Élethű játékélmény az IPS panelnek köszönhetően

A képminőség új dimenziója: LED háttérvilágítással ellátott IPS panel. Az IPS LCD modul élénk színeinek és tiszta képének köszönhetően kitűnő választás. Élvezheted a színhű játékélményt, miközben gyorsan és tisztán felismered a helyzeteket bonyolult jelenetek esetén is. További különlegesség: minden látószögből stabilak maradnak a kontrasztok és a színek, függetlenül attól, hogy a képernyő közepét vagy a szélét nézed. Ezáltal a csapattársaid is minden további nélkül figyelemmel kísérhetik ez eseményeket a szomszédos képernyőkön keresztül. Így értékes taktikai előnyre tehettek szert.

ISP paneles és ISP panel nélküli monitor elölnézetből
IPS panellel
IPS panel nélkül
ISP paneles és ISP panel nélküli monitor oldalnézetből
IPS panellel
IPS panel nélkül

Játékélmény minimális késleltetéssel

A bemeneti késés azt a késleltetést jelenti, amellyel a billentyűzeten, egéren vagy vezérlőn keresztüli bemeneti parancs megjelenik a képernyőn, és meghatározza, hogy eltaláljuk vagy elvétjük-e a célt. Az EIZO által fejlesztett mikroprocesszornak köszönhetően, az utasítások maximálisan 0,05 képkocka késleltetéssel jelenek meg a képernyőn. Az általa nyert előny egyértelmű: Jelentősen növelheted az esélyed a játék során.

A G-Ignition szoftver és a FS2434 távvezérlő

A G-Ignition szoftver és a FS2434 távvezérlő

G-Ignition

Mindig a legjobb színbeállítás, sötét vagy világos videojátékok, videók, fényképek vagy interneten történő szörfözés esetén is. A mellékelt G-Ignition szoftver megkönnyíti a dolgod. Minden alkalmazáshoz és játékhoz hozzárendelhetsz egy üzemmódot. Nagyon praktikus még: Számos monitorbeállítást a G-Ignition szoftver segítségével vezérelhetsz.

A profikéval megegyező színprofil

A professzionális játékosok színprofiljával szeretnél játszani? Nincs is ennél egyszerűbb. A gaming.eizo.com oldalról letöltheted a CS:GO játékosok előbeállításait, például Patrik “f0rest” Lindbergét. Töltsd le egyszerűen az EIZO G-Ignition szoftvere segítségével (mely a ScreenManager Pro utódja videojátékokhoz) és exportáld a saját beállításaidba.


Overdrive: Játék késleltetés nélkül

Gyors, gyorsabb, Overdrive: Az Overdrive-funkció olyan mértékben gyorsítja fel a képpontok váltását, hogy a színárnyalatok közötti átkapcsolás már 4,9 ms alatt végbemegy. Árnyfoltok és késleltetés nélkül játszhatsz olyan kiváló képminőség mellett, amelyet hagyományos TN képernyőn soha nem tapasztalhatsz.


Semmilyen környezetben nincs tükröződés: Auto-EcoView

Mindegy, hogy hol és mikor játszol, az Auto-EcoView hozzáigazítja a monitor fényerejét a környezet fényviszonyaihoz, teljesen automatikusan érzékelőkön keresztül. Mindez jónéhány előnnyel jár számodra: Egyrészt megakadályozza a zavaró tükröződést fénybeesés esetén, mivel automatikusan növeli a képernyő fényerejét, melynek köszönhetően még a sötét részletek is felismerhetővé válnak. Másrészt csökkenti a képernyő fényerejét, ha a nap folyamán, vagy a verseny során sötétebb lesz - ezáltal a szemed nem fárad el olyan gyorsan a hosszú játszmák alkalmával, jobban felismered a játékhelyzeteket és egészen a döntőig játszhatsz maximális koncentrációval. Természetesen továbbra is beállíthatod kézzel is a monitort, és szabadon kiválaszthatod a maximális és minimális fényerőt.


Csatlakozó minden konzolhoz és számítógéphez

Teljesen mindegy, melyik játékkonzolt, számítógépet, vagy multimédiás alkalmazást szeretnéd csatlakoztatni, mert a monitor mindenhez megfelelő bemenettel rendelkezik.


Kialakítása kedvez a hátnak, a szemnek és a játékélménynek

Így válik élménnyé az órákon át folytatott játék. Az állvánnyal a képernyő magassága 60 mm-rel változtatható, 344°-ban fordítható és 25°-kal dönthető. A nyak- és hátfájás már a múlté. Sőt a szemfáradtság is. Hiszen a fényerőfokozattól függetlenül a monitoron mindig villódzásmentesek a képek, mellyel kíméled a szemed. A nagyobb játékélményről a zavaró visszaverődéseket kiküszöbölő tükröződésmentes kijelzőfelület, valamint a 6 mm keskeny oldalkeret gondoskodik. A több monitort használó játékosok és klánok átélhetik a majdnem illesztés nélküli látófelületet, mely lélegzetelállító játékélményt eredményez. Nagyon praktikus még: A hátoldalon elhelyezett fogantyúnak köszönhetően problémamentesen viheted a monitorodat a versenyekre.

Állítható magasság
Állítható magasság
Döntés
Döntés
Forgatás
Forgatás
Speciális tulajdonságok
Speciális tulajdonságok

5 év garancia
Biztonságosan: 5 év garancia

Az EIZO-val a biztonságos oldalon állsz: 5 év garancia beleértve a helyszíni csereszolgáltatást. Ezáltal jelentősen hosszabb a garanciaidőd, mint a hagyományos játékra alkalmas monitorok esetén, melyek jellemzően csak két év garanciával rendelkeznek. Az olyan fontos szabványoknak való megfelelés, mint az Energy Start vagy a TÜV Ergonomics optimális feltételeket is teremt a játékhoz.

Gyakran Ismételt Kérdések
Milyen előnye van az Eco View-Sence funkciónak?

Ahol számít az energiatakarékosság, ott fontos az EcoView-Sense funkció. Teljesen automatikusan kapcsolja ki, illetve be a monitort attól függően, hogy a felhasználó éppen a képernyő előtt tartózkodik-e, vagy sem. Már azelőtt felismeri a felhasználó jelenlétét az EcoView-Sence funkció, hogy az megérintené az egeret vagy a billentyűzetet. Így a képernyő bármikor kész az azonnali használatra, miközben a készülék a felhasználó távollétében feleslegesen nem fogyaszt energiát.

Mi célt szolgál a Smart Resolution funkció?

A Smart Resolution egy EIZO által szabadalmazott technológia, amely ellenőrzi a képernyő tartalom torzulását és életlenségét. A Smart Resolution nem erősíti fel a torzítást, hanem az életlenség korrigálásával javítja a képélességet. Videojátékoknál a Smart Resolution például utánélesíti a képet, mely ezáltal élénkebbnek tűnik. Egyéb tartalmak pl. fényképek és weboldalak esetén a Smart Resolution funkció különbséget tesz a bőrszínek között és javítja a megjelenítést.

Mit jelent az Overdrive-ra vonatkozó adat?

Ez a funkció előre kiszámítja a képpontokat és intelligens technológiával felgyorsítja azokat, így nem csak a fekete-fehér váltás, hanem az apró színváltozások is gyorsan végbemennek. A képváltás gyors videofelvételek, 3D-CAD animációk és videojátékok esetén is zavaró utánhúzás nélkül történik.

Mit jelent a látószögre vonatkozó adat?

A látószögre vonatkozó adat arra a szögre vonatkozik, amely esetén a kontraszt értéke jobb, mint 10:1. Ez az érték legtöbbször 160° és 178° között van. Ez azonban nem ad információt arról, milyen nagy lehet a kontrasztkülönbség a látószögön belül. A felhasználó számára a kontrasztnak nem szabadna jelentősen változnia a merőleges és az enyhén oldalirányú pillantás esetén. Nem szabad különbséget érzékelni, ha a szemlélő a kép közepére, vagy a szélére néz. Azt, hogy hogyan változik a kontraszt a különböző LCD technológiák esetén, leginkább mérési diagrammal vagy a közvetlen vizuális összehasonlítás segítségével ellenőrizhetjük. Minél stabilabb a kontraszt a felhasználó látószögében, annál jobb a képi megjelenítés.

A termékkel kapcsolatos további tudnivalókat megtalálhatja a GYIK menüpontban.

Tovább a GYIK-hez