EIZO monitorok a virtuális valósághoz és szimulációhoz - az előnyök áttekintése:

  1. Tökéletes a tervezőirodák, szimulációs rendszerek, CAD/CAM alkalmazások számára, illetve virtuális valósághoz
  2. Magas 4K felbontás
  3. Megbízható színvisszaadás

Kiváló képminőség

Nagyfelbontású monitorok a virtuális valóság számára

A bonyolult szimulációk és renderelések finom részleteinek kifogástalan megjelenítése, valamint a pontos leképzés érdekében a monitor képének nagyfelbontásúnak, pontosnak és stabilnak kell lennie. Éppen ezért ezen a területen kizárólag kiváló minőségű panelek és kiforrott elektronika jöhet szóba.

Az EIZO képernyők első osztályú LCD panelekből állnak, melyek különleges színhűséget, kontrasztos és a feldolgozási folyamat során egyenletes képi megjelenítést biztosítanak. A magas 4K felbontás minden precíziós munkavégzés esetén részlethű megoldást jelent. A rendkívül színérzékeny felhasználások esetén az EIZO ColorEdge képernyői ajánlottak a színpontosság és a kalibrálási lehetőség miatt.

Nagy képernyőátló

27 colos vagy annál nagyobb monitorok szimulációhoz

Függetlenül attól, hogy Ön a tervezéstechnikában dolgozik vagy virtuális valóság alkalmazásokat használ: A munkája középpontjában a monitor áll, ezért megfelelő méretűnek és magas felbontásúnak kell lennie, ami ideális esetben a 4K felbontást jelenti. Az EIZO modellek különböző méretben és formátumban állnak rendelkezésére.

Nagyon megbízható monitorok

Megbízható monitorok a virtuális valóság és a szimuláció számára

A szimuláció területén történő felhasználás esetén különösen fontos természetesen a monitorok megbízhatósága is. Hiszen a kiesés nem csak bosszantó és időigényes, hanem jelentős költséggel is járhat.

Az EIZO monitorokban feltétel nélkül megbízhat. A készülékek kivételesen hosszú élettartama a kiváló minőségű alkatrészeknek és a szigorú gyári ellenőrzéseknek köszönhető. A legfontosabb pedig: Az EIZO-val mindig jól jár a kiváló támogatás miatt, beleértve az egyszerű helyszíni csereszolgáltatást is.

Ergonómia

ErgonErgonomikus kialakítású monitorok a virtuális valóság és a szimuláció számáraomikus kialakítású monitorok a virtuális valóság és a szimuláció számára

Mivel Ön naponta több órát monitor előtt ül, az ergonómiai funkcióknak feltétlenül gondoskodniuk kell arról, hogy Ön sokáig tudjon koncentrálni, és a szemei frissek maradjanak.

Az EIZO CAD monitorok ennek érdekében kifinomult megoldásokkal rendelkeznek, többek között antireflexiós felülettel, villódzásmentes kijelzővel és automatikus fényerő-szabályozással. Mindez azonban csak három az innovatív, ergonomikus funkciók közül, amelyek különösen kényelmessé teszik a munkavégzést az Ön számára. Ezáltal hosszan tud összpontosítva a monitor előtt dolgozni és a szemei is frissek maradnak.

Személyre szabott megoldások

Szívesen nyújtunk Önnek testreszabott megoldásokat, melyek pontosan az Ön igényeihez illenek.

Tudjon meg többet

Tovább a termékáttekintéshez

Monitorok virtuális valóság, szimuláció és CGI
Minden grafikus monitor

Referenciák

Legjobb gyakorlati példák áttekintése
Tekintse meg most