön kívül szakszerű karbantartást, valamint jelentős helyigényű és különálló módon csatlakoztatható hardvereszközöket igényelnek.

Hagyományos monitor
Hagyományos monitor

Integrált megoldás EIZO gyártmányú IP-dekódoló monitorok használatával

Az EIZO IP-dekódoló monitorjai jóval átláthatóbb, és kevésbé összetett felépítésű megoldást kínálnak. A hálózati térfigyelő kamerák csatlakoztatásához például egyáltalán nem szükséges számítógép. Az internetes kezelőfelületen, illetve a videokezelő rendszerbe integrált API alkalmazáson keresztül a monitorokon kívül az IP és térfigyelő kamerák vezérlése is kényelmesen elvégezhető. A kiemelkedő képminőségről az IP-dekódoló monitorok különböző képjavító funkciói gondoskodnak (többek között a mélygarázsok sötétebb részeinek pontosabb megjelenítését is lehetővé téve).

IP-dekódoló monitorok
IP-dekódoló monitorok

Tökéletesen rugalmas felhasználást lehetővé tevő IP-alapú dekóderdoboz

Az EIZO IP-alapú dekóderdoboza monitorfalakhoz, valamint eltérő képátlójú és felbontású képernyőkből álló rendszerekhez egyaránt tökéletesen alkalmas. A számítógépmentes csatlakoztatási lehetőségeknek köszönhetően egyik esetben sem szükséges számítógép vagy külön szoftver a videohálózattal kiépítendő kapcsolat létrehozásához. A kisméretű egység a helytakarékos használat érdekében VESA rögzítőrendszerrel csatlakoztatható hozzá a monitorokhoz. A kompakt kialakítást széles körű funkcionalitással ötvöző IP-alapú dekóderdoboz egy különösen rugalmasan alkalmazható, rendkívül helytakarékos megoldás.

Tökéletesen rugalmas felhasználást lehetővé tevő IP-alapú dekóderdoboz
IP-dekódoló monitorok

Tovább a termékáttekintéshez
Valamennyi IP-dekódoló monitorunk

IP-alapú dekóderdoboz

Rugalmasan kezelhető videofelvételek
Tovább az IP-alapú dekóderdobozhoz

Az előnyök áttekintése:

  1. IP-videofelügyeleti rendszerek számítógép nélküli csatlakoztathatósága
  2. Tökéletes megoldások monitorfalakhoz, nagy képátlójú és felbontású képernyőkből álló rendszerekhez, valamint üzletekben, irodaházakban, mélygarázsokban, szabadtéri területeken és beléptető rendszereknél alkalmazott valós idejű felügyelethez.
  3. Magas fokú megbízhatóság és hosszú élettartam
  4. 24 órás használatra is alkalmas

Átfogó partneri kapcsolatok a videokezelő rendszerek gyártóival

A különböző videokezelő rendszerekkel kapcsolatos kompatibilitás és a megfelelő szintű műszaki támogatás előmozdítása érdekében az EIZO a biztonságtechnikai és felügyeleti megoldásokat kínáló ipar számos piacvezető szereplőjével együttműködik.

Tudjon meg többet a videókezelő rendszerekkel való integrációról

IP Decoder Solution Partner

Szoros együttműködés a piacvezető kameragyártókkal

Az EIZO gyártmányú IP-dekódoló készülékek és az IP kamerák közötti optimális kompatibilitás megteremtése érdekében az EIZO kutatási és fejlesztési részlege nagy hangsúlyt fektet a piacvezető kameragyártókkal folytatandó együttműködésre.

Camera Compability
»A Genetec központosított videokezelő rendszerének és az EIZO monitoroknak köszönhetően kevesebb eszköz szükséges az egyes állomások felszereléséhez. Ezáltal jóval hatékonyabb a munkavégzés.«

Alan Baird, Senior Core Communications Engineer - Edmonton Transit Service

Bővebben
»Az EIZO IP-dekódoló monitorokon gyorsan és hatékonyan, számítógép használata nélkül jeleníthetők meg az IP kamerák felvételei.«

Walibi vidámpark, Hollandia

Tudjon meg többet
»Mindkét IP-dekódoló monitor kiváló képmegjelenítést nyújt. A kiemelkedő termékminőségen kívül az EIZO megbízható szolgáltatásait is rendkívül nagyra értékeljük.«

Mark Ameloot, a Sopraco cégcsoport ICT felelős vezetőmunkatársa

Bővebben