Hivatalokba és otthoni dolgozószobákba

Irodai monitorok az EIZO-tól: working with the Best

Office Monitor EIZO

Ahhoz, hogy ügyfeleink mindennap maximális teljesítményt nyújthassanak, a lehető legjobb minőségű eszközök szükségesek.

Ezzel az EIZO is tökéletesen tisztában van. Függetlenül attól, hogy hivatalban vagy egyéb, számítógépes munkahelyen dolgozik éppen, meggyőződésünk, hogy csakis elsőrangú képminőséget, optimális ergonómiát és innovatív funkciókat nyújtó monitorral érhet el tökéletes teljesítményt. Ennélfogva folyamatosan arra törekszünk, hogy minden egyes felhasználási terület számára a lehető legkiválóbb képernyőket kínálhassuk. Tisztában vagyunk vele, hogy vásárlóink a lehető legjobb minőséget várják el termékeinktől. Üdvözöljük az EIZO-nál!

Tökéletes ergonómia a kiemelkedő teljesítmény jegyében

Office Monitor

A számítógépes munkahelyen dolgozók minden egyes nap hosszú órákat kénytelenek eltölteni a képernyő előtt. Ennélfogva különösen fontos a kényelmes, testre szabott munkakörnyezet megteremtése. Monitoraink egyedülálló ergonómiai funkcióinak köszönhetően egészségesebb testtartást vehet fel munka közben, és a szemei is kevésbé fognak elfáradni. Hiszen csak kényelmes munkakörnyezetben nyújtható maximális teljesítmény.

Ergonómiai funkciók áttekintése:
Ideális fényerő

Az Auto-EcoView funkció a monitor fényerejét a környezet fényviszonyainak változásához igazítja. Ezáltal csökkenti a tükröződést, javítja a láthatóságot, és még az energiafogyasztást is mérsékli.

Villódzásmentes munkavégzés

Az EIZO sajátfejlesztésű hibrid technológiája a háttérvilágítás hatékony vezérlésével jelentősen mérsékli a villódzást. Így szemei tovább frissek maradnak.

Optimális antireflexiós jellemzők

A tökéletes antireflexiós felületnek köszönhetően jelentős mértékben lecsökkenthetők a zavaró fényvisszaverődések. Ezáltal javul az olvashatóság, a tükröződés elkerüléséhez pedig az ülőhelyzetét sem kell megváltoztatnia.

Kevesebb kék fény

A papír üzemmód a kinyomtatott dokumentumok fényerejét, kontrasztját és színhőmérsékletét szimulálja. Ennek legfőbb előnye, hogy lecsökken a kék fény aránya, a szemei pedig nem fáradnak el olyan gyorsan.

Rugalmas elhelyezés

A rugalmas állványnak köszönhetően pontosan úgy állíthatja be a monitor magasságát, valamint dőlés- és forgásszögét, ahogy az ülőhelyzetéhez képest az a legkényelmesebb.

Kiváló színbeállítások

Az Automatikus színmóddal optimális megjelenítési módokat kölcsönözhet a különböző alkalmazások számára. A szövegek, képek és filmek megfelelő megjelenítése eltérő színbeállításokat igényel. Az alkalmazás elindításakor a képernyő automatikusan átvált az előzetesen meghatározott Fine Contrast módra.

Ideális fényviszonyok

A „Cirkadián elsötétítés” funkció napközben lecsökkenti a monitor színhőmérsékletét. Ezáltal mérsékli a kék fénynek a természetes bioritmusra és az alvási szokásokra gyakorolt esetleges kedvezőtlen hatásait.

További nagyszerű előnyök
Képminőség

Az EIZO borotvaéles képmegjelenítést nyújtó, innovatív panellel felszerelt LCD monitorain a színes és a szürkeárnyalatos felvételek egyaránt kiemelkedően pontosan jeleníthetők meg.

Megbízhatóság

Az aprólékos kidolgozás, a kiváló minőségű alkatrészek és a szigorú minőség-ellenőrzés kivételesen hosszú élettartamot és kiemelkedő megbízhatóságát kölcsönöz monitoraink számára.

Átláthatóbb íróasztal

Dokkoló funkciók, többképernyős megoldások, Thin Client tartóelemek, praktikus kábelelvezetés: csak néhány példa a képernyőink nyújtotta számos hasznos funkció közül, melyekkel rendezettebbé és átláthatóbbá varázsolhatja íróasztalát.

5 év garancia

Garanciánk egy egyszerű sikerelven alapul: innovatív monitortechnológia, elsőrangú alapanyagokból előállítva.

Tudjon meg többet
Tovább a termékáttekintéshez

Az összes üzleti monitor gyors áttekintése
Irodai monitorok

Referenciák

Legjobb gyakorlati példák áttekintése
Tekintse meg most