Sokoldalú csatlakoztathatóság

Rugalmasabb munkavégzés a különösen sokoldalú csatlakoztathatóságnak köszönhetően. Legyen szó akár dokkolóállomásként vagy többképernyős rendszer részenként történő használatról, vagy éppen külső eszközök csatlakoztatásáról: a széles körű csatlakoztathatóságnak köszönhetően az EIZO irodai monitorjai bármilyen irodai környezethez és munkafolyamathoz egyszerűen és kényelmesen hozzáigazíthatók.

A legkorszerűbb eszközök csatlakoztatását is lehetővé tevő C típusú USB-aljzat

A video- és audiofájlok lejátszásához, a villámgyors adatátvitelhez, a hálózati jelek továbbításához, valamint a csatlakoztatott eszközök tápellátásához és még számos egyéb funkcióhoz mindössze egyetlen, C típusú USB-kábel is elegendő. A központi dokkolóállomásként is használható EV2795-BK monitorhoz gyorsan és kényelmesen hozzácsatlakoztathatja notebookját. A különböző munkahelyek, vagy az irodai és az otthoni munkavégzés közötti átváltáskor ez különösen hasznos. A 70 W teljesítményű tápellátást nyújtó C típusú USB-csatlakozón keresztül megbízhatóan feltölthetők a kisebb számítógépek és a notebookok. Mivel így nincs szükség további számítógépes tápegységekre, több hely marad az íróasztalon.

A PC-k és a FlexScan monitorok közötti USB-C csatlakozók kompatibilitásával kapcsolatos információkért látogasson el az EIZO nemzetközi weboldalára.

Hatékony többképernyős felhasználás

A monitor C típusú USB-csatlakozójának köszönhetően több monitor láncba kapcsolásához mindössze egyetlen kábelt kell hozzácsatlakoztatni a számítógéphez (Daisy Chain felhasználási mód). Így akár a két képernyőből álló rendszerek is kényelmesen, zavaró kábelrengeteg nélkül létrehozhatók. A különböző alkalmazások egyidejű futtatása és használata kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a munkavégzést.

Egyébként a DisplayPort csatlakozóval rendelkező számítógépek és monitorok is csatlakoztathatók az USB-C-hez. Az opcionális tartozékaink közül a CP200 a megfelelő kábel ehhez.

Nem biztos benne, hogy rendszere kompatibilis a Daisy Chain felhasználási móddal? Az EIZO jelenleg a kereskedelmi forgalomban elérhető számítógépeket vizsgálja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok kompatibilisek-e a Daisy Chain felhasználási móddal és a FlexScan monitorokkal.

1. Tudjon meg többet kapcsolatos kompatibilitási vizsgálatokról (az EIZO nemzetközi webhelyén)
2. A láncba kapcsolás (Daisy Chain) részletes ismertetése (az EIZO nemzetközi webhelyén)

Láncba kapcsolás
Rendezett kábelkezelés
Hagyományos megoldás
Rendezetlen kábelelvezetés
Multimonitoring FlexScan EV2795+EV2781
Okosan megválasztott többképernyős megoldások

A többképernyős megoldások különösen jól mutatnak, ha az összes monitor hasonló kialakítású és szinte keret nélküli UltraSlim formátumú. Ez könnyen megvalósítható az USB-C daisy-chain használatával és több EV2795 összekapcsolásával. Mivel az utolsó képernyőtől nincs szükség további láncolásra, ezért az olcsóbb testvérmodell, az EV2781 ajánlott erre a célra. Az USB-C lefelé irányuló port, a LAN-csatlakozás és a KVM-kapcsoló nélkül is megállja a helyét. Az EV2795 és az EV2781 kialakítása és állványa megegyezik.

Monitorok számtalan csatlakoztatási lehetőséggel

A EV2795-BK C típusú USB- és három A típusú kimeneti (Downstream) USB-csatlakozóján keresztül a különböző perifériás eszközök USB-elosztó használata nélkül csatlakoztathatók hozzá a monitorhoz. Ez különösen a túlságosan kevés USB-aljzattal rendelkező notebookok használatakor, vagy a megosztott munkahelyi, illetve otthoni munkakörnyezethez tartozó felszereltség optimalizálásakor hasznos. Az átfogó és rugalmas jellegű csatlakoztathatóság érdekében a monitort C típusú USB- és HDMI-csatlakozóval, valamint DisplayPort videobemenetekkel is felszerelték.

EIZO Monitor LAN
LAN-csatlakozó a megbízható hálózati kapcsolat érdekében

A megbízható vezetékes hálózati kapcsolatot a monitor LAN-csatlakozója garantálja. A notebookok vagy számítógépek és a EV2795-BK USB-kábellel történő egymáshoz csatlakoztatását követően a monitoron keresztül válik hozzáférhetővé a hálózati jel. Ez különösen az olyan, újabb notebookoknál előnyös, amelyek már nem rendelkeznek LAN-csatlakozóval. Ez lehetővé teszi a többek között a videokonferenciákhoz is elengedhetetlenül fontos gyors és stabil adatátvitelt. Hálózati eszközként a monitor saját MAC-címmel rendelkezik.

KVM kapcsoló: Két számítógép, egyetlen kezelőfelület

Két számítógép egyidejű kezelése, minden eddiginél egyszerűbben A EV2795-BK két bemeneti (Upstream) USB-csatlakozója integrált KVM (Keyboard Video Mouse – Billentyűzet, videó, egér) kapcsolóként is funkcionál, így akár billentyűzet-, illetve egérkapcsolóként is használható. Így például otthoni munkavégzéskor az otthoni és a céges számítógépen, valamint a billentyűzeten és az egéren kívül akár további számítógépek is hozzácsatlakoztathatók ugyanahhoz a monitorhoz. Ily módon nem szükséges megszakítani a munkát, és a munkaterület is mindig rendezett marad.

KVM Switch

Képminőség

A hihetetlenül pontos, ragyogó, kontrasztos és éles megjelenítés szolgálatában. Mindez a folyamatos fejlesztéseknek, a prémiumminőségű anyagok használatának és a monitorok körültekintő gyári beállításainak köszönhető. A felhasználó így mindig biztos lehet a kiváló képmegjelenítésben.

Stable Viewing Angle
Kimagasló képminőség IPS panel alkalmazásával

A monitor rendelkezik a kiváló képminőséghez szükséges három kulcstényezővel: a 2560 x 1440 képpontos, tökéletes felbontásával, a legjobb kontraszttal 1000:1 és stabil fényerővel akár 350 cd/m² értékig. Ez az alábbi előnyöket biztosítja az Ön számára: tűéles szövegkontúrt, briliáns grafikát, és kristálytiszta képeket. A LED háttérvilágítással rendelkező kiváló minőségű IPS panelnek köszönhetően a kontrasztok és a színek minden szögből stabilak maradnak.

Pontos színvezérlés

A tökéletes képminőség elképzelhetetlen kiváló színmegjelenítés nélkül. Következésképpen az EIZO monitorokat a hagyományos, 8 bites LUT keresőtáblákhoz képest jelentősen pontosabb színinformációkat nyújtó, legalább 10 bites Look-Up-Table (LUT) egységekkel szereljük fel. A különösen finom színátmenetek tökéletes minőségű színárnyalat-megjelenítést és egyéni beállításokat tesznek lehetővé. A fehérpont értékek például 4000 és 10 000 K (Kelvin) között, 500 K pontossággal és veszteségmentes módon határozhatók meg.

Overdrive EIZO monitor
Overdrive nélkül: elmosódás vagy késleltetés
Overdrive a villámgyors képváltásért

Gyors, gyorsabb, Overdrive: Az Overdrive oly mértékben gyorsítja a válaszidőt, hogy a szürke-szürke közötti átváltás átlagban mindössze 5 ms alatt végbemegy. Így a filmeket és a gyors képváltásokat zavaró utóvilágítás nélkül élvezheti.

Formaterv

A FlexScan irodai monitorok bármilyen íróasztalon remekül festenek. Eleganciát tükröző, kifejezetten keskeny és kompakt formatervük helytakarékos kialakítással párosul. Az önmagukban is rendkívül tetszetős, különösen keskeny keretű modellek többképernyős felhasználás céljára is ideálisak. Anélkül, hogy az a felhasználóbarát kezelhetőség rovására menne.

EIZO FlexScan Ultraslim design
Elegáns formaterv

A monitor külső megjelenése jelentősen hozzájárulhat a kellemes munkakörnyezet megteremtéséhez. Gyakorlatilag keret nélküli formatervének és nagyszerű ergonómiai funkcióinak köszönhetően a monitor természetesen illeszkedik a munkakörnyezethez, akár otthon, akár az irodában. Az elegáns feketén kívül a készülékház fehérben is elérhető, színben hozzáillő fehér kábelekkel.

Keretbe integrált kezelőszervek

Az EV2795-BK elülső oldalán mechanikus gombok helyett egyszerűen használható, elektrosztatikus kezelőszerveket helyeztek el, különösen elegáns megjelenést kölcsönözve ezzel a készülék számára. Mivel a hangszórók szintén a keretben nyertek elhelyezést, azok előrefelé, vagyis a felhasználó irányába néznek. A kifejezetten felhasználóbarát kivitel tökéletes egységet alkot a monitor sík, gyakorlatilag keretnélküli formavilágával.

Controls integrated into bezel

Ergonómia

FlexScan monitorokkal ergonomikussá varázsolhatja munkakörnyezetét. A különösen hát- és szemkímélő képernyők a felhasználók egyedi igényeit is tökéletesen kielégítik. Hiszen véleményünk szerint: Nem Önnek kell igazodnia a munkahelyhez, hanem fordítva.

Energiamegtakarítás és szemkímélés az Auto EcoView funkcióval

Nappal vagy éjszaka, világosban vagy sötétben: Mindegy mikor és hogyan dolgozik, az Auto EcoView funkció folyamatosan méri a környezeti fény változását és a képernyőt az ideális fényerőnek megfelelően állítja be. Teljesen automatikusan, saját érzékelők használatával. Az előnyök: Csökken a zavaró vakítás, a szeme nem fárad el olyan hamar. A speciális kétpontos vezérlésnek köszönhetően a legvilágosabb és a legsötétebb környezet esetén is egyaránt ideális fényerőt biztosít. Még egy hasznos funkció: A megvilágításhoz történő automatikus alkalmazkodásnak köszönhetően az állandóan maximális fényerőn működő monitorokhoz képes akár 50 százalékos energiamegtakarítást is elérhet.

Természetesen a monitor paramétereinek kézi beállítása továbbra is lehetséges. Az EcoView-Index azt mutatja meg, hogy mennyire környezetkímélő és takarékos az aktuális beállítás.

Flicker-mentes: a szemek érdekében

A szem védelme érdekében az EIZO hibrid technológiát fejlesztett ki a háttérvilágítás szabályozására. Ez egyesíti a szokásos PWM-vezérlés (impulzusszélesség-moduláció) és az egyenáramú vezérlés (egyenáram) előnyeit. A PWM vezérlés sokkal magasabb frekvenciákat használ, mint a standard PWM módszerek. Az eredmény: villogásmentes nézési élmény a képminőség és a színstabilitás megőrzése mellett. Ezenkívül a tiszta egyenáramú vezérléshez képest sötét megvilágítású helyiségekben a fényerő maximális értéke kevesebb mint 1%-ára állítható. Ennek előnye: a képernyő még ilyen körülmények között is tükröződésmentes marad.

Az EIZO FlexScan monitorok villogásmentességét és alacsony kékfény-tartalmát a TÜV Rheinland tanúsítja. Tudjon meg többet arról, miért fárad el a szem a számítógépes munka során. Tudjon meg többet arról, miért fárad el a szem a számítógépes munka során.

EIZO Anti-glare coating
Antireflexiós felület: jobb képminőség, kevesebb tükröződés

A EV2795-BK monitort hatékony antireflexiós felülettel láttuk el. A visszaverődő fény szétszórásával minimális szintűre mérséklődik a visszatükröződés, így a EV2795-BK hatékonyan megelőzi a tükröződést és a szem túlzott mértékű megerőltetését. Ezáltal jelentősen csökkenhető a szemfáradékonyság és kényelmes munkavégzés biztosítható, mivel a tükröződés elkerüléséhez az ülőhelyzetünket sem kell megváltoztatni.

Kevesebb kék fény

A monitorok LED-es háttérvilágítása által kibocsátott fényes, kék fény zavarja az ergonómiát a munkahelyen. Dokumentumok szerkesztésekor a Papír mód a kontraszt, a fényerő és a színhőmérséklet megfelelő beállításaival olyan érzést ébreszt a felhasználóban, mintha a szöveget valódi papírra nyomtatták volna. Egyúttal a kék fény arányát is lecsökkenti. Az Auto-EcoView fényerő beállításaival együtt alkalmazva a kék fény mértéke összességében akár 80%-kal is mérsékelhető.

EIZO Monitor: Blue light
Rugalmas állvány

Ergonomikus és stabil: az állítható állvány az ergonómiát tartja szem előtt. A monitort a hátának, nyakának és ülőhelyzetének leginkább megfelelő módon elforgathatja, elfordíthatja és megdöntheti. A magassága fokozatmentesen állítható, és szinte az asztalra azaz az állvány aljára süllyeszthető. Ez lehetővé teszi, hogy a kép felső sorát ergonomikusan a szemmagasság alatt helyezze el.

Magasságállítás
176,6 mm
Dőlésszög
5° előre és 35° hátrafelé
Elfordítás
344°
Elforgatás
Jobbra 90° (jobbra és balra) elforgatva

Szoftverek és kezelési kényelem

Kényelmes munkavégzést lehetővé tevő felszereltség. Intelligens szoftvereinknek és a felhasználóbarát funkcióknak köszönhetően hihetetlenül egyszerű az akár önállóan, akár többmonitoros rendszer részeként alkalmazott képernyőink beállítása, szabályozása és mindennapi használata.

EIZO FineContrast Mode
Optimalizált színmegjelenítés egy gombnyomással

Az előre beállított színmódok optimalizálják a képek, szövegek vagy filmek megjelenítését. Mert nem mindegy, hogy filmet nézel, képet szerkesztesz, netezel vagy szöveget írsz. Egy gombnyomással beállíthatja a megfelelő előbeállítást a fényerőre, a gammakorrekcióra és a színhőmérsékletre. A Papír üzemmód például a nyomtatott papír kellemes kontrasztját szimulálja, ami olvasás közben kíméli a szemet és megelőzi a fáradtságot.

Könnyű kezelhetőség a Button Guide segítségével

A Button Guide segítségével minden funkciót egyszerre láthat. Elég, ha megérint egy billentyűt, és a képernyőn megjelenik minden funkció és a kívánt kezelőfelület.

Button Guide Ultraslim EIZO Monitor
Screen InStyle

A képernyőn megjelenő menü mellett a EV2795-BK kényelmesen vezérelhető a Windows PC-ről a Screen InStyle szoftverrel. A beállítási lehetőségek közé tartozik például a színvisszaadás, az energiatakarékossági lehetőségek és az ergonómiai funkciók. Több képernyős rendszerekben a Screen InStyle segítségével a beállítások szinkronban alkalmazhatók az összes csatlakoztatott képernyőn.
Tudjon meg többet a Screen InStyle-ról itt.


A rendszergazdák a Screen InStyle Server alkalmazás segítségével központilag kezelhetik és vezérelhetik a hálózatba telepített Screen InStyle-tel összekapcsolt monitorokat. Ez optimalizálja az energiafogyasztást és egyszerűsíti a monitorok eszközgazdálkodását.
Tudjon meg többet a Screen InStyle Serverről itt.

Monitor konfigurátor a vállalati szintű monitorbeállításhoz

A rendszergazdák munkaterhelésének csökkentése: A szoftver lehetővé teszi, hogy alapértelmezett beállításokat hozzon létre az összes releváns monitorbeállításhoz. Ez a beállítás a helyi hálózaton keresztül szétosztható a csatlakoztatott monitorokra, megkönnyítve a bevezetési folyamatot.

Monitor Configurator az átfogó hálózati beállításokért

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság, a társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamat és a környezetbarát jelleg központi szerepet tölt be az EIZO termékpolitikájában. Ennélfogva kifinomult technológiájú, energiatakarékos funkciókkal látjuk el a nemzetközi környezetvédelmi előírások szerint előállított, hosszú élettartamuknak köszönhetően pedig az erőforrások megőrzéséhez is hozzájáruló monitorjainkat.

EIZO EcoView Optimizer
Akár 30%-os energiamegtakarítás az EcoView Optimizer segítségével

Energiatakarékosság minőségromlás nélkül: Az EcoView Optimizer sötét képek esetén automatikusan csökkenti a háttérvilágítást. Ezáltal az áramfelhasználás akár 30 %-al is csökkenhet. Ezzel egy időben felerősíti a jelet, és hozzáigazítja a színtónusokhoz. Az eredmény: Azonos képminőség, alacsonyabb energiafelhasználás mellett.

Zéró energiafogyasztás az üzemi kapcsoló használatával

A monitorok beépített, mechanikus üzemi kapcsolóval rendelkeznek. Ez rendkívül praktikus és takarékos: Ha az üzemi kapcsoló segítségével kapcsolja ki a monitort, a készülék egyáltalán nem fogyaszt áramot. Készenléti üzemmódban a készülék energiafogyasztása legfeljebb 0,5 Watt.

EIZO: Zéró energiafogyasztás az üzemi kapcsoló használatával

Vállalati felelősségvállalás

Az EIZO EV2795-BK modellje nagyszerű példa arra, hogy a kiváló kép- és termékminőség elérése milyen szorosan összefügg a felelősségteljes tervezéssel, anyagbeszerzéssel és gyártással. Mivel korszerű és megbízható monitorunk a kifejezetten értéktartó képernyők közé tartozik, kivételesen biztonságos befektetés.

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok az EIZO-nál

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok

Az EV2795-BK készülékeket társadalmilag felelős módon állítják elő. A gyártási folyamat teljes mértékben mentes a gyermek- és kényszermunka alkalmazásától. Az ellátási lánc gondosan megválasztott beszállítói szintén elkötelezték magukat a társadalmilag felelős termelés mellett. Ez különösen igaz az úgynevezett konfliktusövezetekből származó ásványkincsek beszállítóira. A társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységeinket a vállalat önkéntes jelleggel közzétett éves jelentése ismerteti.

Tudjon meg többet az EIZO felelős vállalati magatartásáról itt.

Környezet- és klímavédelem

Az EV2795-BK készülékeket a cég saját gyártóüzemeiben állítják elő, az ISO 14001 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszer alkalmazásával. Ez a hulladék és szennyvíz mennyiségének mérséklésén kívül a káros anyagok alacsonyabb szintű kibocsátására, az erőforrások környezettudatos felhasználására és az energiafogyasztás csökkentésére, valamint az alkalmazottak környezettudatos viselkedésének előmozdítását célzó intézkedések meghozatalára is kiterjed. Jelentésünkben évente tájékoztatjuk a közvéleményt a környezettudatosságot szolgáló intézkedéseinkről.

Környezet- és klímabarát monitorok az EIZO-tól
A fenntarthatóság érdekében az EIZO monitorok különösen tartósak

Tartós készülékek a fenntarthatóság jegyében

A kifejezetten hosszú hasznos élettartamú EV2795-BK kifejlesztésekor az életciklus egészével kapcsolatos környezeti hatásokat is messzemenőkig figyelembe vették. Ennek köszönhetően az öt év garancia lejártát követően még hosszú ideig megbízható és környezetbarát módon használható. A pótalkatrészek a gyártás befejezését követően még további 5 évig elérhetők maradnak. A hosszú hasznos élettartam és a széles körű javíthatóság kedvező hatást gyakorol az erőforrások megőrzésére és a klíma megóvására. A kiváló minőségű alkatrészekből álló EV2795-BK előállításakor különös figyelmet fordítanak az erőforrások körültekintő felhasználására, valamint a gyártási folyamatok gondos kidolgozására. A EV2795-BK csomagolásakor a kartonpapír 85% -ban újrahasznosított papírból készül, míg a szállítóbetétek akár 100% -ban újrahasznosított anyagból készülnek.

Egy természetes szépség

Globális érdek az alapanyag-gyártás illékony szerves összetevőinek, pl. bizonyos festékek használatának csökkentése.

Az EIZO az aktív kutatással eltöltött évei alatt összegyűjtött szaktudása segítségével monitorainak készülékházát sima, egyenletes színnel és felülettel, festék felhasználása nélkül készíti.

Az EIZO monitorházak festék használata nélkül készülnek
EIZO Eco-friendly packaging
Balra: hagyományos csomagolás / Jobbra: környezetbarát anyagok

Környezetbarát csomagolás

A EV2795-BK csomagolásánál az EIZO búcsút mond a műanyagnak és a polisztirolnak, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatást. Ehelyett a monitort újrahasznosított kartonpapírból és újságpapírból készült formázott cellulózzal biztonságosan csomagolják. A mellékelt kábelek műanyag zacskók helyett papírba vannak csomagolva.

A vonatkozó szabványok és irányelvek követelményeinek teljes körű teljesítése

A monitor fenntarthatóságot tükröző kivitelét többek között a TCO Certified Generation 9 kiadásával, valamint az EPEAT és az ENERGY STAR® szabványokkal szembeni megfelelőség is nagyszerűen igazolja. Az ESG (Environmental, social and corporate governance – Környezeti, társadalmi és vállalati irányítás) és az Egyesült Nemzetek Szervezete által elfogadott SDG (Sustainable Development Goals – Fenntartható Fejlődési Célok), valamint a vonatkozó iránymutatások alapján a EV2795-BK különösen biztonságos befektetésnek tekinthető.

EIZO FlexScan EPA Energy Star EPEAT

Garancia

Öt év garancia a gondtalan használat jegyében. A folyamatos kutatásnak, fejlesztésnek és a gondos minőség-ellenőrzésnek köszönhetően az EIZO nem kevesebb mint 5 év garanciát vállal FlexScan modelljeire. Az alacsony szintű beszerzési és üzemeltetési költségek (TCO) biztos megtérülést ígérnek.

5 év garancia EIZO monitorokra
5 év garancia

Az EIZO öt év garanciát biztosít helyszíni csereszervizzel. Ez a magasan fejlett gyártástechnológia következtében lehetséges, ami egy egyszerű sikerelven alapszik: átgondolt és innovatív monitortechnológia, prémium alapanyagokból előállítva.

Hasznos kiegészítők

Hiányzik esetleg valami? Itt hasznos kiegészítőket találhat EV2795-BK modellünkhöz.

HH200PR-K
HH200PR-K

HDMI csatlakozókábel

PM200-K
PM200-K

DisplayPort csatlakozókábel digitális video- és audiojelek továbbításához.

CC100-BK
CC100-BK

Rövid, mindössze 100 cm hosszúságú C típusú USB-csatlakozókábel

CP200-BK
CP200-BK

C típusú USB DisplayPort csatlakozókábel, 200 cm

PP200-K
PP200-K

DisplayPort csatlakozókábel, 200 cm

PP100-K
PP100-K

DisplayPort csatlakozókábel, 100 cm

PCSK-03-BK
PCSK-03-BK

Thin Client tartóelem típusú állványhoz EIZO FlexStand 4/FlexStand 5

Referenciák

Monitorok használatban - Ki miért választ EIZO kijelzőt
Tovább

Gyakran Ismételt Kérdések

A termékkel kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket a GYIK pont alatt találja
Tovább a GYIK-hez