Kompromisszumok nélküli megbízhatóság

Kompromisszumok nélküli megbízhatóságot nyújtó felügyeleti monitorok

A kiváló minőségű alkatrészek felhasználásának, valamint a magas gyártási, vizsgálati és ellenőrzési követelményeknek köszönhetően az EIZO monitorok kivételesen megbízhatók. A kimagasló befektetési biztonságot a különösen hosszú garanciális időszak és élettartam is alátámasztja.

Kimagasló képminőség

Kiemelkedő képminőségű biztonsági monitorok

A felügyeleti monitorok innovatív paneltechnológiája kiemelkedő látószög-stabilitást biztosít. A megjelenített kép így bármilyen szögből tisztán és élesen tekinthető meg. Az EIZO LCD monitorokon alkalmazott antireflexiós felület a tükröződés csökkentésével védi a felhasználók látását. A széles tartományban beállítható fényerő sötétebb környezetben, illetve változó fényviszonyok mellett is optimális láthatóságot biztosít.

Tökéletes megoldás minden alkalmazáshoz

Felügyeleti kijelzők bármilyen alkalmazáshoz

Akár üzletekben, épületekben, mélygarázsokban, szabadtéri területeken, akár beléptető rendszereknél alkalmazott felhasználásról legyen is szó, az EIZO monitorok minden egyes alkalommal pontosan és nagy felbontással jelenítik meg a térfigyelő videokamerák felvételeit. Az adott követelményektől függően az egyidejű megjelenítés érdekében akár több videokamera is csatlakoztatható a monitorhoz. Ehhez számítógép használata sem szükséges. A készülékek ezen túlmenően képjavító funkcióval is rendelkeznek, ezáltal a megfelelő képminőség kedvezőtlen fényviszonyok között is garantálható.

IP videokamerák ideális kiegészítője

IP monitorok felügyeleti célokra

Innovatív IP monitoraink akár több IP videokamera közvetlen vezérlését is lehetővé teszik. Ehhez számítógép használata sem szükséges, így a falra vagy mennyezetre történő rögzítés is lehetséges. Ez feleslegessé teszi költséges számítógép telepítését, és leegyszerűsíti a vezetékek elvezetését. Vagyis mindenképpen költség- és helytakarékos megoldás.

Technológiai partnere
Az EIZO az Axis Communications technológiai partnere.

Az EIZO IP-dekódermonitorok és az IP-kamerák maximális kompatibilitásának érdekében az EIZO vállalat kutatási és fejlesztési tevékenységének kulcsfontosságú mozzanataként kezeli a vezető kameragyártókkal történő együttműködést. Mint az Axis technológiai partnere, az EIZO rendszeres eszmecserét folytat az Axis vállalattal.

www.axis.com
Funkcionalitás a vezető VMS-mel

Az EIZO együttműködik a biztonsági és felügyeleti iparág vezetőivel, hogy biztosítsa a technikai kompatibilitást és a funkcionális támogatást különböző VMS-szolgáltatásokkal.

EIZO monitorok biztonságtechnológiai és felügyeleti célokra – az előnyök áttekintése:

  1. 24 órás használatra is alkalmas
  2. Magas fokú megbízhatóság és hosszú élettartam
  3. Ideális megoldás üzletek, épületek, mélygarázsok, szabadtéri területek és beléptető rendszerek esetén
  4. IP monitorok térfigyelő videokamerák számítógép nélküli csatlakoztatásához
  5. Sötét környezetben is kiváló megjelenítés (többek között a Low-Light-Correction funkciónak köszönhetően)
Személyre szabott megoldások

Mivel a különböző biztonságtechnológiai és felügyeleti felhasználások egymástól jelentősen eltérő, gyakran egyedi jellegű alkalmazásokat igényelnek, cégünk speciális monitormegoldásai pontosan az Ön által támasztott igények alapján készülnek.

Személyre szabott megoldások

Monitorok biztonságtechnológiai és felügyeleti célokra

Tovább a monitorokhoz