Integrált megoldás

A DuraVision DX0211-IP gyorsan és egyszerűen hozzácsatlakoztatható a kívánt IP kamerához, a szükséges felvételek pedig közvetlenül a csatlakoztatott monitoron is megjeleníthetők. Az egyszerű üzembe helyezés, valamint a hely- és költségtakarékos üzemeltetés érdekében nem szükséges számítógép, szoftver vagy egyéb hardvereszköz a használatához. Az érzékeny jellegű vizuális adatok kezeléséhez szükséges berendezések alacsony számának köszönhetően jelentős mértékben kiküszöbölhetők a hagyományos rendszerekre jellemző hibalehetőségek.

Integrated Solution DX0211-IP

Innovatív dekódoló technológia dekóderdoboz kivitelben

A DuraVision DX0211-IP egy olyan, külső dekóderdoboz, amely az EIZO egyedülálló IP-dekódoló monitorjaira jellemző innovatív dekódoló technológiát nyújtja a felhasználók számára. A különböző IP kamerák felvételeit dekódoló és tömörítő készülékkel valós időben tekinthetők meg a videók. Az eltérő méretű és felbontású monitorokkal is nagyszerűen felhasználható készülék videofalakhoz és többmonitoros rendszerekhez különösen ideális választás.

Innovative Decoding Technology

Videodekódolás

A H.265 (HEVC), valamint H.264 és MJPEG kodekek dekódolására is alkalmas DuraVision DX0211-IP a valós idejű megjelenítésnek köszönhetően bármilyen helyzet gyors kiértékelését lehetővé teszi. A kiemelkedő képfrissítési frekvenciát (fps – képkocka/másodperc) nyújtó dekódoló technológia használatával pedig a nagy felbontású videók is tökéletes minőségben jeleníthetők meg. A készülékkel akár 16 különböző, Full HD (1920 x 1080) felbontású videofelvétel is egyidejűleg jeleníthető meg a monitoron, állandó, 20 fps képfrissítési frekvenciával.

Videók dekódolása
Példa különböző felbontásoknál elérhető képfrissítési frekvenciákra.

4K felbontás

A DuraVision DX0211-IP alapfelszereltségéhez tartozó két HDMI kimeneten keresztül továbbított 4K UHD felbontású (3840 x 2160) jelek akár 2 különböző monitoron is megjeleníthetők. Ez a különböző, például Full HD és 4K felbontású kijelzőkből álló rendszerek rugalmas használatát is lehetővé teszi a felhasználók számára.

4K Output to Dual Monitors

IP kamerák felvételeinek valós idejű megjelenítése

A videofelvételek valós idejű megjelenítése érdekében a kívánt IP kamerák közvetlenül csatlakoztathatók hozzá a DuraVision DX0211-IP készülékhez, szükségtelenné téve ezzel a decentralizált videofelvételi rendszerek használatát, például a felvételek videokamerára mentését vagy a felhőalapú archiválást. Ez különösen olyan esetekben hasznos, amikor szükségessé válik a videók valós idejű megjelenítése, a felvételek mentése azonban nem megengedett.

Live Streaming directly from IP cameras

Vészhelyzetben is megbízható, videokezelő rendszertől független megoldás

A korszerű videofelügyeleti rendszereknél a megfelelő videokezelő rendszer a megbízható videolejátszás alapja. Bár a platform a kiszolgáló redundáns jellegének köszönhetően megbízható védelmet nyújt az előre látható eseményekkel szemben, a kezelőkkel kliensen keresztüli kapcsolatot létesítő videokezelő rendszer adott esetben biztonsági kockázatnak tekinthető. A videokezelő rendszertől függetlenül működő IP-dekódoló készülék azonban az olyan esetekben is megfelelő védelmet biztosít, ha az előbbit megtámadják vagy kikapcsolják. Ugyanis közvetlenül a hálózati kapcsolatra alkalmas biztonsági kamerákhoz csatlakoztatható.

Beállítható képernyő-elrendezés

A felhasználóbarát internetes kezelőfelületen keresztül hétféle alapértelmezett módon állítható be a videofelvételek elrendezése, akár 32 video képek megjelenítését is lehetővé téve ezzel. Az egyéni igények kielégítése és a rugalmas felhasználás érdekében azonban akár teljes mértékben személyre is szabható az egyes monitorokon megjelenítendő képernyők elrendezése. A videókat megjelenítő ablakok egyesítésével a fontosnak tartott területekre összpontosíthat, megosztásukkal pedig részletesebb módon tekintheti meg a kívánt tartalmat. A videofelvételek az eredeti képarány szerint, vagy a testre szabott felületet teljes mértékben kitöltve is megtekinthetők.

Custom Screen Layout
Akár 32 különböző képernyő egyidejű megjelenítésére is alkalmas, osztott képernyős nézet.
Egyéni képernyő-elrendezés

Személyre szabható, eseményalapú visszajelzések

A Web-API alkalmazásprogramozási felület a helyi videokezelő rendszerbe történő egyéni integrációt is támogatja. Ez az események szerinti visszajelzések megjelenítése érdekében lehetővé teszi az esemény- és riasztásalapú felügyeleti információk hatékony megosztását a videokezelő rendszer és az IP-alapú dekóderdoboz között. Ezután a DuraVision DX0211-IP pedig az adott helyzetnek megfelelően állítja be a jelvevő monitoron keresztüli megjelenítést.

Customizable Event Response
Példa: A kulcskártyán keresztüli hozzáférésre vonatkozó értesítés közvetlenül a videokezelő rendszerre (VMS) továbbítódik, ahol ezután a DuraVision DX0211-IP felnagyítja a megjelenítést.

Szoros együttműködés a piacvezető videokezelő rendszerek gyártóival

A különböző videokezelő rendszerekkel kapcsolatos kompatibilitás és a megfelelő szintű műszaki támogatás előmozdítása érdekében az EIZO a biztonságtechnikai és felügyeleti megoldásokat kínáló ipar számos piacvezető szereplőjével együttműködik.

IP Decoder Solution Partner

Genetec Biztonsági központ beépülő modul

Az EIZO és a Genetec szoros együttműködésből megszületett beépülő modul a felhasználók biztonsági rendszerekkel szemben támasztott legmagasabb fokú elvárásainak is tökéletesen megfelel. A Genetec™ Biztonsági központ elnevezésű videofal-keretrendszerét telepítő felhasználók gyorsan és egyszerűen, akár távolból is elvégezhetik az EIZO DuraVision IP-dekódoló monitorok és IP-alapú dekóderdobozok beállításait és kezelését. A Biztonsági központ kezelőfelületét használó kezelőszemélyzet tagjainak a beállítások célmonitoron keresztüli alkalmazásához mindössze „húzd és ejtsd” módszerrel be kell húzniuk a kívánt pozícióba a regisztrált videokamerával készített felvételt. A megjelenítendő videofelvételek száma és elrendezése szintén egyszerűen, ugyanezen a képernyőn állítható be. Meghatározott események bekövetkeztekor a DuraVision IP-dekódoló készülékek a Biztonsági központ parancsai alapján hajtják végre a szükséges műveleteket, jogosulatlan belépés esetén például felnagyítják a képernyőt.

Genetec Plugin
Az IP-dekódolóeszközökkel kapcsolatos kamerapozíció és videó-elrendezés a Genetec Security Center platformon keresztül kezelhető.

Biztonságos befektetés a több mint 250 különböző kameratípus támogatásának köszönhetően

A DuraVision DX0211-IP az ONVIF Profile S, Axis VAPIX és Panasonic protokollok szerint működő videokamerák támogatásával rugalmassá teszi az üzembe helyezést, és széles körű kompatibilitást kínál. Ezenkívül az RTSP-n keresztüli közvetlen kapcsolat is elérhető (Direct URI).

A kamera-kompatibilitással kapcsolatos részleteket is találja.

Camera Compability

Akár 48 IP kamera is regisztrálható

Az internetes kezelőfelületen keresztül elérhető, felhasználóbarát Videokamera-regisztrációs listájának köszönhetően a DuraVision DX0211-IP dekóderdoboz akár 48 különböző, többek között 4K felbontású IP kamera regisztrálását is lehetővé teszi. A videokamerák automatikus felismerésére is alkalmas készüléken manuálisan is végrehajtható a regisztráció, a különböző beállítások pedig gyorsan és egyszerűen, akár a központi munkaállomáson keresztül is elvégezhetők.

Register up to 64 IP Cameras
A hálózati kapcsoló használatával akár 48 IP kamera is hozzácsatlakoztatható a DuraVision DX0211-IP készülékhez.

Naprakész funkciókat kínáló készülékszoftver-frissítések

Az EIZO fejlesztő részlege rendszeres frissítéseket kínál az IP-alapú dekóder készülékszoftveréhez, hogy a legfrissebb funkciók mindig a felhasználók rendelkezésére álljanak. A saját fejlesztésű újításoknak köszönhetően az EIZO készülékekhez kínált műszaki támogatás és funkciók gyorsan és hatékonyan elérhetők a felhasználók számára.

A legfrissebb készülékszoftverek letöltése (hamarosan követni fog).

Hatékony helykihasználást lehetővé tevő szerelőlapok

A VOP-01 szerelőlap használatával a DuraVision DX0211-IP bármilyen, VESA szabvány szerinti monitor* hátlapjához gyorsan és egyszerűen hozzáerősíthető. Keskeny kialakításának és kompakt méreteinek köszönhetően a dekóderdoboz a hatékonyabb helykihasználás érdekében tökéletesen hozzárögzíthető a falra vagy a mennyezetre felszerelt monitorok hátlapjához. Ha közvetlenül hozzácsatlakoztatja a monitorhoz, rendezettebb módon vezetheti el a kábeleket az adott helyiségben.

* Bizonyos monitoroknál a VESAMP100 szerelőlap is szükséges a VOP-01 lap csatlakoztatáshoz.

Minimal Footprint for Mounted Solutions

Hálózati adapter nélküli tápellátás

PoE+ elosztójának köszönhetően a DuraVision DX0211-IP tápellátásához nem szükségesek kábelek és hálózati adapter, így mindig átlátható és rendezett marad az üzembe helyezésre szolgáló helyiség. A PoE+ használatát nem támogató helyiségekhez egy külön megvásárolható hálózati adapter is elérhető.

Power Delivery without AC Adapter

Kevés hőt kibocsátó, ventilátor nélküli kivitel

Felső szellőzőnyílások a dekóderdoboz hatékony hűtéséért.

A zajtalan működésű DuraVision DX0211-IP nem használ ventilátort, az alacsony mértékű hőkibocsátás pedig hosszú távú megbízhatóságot kölcsönöz a számára. A hatékony hőelvezetést lehetővé tevő felső szellőzőnyílásoknak köszönhetően huzamosabb idejű használatnál sem melegszik fel a dekóderdoboz.

Garantált üzembiztonság a nap 24 órájában

Az éjjel-nappali használatra kifejlesztett, karbantartást nem igénylő IP-dekódoló készülék megbízható védelmet nyújt a jogosulatlan hozzáféréssel szemben. A használata nem igényel víruskereső programot, biztonsági frissítéseket, operációs rendszerrel kapcsolatos karbantartást és különféle engedélyezési eljárásokat. Ez jelentősen lecsökkenti a karbantartási igényt, és kiküszöböli a felesleges leállásokat és költségeket. A kimagaslóan megbízható készüléket kifejezetten 24 órás üzemeltetésre tervezték. Az EIZO két év garanciát vállal a készülékre.

Konzolok (külön megvásárolható kiegészítők)

Két különböző konzol választható az IP-dekódoló kényelmes elhelyezése érdekében:

A VESAMP szerelőlappal gyorsan és egyszerűen VESA-kompatibilissé alakíthatók a (gyorskioldású) FlexStand 4 állvánnyal rendelkező EIZO monitorok. A VESA szabvány szerinti szerelvények a monitorhoz mellékelt állvány eltávolítását és a szerelőlap megfelelő elhelyezését követően rögzíthetők.

A DuraVision DX0211-IP készülék a hatékonyabb helykihasználás érdekében VOP-01 típusú eszköz segítségével erősíthető hozzá a VESA szabványnak megfelelő monitor hátlapjához. Ha közvetlenül hozzácsatlakoztatja a monitorhoz, rendezettebb módon vezetheti el a kábeleket az adott helyiségben (a gyorskioldású FlexStand 4 állvánnyal rendelkező monitorokhoz VESAMP100 használatával rögzíthetők hozzá a VESA szabvány szerinti szerelvények).

A DuraVision DX0211-IP-dekóderhez használható opcionális DVAC-01  hálózati tápegységgel tartós áramellátási megoldást kínálunk az olyan rendszerekhez, melyek a PoE+ tápellátást nem támogatják.

Accessories