A professzionális monitormodelleket kínáló EIZO készülékei a legmagasabb szintű kép- és termékminőséget kereső felhasználók igényeit is messzemenőkig kielégíti. A legszigorúbb minőségi követelményeknek is tökéletesen megfelelő monitorjaink bármilyen professzionális alkalmazás futtatására kiválóan alkalmasak, így az irodában és otthon egyaránt nagyszerűen megállják a helyüket.

A szerepjátékok az elmúlt években hihetetlen népszerűségre tettek szert a számítógépes játékok világában. A minden eddigit felülmúlóan valósághű grafika, az aprólékosan kidolgozott részletek és az izgalmas kihívások egyre több felhasználót vonzanak.

Információk és monitorok a szerepjátékok rajongói számára

Az Ubisoft és más hasonló gyártók több ezer apró és ötletes részlet gondos kidolgozásával varázsolják hihetetlenül valósághűvé az olyan játékokat, mint például a The Settlerst. Sokkal kevésbé lenne élvezetes a játék, ha a monitor nem megfelelő minőségben jelenítené meg ezeket a részleteket!

Információk és monitorok a szimulációs játékok rajongói számára

EIZO monitorok munkavégzéshez és számítógépes játékokhoz

A kifejezetten sokoldalú FlexScan modellek nagyszerűen kielégítik a napjainkban elterjedt, multimédiás eszközökkel felszerelt számítógépes felhasználói környezetekkel kapcsolatos követelményeket. Az EIZO sokéves tapasztalattal rendelkezik a kijelzők fejlesztése terén. Felbecsülhetetlen értékű szakmai tudásunknak köszönhetően tökéletesen tisztában vagyunk a felhasználók és a különböző felhasználási területek, mint például az üzleti és irodai alkalmazások, valamint a grafikusok és médiaszerkesztők támaszotta igényekkel. Készülékeink tervezésekor minden lehetséges felhasználói igényt és alkalmazási követelményt figyelembe veszünk. Az eredmény önmagáért beszél. Kiemelkedő jellemzőkkel rendelkező monitormodelljeink teljes mértékben új szintet képviselnek a felhasználói kényelem és ergonómia, valamint a termékminőség szempontjából.

Emlékezetes élményt nyújtó játék három monitoron: A számítógépes futballjátékok szórakoztatóbbak, mint valaha! A zseniális EIZO monitorok minőségének köszönhetően gyorsan és egyszerűen, valamint ragyogó képminőségben jeleníthetők meg a kívánt játékok.

Információk és monitorok a számítógépes futballjátékok rajongói számára

Szívesen belefeledkezne a Blizzard Entertainment legismertebb nagyon sok szereplős szerep- és stratégiai játékának, a Warcraft 3-nak a hihetetlenül izgalmas világába, a kikapcsolódást követően viszont villámgyorsan visszatérne munkával kapcsolatos teendőihez? Nem probléma: Az EIZO monitorok minden szempontból meggyőzőek.

Szerep- és stratégiai játékokra alkalmas monitorokra vonatkozó további információk

Melyik monitor a megfelelő?

Melyik monitor a legcélszerűbb választás? Létezik-e olyan monitor, ami a munkával és az izgalmas virtuális világok felfedezésével kapcsolatos igényeket egyaránt kielégíti? Miként jeleníthetek meg táblázatokat és grafikus alkalmazásokat, valamint szerepjátékokat és repülést szimuláló programokat ugyanazon a készüléken? Melyik monitor a legalkalmasabb a munkával kapcsolatos alkalmazások és a számítógépes játékok futtatására? Milyen képernyőméretet célszerű választanom? Mekkora felbontás szükséges?

Der richtige Monitor für Arbeit und Spiel

A megfelelő monitor kiválasztásakor számos különböző szempont mérlegelendő. Egy dolog azonban biztos: A minőség a legfontosabb! Rendkívül lényeges, hogy a felhasználónak semmilyen – akár munkával, akár számítógépes játékokkal kapcsolatos – alkalmazás használatakor ne kelljen kompromisszumot kötnie. A következő monitorjellemzők egyrészt a munkavégzés, másrészt pedig a felejthetetlen élményt nyújtó számítógépes játékok szempontjából lényegesek:

A következő termékjellemzők egyrészt az irodai munkavégzés, másrészt pedig a felejthetetlen élményt nyújtó szabadidős játékok szempontjából lényegesek:

 1. Ragyogó képminőség irodai feladatokhoz és számítógépes játékokhoz
 2. Kiemelkedő termékminőség
 3. Kifinomult formaterv
 4. Villódzásmentes és szemkímélő használat – akár nyolc órányi képernyő előtt töltött időt követően is
 5. Az egyéni és a használati móddal kapcsolatos igényeket tökéletesen kielégítő, tág határok között beállítható ergonómiai funkciók
 6. Kristálytiszta és részletes megjelenítés
 7. Antireflexiós kijelző-felület
 8. Tükröződésmentes megjelenítés optimális fényerővel
 9. Sokoldalú csatlakoztathatóság és jeltovábbítási lehetőségek
 10. Hosszú távon is megbízható, tartós kialakítás
 11. A fenntarthatóság szem előtt tartása az alapanyagok felhasználásától a gyártási eljáráson keresztül egészen a készülék hasznos élettartamának végéig
 12. Meggyőző garanciális feltételek

Az EIZO monitorok korszerű formaterve egyedülállóan kimagasló képminőséggel és tartóssággal párosul. A kutatáson és fejlesztésen kívül a kijelzők előállítását is saját, Japánban működő gyártóüzemeinkben végezzük – a nyomtatott áramköri lapok gyártásától egészen a kész termékek csomagolásáig! Mivel az EIZO egyetlen panelgyártó irányában sem kötelezte el magát, minden egyes termékcsaládnál a legmegfelelőbb panelt használja fel, amelyet aztán gondosan hozzáigazít a saját gyártású vezérlő elektronikájához. A felhasználandó részegységeket átfogó vizsgálatoknak vetik alá, a gyártósoroknál pedig folyamatos jellegű minőségbiztosítással gondoskodnak a megfelelő minőségről (a gyártási eljárásokkal kapcsolatos részletekért lásd a következő oldalt). Mindenez páratlanul kimagasló szintű kép- és termékminőséget eredményez.

A készülékek lenyűgöző teljesítménye, alkalmazástól függetlenül hihetetlenül magas szintű képminősége, szemkímélő funkciói és képmegjelenítéssel kapcsolatos hasznos beállításai masszív jellegű és kiváló minőségű kivitelezéssel párosulnak.

Amennyiben szabadidős tevékenységeihez is a munkavégzés céljára szolgáló számítógépét használná, nem szükséges másik számítógépre vagy eltérő monitorra átváltania. A hagyományaihoz hű EIZO tökéletesen tisztában van az ilyen igényekkel, és optimális megoldásokat kínál a felhasználók számára. Készülékeink munkavégzéshez és számítógépes játékokhoz egyaránt nagyszerűen alkalmasak, így Önnek semmilyen kompromisszumot nem kell kötnie!

Az EIZO irodai monitorok nyújtotta előnyök

Optimális ergonómia a lehető legkiemelkedőbb teljesítmény jegyében

Irodai monitorjaink újszerű ergonómiai funkciói nem csak hogy tökéletesen kielégítik, hanem számos tekintetben túl is szárnyalják a korszerű munkahelyekkel szemben támasztott egyéni igényeket. Hiszen csak kényelmes munkakörnyezetben nyújtható maximális teljesítmény. Ennek megteremtéséhez készülékeink többek között széles határok között beállítható állvánnyal, antireflexiós bevonatú képernyőfelülettel és egyedülálló Auto-EcoView funkcióval járulnak hozzá. Az említett termékjellemzők jelentős mértékű segítséget nyújtanak a hát- és szemfáradtsággal összefüggő egészségügyi problémák megelőzéséhez.

Tudjon meg többet az EIZO monitorok ergonómiai jellemzőiről

Tökéletes képminőség bármilyen irodai felhasználási módhoz

Minden egyes készülékünket kompromisszumok nélküli kiemelkedő képminőség jellemzi – akár munkáról, akár élvezetes számítógépes játékokról legyen is szó. Ha EIZO irodai monitort választ, mindig biztos lehet a kiválóan éles képmegjelenítésben, a színek és szürkeárnyalatok különösen pontos ábrázolásában, valamint a kiemelkedő színvonalú látószög-stabilitásban. Ez a folyamatos fejlesztéseknek, a prémiumminőségű anyagok használatának és a monitorok körültekintő gyári beállításainak köszönhető.

Tudjon meg többet képernyőink képminőségéről

Hosszú távon megtérülő beruházás

Az EIZO monitorok hasznos élettartama garantáltan jóval hosszabb a megszokottnál. Tekintettel arra, hogy az átlagosnál magasabb vételár ellenére az EIZO monitorok beszerzési és üzemeltetési költségei (TCO) alacsonyabb szintűek a versenytársakéihoz képest, a készülék megvásárlása biztosan megtérül.

A tartós kivitelezésnek köszönhetően pedig a készülék cseréje is jóval később válik esedékessé. Következésképpen képernyőink hosszú élettartama a környezet és a természeti erőforrások megóvásához is hozzájárul. Monitorjaink különösen alacsony energiafogyasztásáról nagyszámú érzékelő és kifinomult funkciók gondoskodnak. Ha minket választ, a minőséget választja – és ezzel nemcsak az egészségét, hanem a környezetét is megóvhatja.

Miért tekinthetők irodai monitorjaink különösen gazdaságos készülékeknek?

Dokkolóállomásként is használható monitor

Célunk, hogy ezentúl teljes mértékben az elvégzendő feladataira összpontosíthasson, és hogy minden egyes nap 100%-os teljesítményt nyújthasson a munkahelyén. Ezért a lehető legkorszerűbb megoldást fejlesztettük ki, amely mindezt jelentősen megkönnyíti az Ön számára. Kimagasló csatlakoztathatóságának, valamint az ebből eredő helymegtakarítási lehetőségeknek köszönhetően az EIZO FlexScan monitorok minden munkahelyet rendezettebbé, rugalmasabbá és időtállóbbá tesznek.

Dokkoló funkciók, többképernyős megoldások, Thin Client tartóelemek, praktikus kábelelvezetés: Valamennyi funkció azt a célt szolgálja, hogy csak a legszükségesebb eszközök foglaljanak helyet az íróasztalán. A nagyobb hatékonyság és a korszerűbb munkakörülmények érdekében. Egyszóval: válassza a legjobbat, és legyen még hatékonyabb.

Bővebben a dokkolóállomásként is használható monitorokról

Ama jellemző, amelyre különösen büszkék vagyunk: Felelősségvállalás

Fokozatos környezetvédelmi elkötelezettségünket termékeinkben és üzleti tevékenységeinkben egyaránt megvalósítjuk.

Az EIZO monitormegoldásai kifinomult energiatakarékos funkciókkal vannak felszerelve, a nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak megfelelően készülnek, és hosszú élettartamuknak köszönhetően kímélik az erőforrásokat.

Fenntarthatóan fejlesztve: a gyártástól a működtetésen át az újrahasznosításig

Hosszú élettartamú monitorok

Garanciánk egy egyszerű sikerelven alapul: innovatív monitortechnológia, elsőrangú alapanyagokból előállítva. A saját gyártóüzemeinken belüli előállításnak, a prémiumminőségű anyagok felhasználásnak, a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek, valamint a minden egyes részletre kiterjedő minőség-ellenőrzésnek köszönhetően valamennyi monitorunkra öt év – vagyis a szokásosnál mintegy három évvel hosszabb időtartamú – garanciát vállalunk. A garancia a cserekészülék rendelkezésre bocsátását is magában foglalja. 

A használat első öt évében így garantáltan nem merülnek fel javítási és járulékos költségek. 5 év garancia a gondtalan használat jegyében.

Tovább a garancia áttekintéséhez

Munkavégzéshez és számítógépes játékokhoz egyaránt alkalmas monitorokkal kapcsolatos ajánlataink

EV3895-BK EcoView sorozat
EV3895-BK FlexScan

A 37,5 colos, ívelt kivitelű ultraszéles monitor szinte korlátlan helyet kínál a munkához. A képernyő 3840 x 1600 képpontos felbontása csaknem a háromszorosa annak, mint amit a Full HD monitorok kínálnak.

 • 95,3 cm (37,5 coll)
 • 3840 x 1600, 24:10 (Ultrawide) Képarány
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4)
1967,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 95,3 cm (37,5 coll)
 • 3840 x 1600, 24:10 (Ultrawide) Képarány
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4)
EV3285-BK EcoView sorozat
Kedvezmény
EV3285-BK FlexScan

A Full HD szabvány négyszeresét nyújtó felbontásának köszönhetően az EV3285 monitor kifejezetten ideális a munkahelyi felhasználáshoz. A hihetetlenül gyors adatátvitelt lehetővé tevő, C típusú USB-csatlakozón keresztül többek között táblagépek és notebookok is feltölthetők.

 • 80 cm (31,5 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
Az akció 2023. 03.15 - 2023. 06. 30.
1116,00 EUR
1664,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 80 cm (31,5 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
EV2785-BK EcoView sorozat
Kedvezmény
EV2785-BK FlexScan

A 3840 x 2160 képpontos, 4K Ultra HD felbontásnak és a 163 ppi képpontsűrűségnek köszönhetően a kiváló képminőségű EV2785 monitor rendkívül élesen jeleníti meg a képeket és a szövegeket.

 • 68,5 cm (27 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
Az akció 2023. 03.15 - 2023. 06. 30.
824,00 EUR
1133,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 68,5 cm (27 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
EV2795-BK EcoView sorozat
EV2795-BK FlexScan

A korszerű munkahelyekhez is ideális választás:  C típusú USB-csatlakozójának és a láncba kapcsolást lehetővé tevő, C típusú USB-csatlakozóval ellátott Daisy Chain funkciójának köszönhetően kevesebb kábelt igényel a gyakorlatilag keretnélküli EV2795 használata.

 • 68,5 cm (27 coll)
 • 2560 x 1440, 16:9 Képarány
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)
925,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 68,5 cm (27 coll)
 • 2560 x 1440, 16:9 Képarány
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)
EV2760-BK EcoView sorozat
EV2760-BK FlexScan

Nagy felbontás, antireflexiós bevonat és villódzásmentes megjelenítés professzionális szinten: az EV2760 legvonzóbb jellemzői. A HDMI- és a DVI-D-, valamint a két DisplayPort-bemenet, továbbá a négy kimeneti USB-csatlakozó széles körű csatlakoztatást tesz lehetővé.

 • 68,5 cm (27 coll)
 • 2560 x 1440, 16:9 Képarány
 • 2x DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4), DVI-D (HDCP 1.4)
698,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 68,5 cm (27 coll)
 • 2560 x 1440, 16:9 Képarány
 • 2x DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4), DVI-D (HDCP 1.4)
EV2480-BK EcoView sorozat
EV2480-BK FlexScan

C típusú USB-csatolófelületének köszönhetően az EV2480 táblagépek és notebookok dokkolóállomásaként is használható. A tápellátás, a kép-, adat- és hangátvitel, valamint a billentyűzet és egér számítógépes csatlakoztatása mindössze egyetlen kábelt igényel.

 • 60,5 cm (23,8 coll)
 • 1920 x 1080 (Full HD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (Deep Color, HDCP 1.4)
451,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 60,5 cm (23,8 coll)
 • 1920 x 1080 (Full HD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (Deep Color, HDCP 1.4)