Különböző megközelítések - egy cél: megbízhatóság

Abszolút természetesség, tökéletes bőrtónusok, fekete-fehér képek, kreatív elidegenítés, kompozíciók a teljes egészében számítógépen létrehozott képi világokhoz - a fotográfiai tartalom megközelítései éppoly sokfélék, mint a fotográfiai témák. Ugyanez vonatkozik a felhasználókra is: egyesek hivatásszerűen, mások szabadidejükben fotóznak. Ez kevéssé árulkodik a kreativitásról és a szakmai színvonalról.

Bármennyire is eltérőek a fényképezés, a képfeldolgozás és a retusálás alkalmazásai, felhasználói és monitorkövetelményei, az elvárás végső soron ugyanaz: a képek monitoron történő megjelenítésének abszolút pontossága.

Maximális pontosság: tökéletes képfájl-megjelenítés

"Amit látsz, azt kapod" - ennek a követelménynek kell megfelelnie az igényes kreatívok számára készült grafikus monitornak. A monitornak garantálnia kell a képfájl teljesen pontos megjelenítését. Az EIZO nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a monitor a lehető legkissebb feltűnéssel de pontosan teljesítse szolgálatát, hogy így a felhasználók teljes mértékben a kreatív munkájukra koncentrálhassanak.

Az EIZO ColorEdge grafikus monitorok számos tulajdonságuknak köszönhetően megfelelnek ezeknek a követelményeknek: kiváló minőségű panelek nagy színtérrel, nagy pontosságú gyári kalibráció, homogén képmegjelenítés a teljes kijelzőfelületen és a veszteségmentes hardveres kalibráció. Ezek csak a legfontosabb jellemzők, amelyek a ColorEdge monitorokat számtalan fotós, képszerkesztő és retusáló számára a digitális sötétkamra értékes központi elemévé teszik.

A többfunkciósból sokoldalúvá

A ColorEdge monitorok széles választéka a kreatív szakemberek széles körének sokféle igényét fedezi le. Így mindenki megtalálhatja az ideális ColorEdge modellt, amely pontosan megfelel a felszerelési igényeinek, méretének és nem utolsósorban a költségvetésnek.
A ColorEdge modellsorozat két sorozatra oszlik: CS és CG.

A CS sorozat az igényes felhasználók számára tökéletes alapot nyújt a professzionális munkához. A CG sorozatú monitor egy lépéssel tovább megy. Ez egy teljesen professzionális modell, amely a legmagasabb szintű kényelmet, teljesítményt és felszereltséget nyújtja. A legmagasabb követelményeknek is megfelel.

ColorEdge CS

CS sorozat: alap monitorok professzionális igényekhez

Az abszolút pontosságot igénylő kreatívok számára a CS sorozat pontosan a megfelelő megoldás.

ColorEdge CG

CG sorozat: csúcskategóriás monitorok a legmagasabb igényekhez

A legújabb technológia, a leginnovatívabb funkciók, a legjobb felszereltség. A CS sorozat jellemzői mellett a CG sorozatú monitorok további funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel a grafikus kijelzők piacának abszolút élvonalába tartoznak.

 1. Széles színskála
 2. 16 bites LUT táblázat a maximális színmélységhez
 3. 10 bites színmegjelenítés
 4. Homogén képmegjelenítés a digitális egyenletes kiegyenlítőnek (DUE) köszönhetően
 5. EIZO gyári kalibrálás
 6. ColorNavigator kalibrációs szoftver
 7. Választható fényburkolat
 1. A CS sorozat összes jellemzője
 2. Beépített érzékelő az automatikus önkalibráláshoz
 3. Gazdagabb mélységek és nagyobb kontrasztok a True Black kijelzővel
 4. Fényvédő csuklya mellékelve
Nemzetközi partnereink
GDT
GDT

Az EIZO támogató tagja a Society for Nature Photography e.V. (GDT), a világ egyik legnagyobb természetfotós szervezetének.

Bővebben
BFF
BFF

Az EIZO támogatja a BFF Berufsverband Freier Fotografen und Filmgestalter e.V.-t, mint BFF Competence Partner.

Bővebben
ColorEdge Ambassador Program

Az EIZO szorosan együttműködik profi fotósokkal, filmkészítőkkel és más kreatív szakemberekkel, hogy értékes információkat szerezzen a szakmából.

Bővebben
Colourclass Namibia

A videosorozat magával ragadó szépségű tájak és vadállatok csodálatosan színes képein keresztül mutatja be a panoráma- és asztrofotózás, valamint a vadvilági fényképezés alapjait.
Tovább a Colourclass Namibia sorozathoz

Colourclass Lofoten

Videós oktatósorozat tájképfotózáshoz – a tervezéstől a nyomtatásig.
Tovább a Colourclass Lofoten sorozathoz