Az EIZO átfogó modellcsaládját alkotó speciális monitorok a digitális röntgendiagnosztikai munkafolyamatok valamennyi igényét kielégítik. A színes vagy szürkeárnyalatos változatokon túlmenően a felhasználók pontosan az igényeiknek megfelelő felbontású monitorokat választatnak. A modellek további előnyös tulajdonsága, hogy a Digital Uniformity Equalizer (DUE) funkció tökéletesen kiegyenlíti a fényerőnek és a színtelítettségnek a képernyő különböző részei között jelentkező eltéréseit.

A digitális röntgenfelvételek diagnosztikai kiértékelésével foglalkozó szakemberek egyre szélesebb körben olyan monitorokat igényelnek munkájukhoz, melyek nagy képernyőméretüknek köszönhetően a felvételek különböző készülékeken történő párhuzamos megjelenítését is lehetővé teszik. Monitorainkat kifejezetten az ilyen jellegű felhasználásokhoz fejlesztettük ki: a kép egyik fele szükség esetén csak az egyik monitoron jelenik meg. Ennélfogva a különböző képek a keret zavaró hatása nélkül jeleníthetők meg.

Az EIZO modellek által nyújtott előnyök gyors áttekintése

  1. Igényekhez igazított monitormodellek (méret, felbontás, színes vagy szürkeárnyalatos változatok, többképernyős megoldások)
  2. DICOM szabvány szerinti automatikus kalibrálás
  3. Garantáltan stabil fényerő
  4. Intelligens és energiatakarékos monitor – a készüléket automatikusan kikapcsoló jelenlét érzékelő
  5. Magas fokú rugalmasságot és testre szabott megjelenítési módokat lehetővé tevő képernyőméret és felbontás
  6. Példaértékű ergonómia, többek között antireflexiós bevonattal ellátott kijelzők
  7. Hatékony energiagazdálkodás, például a higanymentes és energiatakarékos LED-es háttérvilágításnak köszönhetően
Az EIZO ajánlásával
Monitorok hagyományos röntgenhez

Monitorok megtekintése