Monitorok kreatív embereknek

Working with the Best: az EIZO ColorEdge segítségével

Akár fényképeket vagy videókat szerkeszt, akár grafikákat és illusztrációkat készít, akár kiváló minőségű képzőművészeti Fine-Art-nyomatot vagy brosúrát nyomtat - bármilyen különbözőek is a kreatív alkalmazási területek, egy dolog közös bennük: mindig szükség van egy abszolút megbízható monitorra, amely garantálja a digitális fájl pontos és teljesen torzításmentes megjelenítését. Más szóval: az EIZO ColorEdge készülékére van szüksége.

A monitor egy olyan eszköz, amelynek egyszerűen működnie kell. "Egyszerűen" meg kell jelenítenie, hogy mi van a fájlban. Egyszerűnek és nyilvánvalónak hangzik - de nem az. Különösen nem az igényes kreatív digitális munkafolyamatokban. A magas igényeket nem lehet egy közönséges szerszámmal kielégíteni.

Ahhoz, hogy egy olyan precíziós eszköz, mint a grafikus monitor, következetesen pontos és fáradságmentes legyen, három tényezőnek kell összejönnie.

A megfelelő hardver.

A ColorEdge monitorok széles színtér-lefedettséggel és színmélységgel rendelkeznek. A veszteségmentes hardveres kalibrálás biztosítja, hogy egy fájl 5 év múlva is ugyanúgy nézzen ki, mint ma.

A megfelelő beállítások.

Minden egyes monitor gyárilag tökéletesen kalibrált. Minden egyes panelt pontosan mérnek és optimalizálnak. Csak így érhető el az a homogén képi megjelenítés, amely miatt a ColorEdge monitorokat oly nagyra értékelik.

Az EIZO ColorNavigator nevű, könnyen használható kalibrációs szoftverével együtt a rendszeres újrakalibrálás és az ideális, egyedi kalibrációs célok létrehozása gyerekjátékká válik.

Egy gyártó, aki tudja, mit csinál.

Tudjuk, hogy kreatív felhasználóinknak mire van szüksége, és folyamatosan fejlesztjük monitorainkat. Nagy szenvedéllyel és gondossággal készítünk olyan eszközöket, amelyek a hardver, a szoftver, a know-how és a tapasztalat verhetetlen összcsomagját alkotják. Az 5 éves garanciánknak köszönhetően még a legrosszabb esetben is számíthat arra, hogy a lehető leghamarabb újra teljesen működőképes lesz.

Az EIZO ColorEdge monitoraiban mindezek a szempontok egy egyedülálló összcsomagban egyesülnek, így az alkotóknak a lehető legkevesebbet kell aggódniuk az eszközeik miatt, és ehelyett a lehető legtöbbet tudnak a kreatív folyamatnak szentelni. Így mindig megvan a bizonyosság: Amit lát, azt kapja.

Az EIZO grafikus monitorok előnyei

A nagy színtér és a legnagyobb pontosság ideális kombinációja

Ahhoz, hogy a modern fényképezőgépek teljes színspektrumát ki tudja használni, olyan monitorra van szüksége, amely a lehető legnagyobb színteret fedi le. Ellenkező esetben a fájlban található telített árnyalatok vizuális értékelése és szerkesztése nem lehetséges. Ezért a ColorEdge monitoraink IPS-panelje olyan nagy fotószíntereket is le fed, mint az AdobeRGB, valamint az ISO-Coated V2 CMYK nyomtatási színtér. Így a modern fényképezőgépek teljes színspektruma változatlanul és hiánytalanul jelenik meg. A nyomtatási eredmény pontos szimulációja a softproof nézetben is garantált.

Gyors, egyszerű és veszteségmentes kalibrálás kompromisszumok nélkül

Ahhoz, hogy a monitor a teljes élettartama alatt ugyanazt a fájlt ugyanolyan módon jelenítse meg, elengedhetetlen a rendszeres kalibrálás. Minden ColorEdge-monitor a veszteségmentes hardveres kalibrációs módszert használja erre a célra. A szoftveres kalibrációval ellentétben, amely mindig magában hordozza a megjelenítés minőségének romlásának kockázatát, a hardveres kalibráció nemcsak egy korrekciós profilt hoz létre a grafikus kártyához, hanem a monitor LUT-ját (Look-Up-Table) is kalibrálja. Az EIZO könnyen használható, ingyenes ColorNavigator kalibrációs szoftverével együtt a ColorEdge monitor nagyon egyszerűen és veszteség nélkül korrigálható.

Használatra kész a dobozból - Tökéletesen kalibrált, gyártelepi állapotban

Garanciánk egy egyszerű sikerelven alapul: innovatív monitortechnológia, elsőrangú alapanyagokból előállítva. A saját gyártóüzemeinken belüli előállításnak, a prémiumminőségű anyagok felhasználásnak, a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek, valamint a minden egyes részletre kiterjedő minőség-ellenőrzésnek köszönhetően valamennyi monitorunkra öt év – vagyis a szokásosnál mintegy három évvel hosszabb időtartamú – garanciát vállalunk.

Ez az egyedülálló EIZO gyári kalibráció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a monitort az előre beállított színterekkel használja a dobozból kivéve. Ez a bonyolult gyári kalibrálás az oka annak is, hogy a ColorNavigatorral a felhasználó által végzett újrakalibrálás olyan gyors.

Hosszú élettartamú monitorok

Garanciánk egy egyszerű sikerelven alapul: innovatív monitortechnológia, elsőrangú alapanyagokból előállítva. A saját gyártóüzemeinken belüli előállításnak, a prémiumminőségű anyagok felhasználásnak, a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek, valamint a minden egyes részletre kiterjedő minőség-ellenőrzésnek köszönhetően valamennyi monitorunkra öt év – vagyis a szokásosnál mintegy három évvel hosszabb időtartamú – garanciát vállalunk. A garancia a cserekészülék rendelkezésre bocsátását is magában foglalja.

A használat első öt évében így garantáltan nem merülnek fel javítási és járulékos költségek. 5 év garancia a gondtalan használat jegyében.

Tovább a garancia áttekintéséhez
Nemzetközi partnereink
GDT
GDT

Az EIZO támogató tagja a Society for Nature Photography e.V. (GDT), a világ egyik legnagyobb természetfotós szervezetének.

Bővebben
BFF
BFF

Az EIZO támogatja a BFF Berufsverband Freier Fotografen und Filmgestalter e.V.-t, mint BFF Competence Partner.

Bővebben
ColorEdge Ambassador Program

Az EIZO szorosan együttműködik profi fotósokkal, filmkészítőkkel és más kreatív szakemberekkel, hogy értékes információkat szerezzen a szakmából.

Bővebben
További kérdése van?

Hivatalos partnereink örömmel nyújtanak segítséget az adott munkahelyi felhasználáshoz leginkább megfelelő modell kiválasztásához.
Rendszerházak és szakkereskedők

Referenciák

Legjobb gyakorlati példák áttekintése
Tekintse meg most