Gyorsaság és költséghatékonyság

Még ma is gyakran küldenek kis, valódi szövet-, fonal- vagy egyéb anyagmintákat, például bőr- vagy műanyagmintákat a világ minden tájára, hogy felmérjék színüket, textúrájukat és hatásukat. Az egyre rövidebb termékciklusok, az egyre gyorsabban változó piac és a növekvő költségoldali nyomás azonban az egész iparágban újragondolásra késztet.

Az ellátási lánc digitalizálása

Az ellátási láncban a folyamatok többsége már ma is elvégezhető digitálisan: ide tartozik például a fonalak, szövetek vagy szinte minden más anyag színének mérése, a beszállítók és a vevők közötti közös interfészeken keresztül történő adatszolgáltatás. De a digitális adatok emberi szem számára történő megjelenítése a monitoron egészen a digitális anyagok két- és háromdimenziós modellekké történő további feldolgozásáig hihetetlenülfelgyorsítja és leegyszerűsíti a munkafolyamatot. Így már magán a monitoron rendkívül valósághű és hiteles benyomást lehet szerezni az egyes alkatrészekről vagy a késztermékről.

Nélkülözhetetlen grafikus monitor

Ahhoz, hogy a digitális változatok valóban olyan megbízhatóak és hitelesek legyenek, mint egy valódi fonaltekercs, egy valódi próbaszövet darab, egy lakkozott munkadarab vagy akár egy egész ruha, szükség van egy teljesen pontos grafikus monitorra mint megjelenítő eszközre. Más szóval: egy ColorEdge monitorra az EIZO-tól.

ColorEdge - az abszolút pontosságra készült

A ColorEdge sorozat monitorai a nagy színtérnek és a hatalmas színmélységnek köszönhetően a lehető legtöbb színt képesek előállítani, és a veszteségmentes hardveres kalibrációnak köszönhetően abszolút pontosan megjeleníteni azokat. Ezen túlmenően egy monitornak, amely ebben a környezetben is megállja a helyét, gyorsan és egyszerűen kell tudnia alkalmazkodni az uralkodó környezeti fényviszonyokhoz, hogy a környezeti fényből adódó észlelési hibák is kizárhatók legyenek. Az EIZO ColorNavigator kalibrációs szoftverével ez is garantált.

ColorEdge CS

CS sorozat: Alapszintű monitorok professzionális igényekhez

Biztosítja a digitális beszerzési és tervezési folyamathoz szükséges pontosságot.

ColorEdge CG

CG sorozat: High-end monitorok a legmagasabb igényekhez

A maximális pontosság a beépített mérőérzékelőkkel kombinálva a CG sorozatot ideális választássá teszi professzionális környezetben.

 1. Nagy színtér
 2. 16 bites LUT a legnagyobb színmélységért
 3. 10 bites színmegjelenítés
 4. Homogén képreprezentáció a digitális egyenletes kiegyenlítő (DUE) segítségével
 5. EIZO gyári kalibrálás
 6. A ColorNavigator kalibrációs szoftver mellékelve
 7. Opcionális árnyékoló ernyő
 1. A CS sorozat összes jellemzője
 2. Beépített érzékelő az automatikus önkalibráláshoz
 3. Gazdagabb mélységek és nagyobb kontrasztok a True Black kijelzőnek köszönhetően
 4. Árnyékoló ernyő mellékelve
»Hosszú ideig kerestünk olyan monitorokat, amelyek a digitális munkafolyamathoz szükséges reprodukálható pontosságot kínálják, és végül az EIZO-nál.«

Luca Bicego, Luca Bicego, a Marzotto informatikusa

Bővebben