Integrált megoldás

A DuraVision DX0211-IP gyorsan és egyszerűen hozzácsatlakoztatható a kívánt IP kamerához, a szükséges felvételek pedig közvetlenül a csatlakoztatott monitoron is megjeleníthetők. Az egyszerű üzembe helyezés, valamint a hely- és költségtakarékos üzemeltetés érdekében nem szükséges számítógép, szoftver vagy egyéb hardvereszköz a használatához. Az érzékeny jellegű vizuális adatok kezeléséhez szükséges berendezések alacsony számának köszönhetően jelentős mértékben kiküszöbölhetők a hagyományos rendszerekre jellemző hibalehetőségek.

Integrated Solution DX0211-IP

Innovatív dekódoló technológia dekóderdoboz kivitelben

A DuraVision DX0211-IP egy olyan, külső dekóderdoboz, amely az EIZO egyedülálló IP-dekódoló monitorjaira jellemző innovatív dekódoló technológiát nyújtja a felhasználók számára. A különböző IP kamerák felvételeit dekódoló és tömörítő készülékkel valós időben tekinthetők meg a videók. Az eltérő méretű és felbontású monitorokkal is nagyszerűen felhasználható készülék videofalakhoz és többmonitoros rendszerekhez különösen ideális választás.

Innovative Decoding Technology

Videodekódolás

A H.265 (HEVC) (a H.265 kodekeket is támogató változat várhatóan 2019 végétől érhető majd el), valamint H.264 és MJPEG kodekek dekódolására és tömörítésére is alkalmas DuraVision DX0211-IP a valós idejű megjelenítésnek köszönhetően bármilyen helyzet gyors kiértékelését lehetővé teszi. A kiemelkedő képfrissítési frekvenciát (fps – képkocka/másodperc) nyújtó dekódoló technológia használatával pedig a nagy felbontású videók is tökéletes minőségben jeleníthetők meg. A készülékkel akár 16 különböző, Full HD (1920 x 1080) felbontású videofelvétel is egyidejűleg jeleníthető meg a monitoron, állandó, 20 fps képfrissítési frekvenciával.

Video Decoding
Képfrissítési sebességek példái eltérő felbontásoknál és képernyőknél.

4K felbontás

A DuraVision DX0211-IP alapfelszereltségéhez tartozó két HDMI kimeneten keresztül továbbított 4K UHD felbontású (3840 x 2160) jelek akár 2 különböző monitoron is megjeleníthetők (a készülék jelenleg az egymonitoros felhasználást támogatja; az akár két monitor használatát is támogató változat várhatóan 2019 végétől érhető majd el). Ez a különböző, például Full HD és 4K felbontású kijelzőkből álló rendszerek rugalmas használatát is lehetővé teszi a felhasználók számára.

4K Output to Dual Monitors

IP kamerák felvételeinek valós idejű megjelenítése

A videofelvételek valós idejű megjelenítése érdekében a kívánt IP kamerák közvetlenül csatlakoztathatók hozzá a DuraVision DX0211-IP készülékhez, szükségtelenné téve ezzel a decentralizált videofelvételi rendszerek használatát, például a felvételek videokamerára mentését vagy a felhőalapú archiválást. Ez különösen olyan esetekben hasznos, amikor szükségessé válik a videók valós idejű megjelenítése, a felvételek mentése azonban nem megengedett.

Live Streaming directly from IP cameras

Vészhelyzetben is megbízható, videokezelő rendszertől független megoldás

A korszerű videofelügyeleti rendszereknél a megfelelő videokezelő rendszer a megbízható videolejátszás alapja. Bár a platform a kiszolgáló redundáns jellegének köszönhetően megbízható védelmet nyújt az előre látható eseményekkel szemben, a kezelőkkel kliensen keresztüli kapcsolatot létesítő videokezelő rendszer adott esetben biztonsági kockázatnak tekinthető. A videokezelő rendszertől függetlenül működő IP-dekódoló készülék azonban az olyan esetekben is megfelelő védelmet biztosít, ha az előbbit megtámadják vagy kikapcsolják. Ugyanis közvetlenül a hálózati kapcsolatra alkalmas biztonsági kamerákhoz csatlakoztatható.

Beállítható képernyő-elrendezés

A felhasználóbarát internetes kezelőfelületen keresztül hétféle alapértelmezett módon állítható be a videofelvételek elrendezése, akár 32 video képek megjelenítését is lehetővé téve ezzel (a készülékkel jelenleg legfeljebb 16 csatorna (video képek), jeleníthető meg monitoronként; a monitoronként akár 32 csatorna használatát is támogató változat várhatóan 2019 végétől érhető majd el). Az egyéni igények kielégítése és a rugalmas felhasználás érdekében azonban akár teljes mértékben személyre is szabható az egyes monitorokon megjelenítendő képernyők elrendezése. A videókat megjelenítő ablakok egyesítésével a fontosnak tartott területekre összpontosíthat, megosztásukkal pedig részletesebb módon tekintheti meg a kívánt tartalmat. A videofelvételek az eredeti képarány szerint, vagy a testre szabott felületet teljes mértékben kitöltve is megtekinthetők.

Custom Screen Layout
Akár 32 különböző képernyő egyidejű megjelenítésére is alkalmas, osztott képernyős nézet.
Egyéni képernyő-elrendezés

Személyre szabható, eseményalapú visszajelzések

A Web-API alkalmazásprogramozási felület a helyi videokezelő rendszerbe történő egyéni integrációt is támogatja. Ez az események szerinti visszajelzések megjelenítése érdekében lehetővé teszi az esemény- és riasztásalapú felügyeleti információk hatékony megosztását a videokezelő rendszer és az IP-alapú dekóderdoboz között. Ezután a DuraVision DX0211-IP pedig az adott helyzetnek megfelelően állítja be a jelvevő monitoron keresztüli megjelenítést.

Customizable Event Response
A kulcskártyás hozzáféréssel kapcsolatos értesítés közvetlenül a videokezelő rendszer részére továbbítódik, amely alapján az a képernyő felnagyítására utasítja a DuraVision DX0211-IP készüléket.

Szoros együttműködés a piacvezető videokezelő rendszerek gyártóival

A különböző videokezelő rendszerekkel kapcsolatos kompatibilitás és a megfelelő szintű műszaki támogatás előmozdítása érdekében az EIZO a biztonságtechnikai és felügyeleti megoldásokat kínáló ipar számos piacvezető szereplőjével együttműködik.

IP Decoder Solution Partner

Genetec Biztonsági központ beépülő modul

Az EIZO és a Genetec szoros együttműködésből megszületett beépülő modul a felhasználók biztonsági rendszerekkel szemben támasztott legmagasabb fokú elvárásainak is tökéletesen megfelel. A Genetec™ Biztonsági központ elnevezésű videofal-keretrendszerét telepítő felhasználók gyorsan és egyszerűen, akár távolból is elvégezhetik az EIZO DuraVision IP-dekódoló monitorok és IP-alapú dekóderdobozok beállításait és kezelését. A Biztonsági központ kezelőfelületét használó kezelőszemélyzet tagjainak a beállítások célmonitoron keresztüli alkalmazásához mindössze „húzd és ejtsd” módszerrel be kell húzniuk a kívánt pozícióba a regisztrált videokamerával készített felvételt. A megjelenítendő videofelvételek száma és elrendezése szintén egyszerűen, ugyanezen a képernyőn állítható be. Meghatározott események bekövetkeztekor a DuraVision IP-dekódoló készülékek a Biztonsági központ parancsai alapján hajtják végre a szükséges műveleteket, jogosulatlan belépés esetén például felnagyítják a képernyőt.

Genetec Plugin
Az IP-dekódoló monitorokkal és az IP-alapú dekóderdobozokkal kapcsolatos kamerapozíciók és videoelrendezések a Genetec Biztonsági központból vezérelhetők.

Biztonságos befektetés a több mint 250 különböző kameratípus támogatásának köszönhetően

A DuraVision DX0211-IP az ONVIF Profile S, Axis VAPIX és Panasonic protokollok szerint működő videokamerák támogatásával rugalmassá teszi az üzembe helyezést, és széles körű kompatibilitást kínál. Ezenkívül az RTSP-n keresztüli közvetlen kapcsolat is elérhető (Direct URI). (Jelenleg kizárólag az ONVIF Profile S támogatott. Az Axis VAPIX és Panasonic protokollokat is támogató változat várhatóan 2019 végétől érhető majd el.)

A kamera-kompatibilitással kapcsolatos részleteket is találja.

Camera Compability

Akár 16 IP kamera is regisztrálható

Az internetes kezelőfelületen keresztül elérhető, felhasználóbarát Videokamera-regisztrációs listájának köszönhetően a DuraVision DX0211-IP dekóderdoboz akár 16 különböző, többek között 4K felbontású IP kamera regisztrálását is lehetővé teszi. A videokamerák automatikus felismerésére is alkalmas készüléken manuálisan is végrehajtható a regisztráció, a különböző beállítások pedig gyorsan és egyszerűen, akár a központi munkaállomáson keresztül is elvégezhetők. (A készülék jelenleg legfeljebb 16 kamera regisztrációját támogatja. Az akár 48 kamera regisztrációját is lehetővé tevő változat várhatóan 2019 végétől érhető majd el.)

Register up to 64 IP Cameras
A hálózati kapcsoló használatával akár 48 IP kamera is hozzácsatlakoztatható a DuraVision DX0211-IP készülékhez.

USB-kapcsolaton keresztüli felhasználói vezérlés

A hagyományos vagy internetes felhasználói kezelőfelület egyszerűbb használata érdekében az IP-alapú dekóderdoboz USB-csatlakozójához USB-aljzattal rendelkező egerek, billentyűzetek és beprogramozható botkormányok is hozzácsatlakoztathatók. A biztonságos hozzáférés garantálása és az adatátvitel megakadályozása érdekében az USB-csatlakozó nem támogatja az USB-tárolóeszközök használatát.

User Control with USB Connection

Naprakész funkciókat kínáló készülékszoftver-frissítések

Az EIZO fejlesztő részlege rendszeres frissítéseket kínál az IP-alapú dekóder készülékszoftveréhez, hogy a legfrissebb funkciók mindig a felhasználók rendelkezésére álljanak. A saját fejlesztésű újításoknak köszönhetően az EIZO készülékekhez kínált műszaki támogatás és funkciók gyorsan és hatékonyan elérhetők a felhasználók számára.

A legfrissebb készülékszoftverek letöltése (hamarosan követni fog).

Hatékony helykihasználást lehetővé tevő szerelőlapok

A VOP-01 szerelőlap használatával a DuraVision DX0211-IP bármilyen, VESA szabvány szerinti monitor* hátlapjához gyorsan és egyszerűen hozzáerősíthető. Keskeny kialakításának és kompakt méreteinek köszönhetően a dekóderdoboz a hatékonyabb helykihasználás érdekében tökéletesen hozzárögzíthető a falra vagy a mennyezetre felszerelt monitorok hátlapjához. Ha közvetlenül hozzácsatlakoztatja a monitorhoz, rendezettebb módon vezetheti el a kábeleket az adott helyiségben.

* Bizonyos monitoroknál a VESAMP100 szerelőlap is szükséges a VOP-01 lap csatlakoztatáshoz.

Minimal Footprint for Mounted Solutions

Hálózati adapter nélküli tápellátás

PoE+ elosztójának köszönhetően a DuraVision DX0211-IP tápellátásához nem szükségesek kábelek és hálózati adapter, így mindig átlátható és rendezett marad az üzembe helyezésre szolgáló helyiség. A PoE+ használatát nem támogató helyiségekhez egy külön megvásárolható hálózati adapter is elérhető.

Power Delivery without AC Adapter

Kevés hőt kibocsátó, ventilátor nélküli kivitel

Felső szellőzőnyílások a dekóderdoboz hatékony hűtéséért.

A zajtalan működésű DuraVision DX0211-IP nem használ ventilátort, az alacsony mértékű hőkibocsátás pedig hosszú távú megbízhatóságot kölcsönöz a számára. A hatékony hőelvezetést lehetővé tevő felső szellőzőnyílásoknak köszönhetően huzamosabb idejű használatnál sem melegszik fel a dekóderdoboz.

Garantált üzembiztonság a nap 24 órájában

Az éjjel-nappali használatra kifejlesztett, karbantartást nem igénylő IP-dekódoló készülék megbízható védelmet nyújt a jogosulatlan hozzáféréssel szemben. A használata nem igényel víruskereső programot, biztonsági frissítéseket, operációs rendszerrel kapcsolatos karbantartást és különféle engedélyezési eljárásokat. Ez jelentősen lecsökkenti a karbantartási igényt, és kiküszöböli a felesleges leállásokat és költségeket. A kimagaslóan megbízható készüléket kifejezetten 24 órás üzemeltetésre tervezték. Az EIZO két év garanciát vállal a készülékre.

Konzolok (külön megvásárolható kiegészítők)

Két különböző konzol választható az IP-dekódoló kényelmes elhelyezése érdekében:

A VESAMP szerelőlappal gyorsan és egyszerűen VESA-kompatibilissé alakíthatók a (gyorskioldású) FlexStand 4 állvánnyal rendelkező EIZO monitorok. A VESA szabvány szerinti szerelvények a monitorhoz mellékelt állvány eltávolítását és a szerelőlap megfelelő elhelyezését követően rögzíthetők.

A DuraVision DX0211-IP készülék a hatékonyabb helykihasználás érdekében VOP-01 típusú eszköz segítségével erősíthető hozzá a VESA szabványnak megfelelő monitor hátlapjához. Ha közvetlenül hozzácsatlakoztatja a monitorhoz, rendezettebb módon vezetheti el a kábeleket az adott helyiségben (a gyorskioldású FlexStand 4 állvánnyal rendelkező monitorokhoz VESAMP100 használatával rögzíthetők hozzá a VESA szabvány szerinti szerelvények).

A DuraVision DX0211-IP-dekóderhez használható opcionális DVAC-01  hálózati tápegységgel tartós áramellátási megoldást kínálunk az olyan rendszerekhez, melyek a PoE+ tápellátást nem támogatják.

Accessories