Az EIZO RadiForce monitorok minden egyes alkalmazáshoz speciális képernyőt biztosítanak – a színes és szürkeárnyalatos monitorok esetében egyaránt. A készülékeket úgy fejlesztették ki, hogy az összetettebb diagnosztikai feladatok elvégzésekor is példaértékű áttekinthetőséget biztosítsanak – miközben a jogszabályok és a képminőség által támasztott követelményeket is tökéletesen kielégítik. Nagy képernyőméretüknek köszönhetően a személyre szabott megjelenítési és beolvasási módok is áttekinthetőek, egyszerűbb és hatékonyabb munkafolyamatokat eredményezve ezáltal.

A Digital Uniformity Equalizer funkció a különböző képernyőrészek fényereje és színtelítettsége közötti eltérések kiegyenlítésére szolgál. A fényerő és a szürkeárnyalatok méréséről, valamint a monitor DICOM szabvány szerinti kalibrálásáról a keretbe épített Integrált elülső érzékelő (IFS) gondoskodik. Így folyamatosan garantált az egyenletes képminőség.

RadiForce Multi Serie

Nagy felbontású EIZO diagnosztikai monitorok kifejezetten tomográfiás, ultrahangos, röntgen és mammográfiás felvételek többképernyős, illetve párhuzamos megjelenítéséhez kifejlesztve. Nagy képernyőátlójuknak köszönhetően a különböző felvételek egyidejű megtekintését a keret zavaró hatása sem befolyásolja.

Az EIZO modellek által nyújtott előnyök gyors áttekintése

  1. DICOM GSDF fényerősségi jellemzők szerinti megbízható megjelenítés
  2. Különböző igényeket kielégítő eltérő modellváltozatok a magas fokú költséghatékonyság jegyében
  3. Hosszú élettartam
  4. A munkaállomás személyre szabott beállíthatósága
  5. Fokozott hatékonyság
Az EIZO ajánlásával
Monitorok tomográfiai és teleradiológiai alkalmazásokhoz

Monitorok megtekintése