Élethű játékélmény az IPS panelnek köszönhetően

A képminőség új dimenziója: LED háttérvilágítással ellátott IPS panel. Az IPS LCD modul élénk színeinek és tiszta képének köszönhetően kitűnő választás. Élvezheted a színhű játékélményt, miközben gyorsan és tisztán felismered a helyzeteket bonyolult jelenetek esetén is. További különlegesség: minden látószögből stabilak maradnak a kontrasztok és a színek, függetlenül attól, hogy a képernyő közepét vagy a szélét nézed. Ezáltal a csapattársaid is minden további nélkül figyelemmel kísérhetik ez eseményeket a szomszédos képernyőkön keresztül. Így értékes taktikai előnyre tehettek szert.

ISP paneles és ISP panel nélküli monitor elölnézetből
IPS panellel
IPS panel nélkül
ISP paneles és ISP panel nélküli monitor oldalnézetből
IPS panellel
IPS panel nélkül

Méret és felbontás
Méret és felbontás

Már a megjelenésének köszönhetően is jól mutat az íróasztalon az FS2735 videojátékra alkalmas monitor. De természetesen nem csak kívülről számít divatikonnak, hanem a kimagasló képminősége mellett kiváló belső értékekkel is rendelkezik. 27 colos képátlójával, 2 560 x 1 440 képpontos felbontásával az FS2735 monitor kijelzője elegendő teret biztosít, hogy rugalmasan és mélyen elmerülj a játékok világában.


Mozgásból adódó elmosódástól mentes

Az FS2735 különböző eljárásokat alkalmaz a mozgókép folyamatos és tiszta megjelenítéséhez. Az AMD FreeSync technológiának köszönhetően a grafikus kártya és a képernyő közötti képpontok szinkronizálása 35-144 Hz-en megy végbe. Ezáltal hatékonyan kiküszöbölhető az úgynevezett képtörésből, vagyis a képjel-szinkronizálás megszakadásából származó elmosódás. Az FS2735 elmosódottság-csökkentő funkciója a LED-es háttérvilágítás szabályozásával és a képcső impulzusszerű vezérlésével tökéletesen ellensúlyozza a felhasználó gyors pillantásait. Az eredmény: folyamatosan éles kontúrok, akár a játék közbeni gyors mozgások esetén is.

Mozgásból adódó elmosódástól mentes
60 Hz
144 Hz
Mozgásból adódó elmosódástól mentes
FreeSync KI
FreeSync BE

Játékélmény minimális késleltetéssel

A bemeneti késés azt a késleltetést jelenti, amellyel a billentyűzeten, egéren vagy vezérlőn keresztüli bemeneti parancs megjelenik a képernyőn, és meghatározza, hogy eltaláljuk vagy elvétjük-e a célt. Az EIZO által fejlesztett mikroprocesszornak köszönhetően, az utasítások maximálisan 0,05 képkocka késleltetéssel jelenek meg a képernyőn. Az általa nyert előny egyértelmű: Jelentősen növelheted az esélyed a játék során.G-Ignition szoftver

A G-Ignition szoftvernek köszönhetően (MS Windows operációs rendszernél) minden egyes alkalmazáshoz más-más beállítás, például Game (sötét környezet) vagy Game (világos környezet) rendelhető hozzá. Emellett a monitor valamennyi funkciója a G-Ignition szoftverrel is kezelhető.

G-Ignition szoftver
G-Ignition szoftver 2

G-Ignition Mobil

Az iOS vagy Android rendszeren futtatható alkalmazás Bluetooth Smart kapcsolaton keresztül kommunikál a FORIS FS2735 típusú monitorral. Vagyis a monitor szín- és egyéb beállításai egyszerű és kényelmes módon, okostelefonról is elvégezhetőek.

G Ignition Mobil (Bluetooth)
G Ignition Mobil Bluethooth

g ignition mobile értesítés
G-Ignition Értesítés

Emellett a G-Ignition Mobile alkalmazás a játékosokat a képernyő sarkában megjelenő értesítéssel figyelmezteti az okostelefonra beérkező hívásokra és szöveges üzenetekre.


G-Ignition Mobile

Az FS2735 az optimális megjelenítés érdekében számos különböző képbeállítást kínál. Mivel minden egyes játék egyéni beállításokat igényel. Az optimális játékprofil az EIZO által üzemeltetett felhőalapú szolgáltatás segítségével állítható be.

G ignition drive

Smart Insight Demolition

A Smart Insight Demolition funkció meghatározza egy adott jelenet színtónusát és fényerejét, és olyan módon optimalizálja azokat, hogy a kép a kijelzőn a gamma-görbe módosítása nélkül is látványosabbá és tisztábbá váljon. Az EIZO a FORIS FS2735 modell esetén továbbfejlesztette ezt a funkciót. A túlvilágított felületek megfelelő korrigálásával hangsúlyosabbá vált a játéktér és a háttér közötti kontraszt.

Smart Resolution funkció: A funkció megvizsgálja a képtartalmak életlenségét, mozgáshibáit valamint árnyalatait, és kijavítja azokat. A képek így élesebbé és tisztábbá válnak. Vagyis a felhasználó valósághű és élénk látványban részesülhet.

Smart Insight
Smart Insight KI
Smart Insight BE
Mozgásból adódó elmosódástól mentes
Smart Insight KI
Smart Insight BE

Semmilyen környezetben nincs tükröződés: Auto-EcoView

Mindegy, hogy hol és mikor játszol, az Auto-EcoView hozzáigazítja a monitor fényerejét a környezet fényviszonyaihoz, teljesen automatikusan érzékelőkön keresztül. Mindez jónéhány előnnyel jár számodra: Egyrészt megakadályozza a zavaró tükröződést fénybeesés esetén, mivel automatikusan növeli a képernyő fényerejét, melynek köszönhetően még a sötét részletek is felismerhetővé válnak. Másrészt csökkenti a képernyő fényerejét, ha a nap folyamán, vagy a verseny során sötétebb lesz - ezáltal a szemed nem fárad el olyan gyorsan a hosszú játszmák alkalmával, jobban felismered a játékhelyzeteket és egészen a döntőig játszhatsz maximális koncentrációval. Természetesen továbbra is beállíthatod kézzel is a monitort, és szabadon kiválaszthatod a maximális és minimális fényerőt.


Antireflexiós felület: jobb képminőség, kevesebb tükröződés.

A FS2735 monitort hatékony antireflexiós felülettel láttuk el. Az antireflexiós felület a visszaverődő fény szétszórása által minimális szintűre csökkenti a képernyő tükröződését, így hatékonyan megelőzi a szem túlzott mértékű megerőltetését. Ezáltal jelentősen csökkenhető a szemfáradékonyság és kényelmes munkavégzés biztosítható, mivel a tükröződés elkerüléséhez az ülőhelyzetünket sem kell megváltoztatni.


Villódzásmentes

A monitor bármilyen fényerőbeállítás mellett villódzásmentes marad. Mindez a háttérvilágítás vezérlésével válik lehetővé, amely az EIZO saját fejlesztésű hibrid technológiáját alkalmazza. Ez egyesíti az egyébként megszokott PWM tompítás és a DC (egyenáramú) vezérlés előnyeit. Az előnyök: Nem fárad el olyan hamar a szeme. Hosszú időn keresztül tud a képernyő előtt dolgozni.


Csatlakozó minden konzolhoz és számítógéphez

Teljesen mindegy, melyik játékkonzolt, számítógépet, vagy multimédiás alkalmazást szeretnéd csatlakoztatni, mert a monitor mindenhez megfelelő bemenettel rendelkezik.


Tökéletesen hordozható: ergonomikus kialakítás

A FORIS FS2735 nem csak ergonómiai szempontból a legjobb, hanem optikailag is nyújt egy kis pluszt. Az állvánnyal a képernyő magasságát 60 mm-rel változtathatod, 344°-ban fordíthatod és 25°-kal döntheted. Így gyorsan megtalálod a számodra ideális üléspozíciót a hosszú játékok alkalmával. A nyak- és hátfájás már a múlté. A nagyobb játékélményről a tükröződésmentes kijelzőfelület gondoskodik, amely megakadályozza a zavaró fényvisszaverődést. Praktikus a videojáték partikhoz: A hátoldalán található hordozó fogantyúnak köszönhetően a szállítása gyerekjáték. Különlegessége a hátoldalán található cinóbervörös keret és a fehér háttérvilágítású EIZO logó.

Ergonomikus kialakítás

5 év garancia
Biztonságosan: 5 év garancia

Az EIZO-val a biztonságos oldalon állsz: 5 év garancia beleértve a helyszíni csereszolgáltatást. Ezáltal jelentősen hosszabb a garanciaidőd, mint a hagyományos játékra alkalmas monitorok esetén, melyek jellemzően csak két év garanciával rendelkeznek. Az olyan fontos szabványoknak való megfelelés, mint az Energy Start vagy a TÜV Ergonomics optimális feltételeket is teremt a játékhoz.

A termékkel kapcsolatos további tudnivalókat megtalálhatja a GYIK menüpontban.

Tovább a GYIK-hez

Häufige Fragen
Milyen előnye van az Eco View-Sence funkciónak?

Ahol számít az energiatakarékosság, ott fontos az EcoView-Sense funkció. Teljesen automatikusan kapcsolja ki, illetve be a monitort attól függően, hogy a felhasználó éppen a képernyő előtt tartózkodik-e, vagy sem. Már azelőtt felismeri a felhasználó jelenlétét az EcoView-Sence funkció, hogy az megérintené az egeret vagy a billentyűzetet. Így a képernyő bármikor kész az azonnali használatra, miközben a készülék a felhasználó távollétében feleslegesen nem fogyaszt energiát.

Mi célt szolgál a Smart Resolution funkció?

A Smart Resolution egy EIZO által szabadalmazott technológia, amely ellenőrzi a képernyő tartalom torzulását és életlenségét. A Smart Resolution nem erősíti fel a torzítást, hanem az életlenség korrigálásával javítja a képélességet. Videojátékoknál a Smart Resolution például utánélesíti a képet, mely ezáltal élénkebbnek tűnik. Egyéb tartalmak pl. fényképek és weboldalak esetén a Smart Resolution funkció különbséget tesz a bőrszínek között és javítja a megjelenítést.

Mit jelent az Overdrive-ra vonatkozó adat?

Ez a funkció előre kiszámítja a képpontokat és intelligens technológiával felgyorsítja azokat, így nem csak a fekete-fehér váltás, hanem az apró színváltozások is gyorsan végbemennek. A képváltás gyors videofelvételek, 3D-CAD animációk és videojátékok esetén is zavaró utánhúzás nélkül történik.

Mit jelent a látószögre vonatkozó adat?

A látószögre vonatkozó adat arra a szögre vonatkozik, amely esetén a kontraszt értéke jobb, mint 10:1. Ez az érték legtöbbször 160° és 178° között van. Ez azonban nem ad információt arról, milyen nagy lehet a kontrasztkülönbség a látószögön belül. A felhasználó számára a kontrasztnak nem szabadna jelentősen változnia a merőleges és az enyhén oldalirányú pillantás esetén. Nem szabad különbséget érzékelni, ha a szemlélő a kép közepére, vagy a szélére néz. Azt, hogy hogyan változik a kontraszt a különböző LCD technológiák esetén, leginkább mérési diagrammal vagy a közvetlen vizuális összehasonlítás segítségével ellenőrizhetjük. Minél stabilabb a kontraszt a felhasználó látószögében, annál jobb a képi megjelenítés.