Az új 27 colos professzionális grafikus monitorok


A fotózás, videózás és képszerkesztés legmagasabb igényeihez:
ColorEdge CG2700S 2,5K felbontással és ColorEdge CG2700X 4K felbontással.

Több mint 92 wattos USB-C töltési teljesítmény, LAN-csatlakozás, beépített kalibrációs érzékelő és kiváló képminőség.

Az EIZO grafikus monitorok előnyei

A nagy színtér és a legnagyobb pontosság ideális kombinációja

Ahhoz, hogy a modern fényképezőgépek teljes színspektrumát ki tudja használni, olyan monitorra van szüksége, amely a lehető legnagyobb színteret fedi le. Ellenkező esetben a fájlban található telített árnyalatok vizuális értékelése és szerkesztése nem lehetséges. Ezért a ColorEdge monitoraink IPS-panelje olyan nagy fotószíntereket is le fed, mint az AdobeRGB, valamint az ISO-Coated V2 CMYK nyomtatási színtér. Így a modern fényképezőgépek teljes színspektruma változatlanul és hiánytalanul jelenik meg. A nyomtatási eredmény pontos szimulációja a softproof nézetben is garantált.

Gyors, egyszerű és veszteségmentes kalibrálás kompromisszumok nélkül

Ahhoz, hogy a monitor a teljes élettartama alatt ugyanazt a fájlt ugyanolyan módon jelenítse meg, elengedhetetlen a rendszeres kalibrálás. Minden ColorEdge-monitor a veszteségmentes hardveres kalibrációs módszert használja erre a célra. A szoftveres kalibrációval ellentétben, amely mindig magában hordozza a megjelenítés minőségének romlásának kockázatát, a hardveres kalibráció nemcsak egy korrekciós profilt hoz létre a grafikus kártyához, hanem a monitor LUT-ját (Look-Up-Table) is kalibrálja. Az EIZO könnyen használható, ingyenes ColorNavigator kalibrációs szoftverével együtt a ColorEdge monitor nagyon egyszerűen és veszteség nélkül korrigálható.

Használatra kész a dobozból - Tökéletesen kalibrált, gyártelepi állapotban

Garanciánk egy egyszerű sikerelven alapul: innovatív monitortechnológia, elsőrangú alapanyagokból előállítva. A saját gyártóüzemeinken belüli előállításnak, a prémiumminőségű anyagok felhasználásnak, a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek, valamint a minden egyes részletre kiterjedő minőség-ellenőrzésnek köszönhetően valamennyi monitorunkra öt év – vagyis a szokásosnál mintegy három évvel hosszabb időtartamú – garanciát vállalunk.

Ez az egyedülálló EIZO gyári kalibráció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a monitort az előre beállított színterekkel használja a dobozból kivéve. Ez a bonyolult gyári kalibrálás az oka annak is, hogy a ColorNavigatorral a felhasználó által végzett újrakalibrálás olyan gyors.

Hosszú élettartamú monitorok

Garanciánk egy egyszerű sikerelven alapul: innovatív monitortechnológia, elsőrangú alapanyagokból előállítva. A saját gyártóüzemeinken belüli előállításnak, a prémiumminőségű anyagok felhasználásnak, a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek, valamint a minden egyes részletre kiterjedő minőség-ellenőrzésnek köszönhetően valamennyi monitorunkra öt év – vagyis a szokásosnál mintegy három évvel hosszabb időtartamú – garanciát vállalunk. A garancia a cserekészülék rendelkezésre bocsátását is magában foglalja.

A használat első öt évében így garantáltan nem merülnek fel javítási és járulékos költségek. 5 év garancia a gondtalan használat jegyében.

Tovább a garancia áttekintéséhez

További kérdése van?

Munkatársaink és hivatalos partnereink örömmel nyújtanak segítséget az adott munkahelyi felhasználáshoz leginkább megfelelő modell kiválasztásához. Forduljon hozzánk bizalommal!

Rendszerházak és szakkereskedők Kiemelt EIZO ügyfelek