A professzionális monitormodelleket kínáló EIZO készülékei a legmagasabb szintű kép- és termékminőséget kereső felhasználók igényeit is messzemenőkig kielégíti. A legszigorúbb minőségi követelményeknek is tökéletesen megfelelő monitorjaink bármilyen professzionális alkalmazás futtatására kiválóan alkalmasak, így az irodában és otthon egyaránt nagyszerűen megállják a helyüket.

A szerepjátékok az elmúlt években hihetetlen népszerűségre tettek szert a számítógépes játékok világában. A minden eddigit felülmúlóan valósághű grafika, az aprólékosan kidolgozott részletek és az izgalmas kihívások egyre több felhasználót vonzanak.

Információk és monitorok a szerepjátékok rajongói számára

Az Ubisoft és más hasonló gyártók több ezer apró és ötletes részlet gondos kidolgozásával varázsolják hihetetlenül valósághűvé az olyan játékokat, mint például a The Settlerst. Sokkal kevésbé lenne élvezetes a játék, ha a monitor nem megfelelő minőségben jelenítené meg ezeket a részleteket!

Információk és monitorok a szimulációs játékok rajongói számára

EIZO monitorok munkavégzéshez és számítógépes játékokhoz

A kifejezetten sokoldalú FlexScan modellek nagyszerűen kielégítik a napjainkban elterjedt, multimédiás eszközökkel felszerelt számítógépes felhasználói környezetekkel kapcsolatos követelményeket. Az EIZO sokéves tapasztalattal rendelkezik a kijelzők fejlesztése terén. Felbecsülhetetlen értékű szakmai tudásunknak köszönhetően tökéletesen tisztában vagyunk a felhasználók és a különböző felhasználási területek, mint például az üzleti és irodai alkalmazások, valamint a grafikusok és médiaszerkesztők támaszotta igényekkel. Készülékeink tervezésekor minden lehetséges felhasználói igényt és alkalmazási követelményt figyelembe veszünk. Az eredmény önmagáért beszél. Kiemelkedő jellemzőkkel rendelkező monitormodelljeink teljes mértékben új szintet képviselnek a felhasználói kényelem és ergonómia, valamint a termékminőség szempontjából.

Emlékezetes élményt nyújtó játék három monitoron: A számítógépes futballjátékok szórakoztatóbbak, mint valaha! A zseniális EIZO monitorok minőségének köszönhetően gyorsan és egyszerűen, valamint ragyogó képminőségben jeleníthetők meg a kívánt játékok.

Információk és monitorok a számítógépes futballjátékok rajongói számára

Szívesen belefeledkezne a Blizzard Entertainment legismertebb nagyon sok szereplős szerep- és stratégiai játékának, a Warcraft 3-nak a hihetetlenül izgalmas világába, a kikapcsolódást követően viszont villámgyorsan visszatérne munkával kapcsolatos teendőihez? Nem probléma: Az EIZO monitorok minden szempontból meggyőzőek.

Szerep- és stratégiai játékokra alkalmas monitorokra vonatkozó további információk

Melyik monitor a megfelelő?

Melyik monitor a legcélszerűbb választás? Létezik-e olyan monitor, ami a munkával és az izgalmas virtuális világok felfedezésével kapcsolatos igényeket egyaránt kielégíti? Miként jeleníthetek meg táblázatokat és grafikus alkalmazásokat, valamint szerepjátékokat és repülést szimuláló programokat ugyanazon a készüléken? Melyik monitor a legalkalmasabb a munkával kapcsolatos alkalmazások és a számítógépes játékok futtatására? Milyen képernyőméretet célszerű választanom? Mekkora felbontás szükséges?

Der richtige Monitor für Arbeit und Spiel

A megfelelő monitor kiválasztásakor számos különböző szempont mérlegelendő. Egy dolog azonban biztos: A minőség a legfontosabb! Rendkívül lényeges, hogy a felhasználónak semmilyen – akár munkával, akár számítógépes játékokkal kapcsolatos – alkalmazás használatakor ne kelljen kompromisszumot kötnie. A következő monitorjellemzők egyrészt a munkavégzés, másrészt pedig a felejthetetlen élményt nyújtó számítógépes játékok szempontjából lényegesek:

A következő termékjellemzők egyrészt az irodai munkavégzés, másrészt pedig a felejthetetlen élményt nyújtó szabadidős játékok szempontjából lényegesek:

 1. Ragyogó képminőség irodai feladatokhoz és számítógépes játékokhoz
 2. Kiemelkedő termékminőség
 3. Kifinomult formaterv
 4. Villódzásmentes és szemkímélő használat – akár nyolc órányi képernyő előtt töltött időt követően is
 5. Az egyéni és a használati móddal kapcsolatos igényeket tökéletesen kielégítő, tág határok között beállítható ergonómiai funkciók
 6. Kristálytiszta és részletes megjelenítés
 7. Antireflexiós kijelző-felület
 8. Tükröződésmentes megjelenítés optimális fényerővel
 9. Sokoldalú csatlakoztathatóság és jeltovábbítási lehetőségek
 10. Hosszú távon is megbízható, tartós kialakítás
 11. A fenntarthatóság szem előtt tartása az alapanyagok felhasználásától a gyártási eljáráson keresztül egészen a készülék hasznos élettartamának végéig
 12. Meggyőző garanciális feltételek

Az EIZO monitorok korszerű formaterve egyedülállóan kimagasló képminőséggel és tartóssággal párosul. A kutatáson és fejlesztésen kívül a kijelzők előállítását is saját, Japánban működő gyártóüzemeinkben végezzük – a nyomtatott áramköri lapok gyártásától egészen a kész termékek csomagolásáig! Mivel az EIZO egyetlen panelgyártó irányában sem kötelezte el magát, minden egyes termékcsaládnál a legmegfelelőbb panelt használja fel, amelyet aztán gondosan hozzáigazít a saját gyártású vezérlő elektronikájához. A felhasználandó részegységeket átfogó vizsgálatoknak vetik alá, a gyártósoroknál pedig folyamatos jellegű minőségbiztosítással gondoskodnak a megfelelő minőségről (a gyártási eljárásokkal kapcsolatos részletekért lásd a következő oldalt). Mindenez páratlanul kimagasló szintű kép- és termékminőséget eredményez.

A készülékek lenyűgöző teljesítménye, alkalmazástól függetlenül hihetetlenül magas szintű képminősége, szemkímélő funkciói és képmegjelenítéssel kapcsolatos hasznos beállításai masszív jellegű és kiváló minőségű kivitelezéssel párosulnak.

Amennyiben szabadidős tevékenységeihez is a munkavégzés céljára szolgáló számítógépét használná, nem szükséges másik számítógépre vagy eltérő monitorra átváltania. A hagyományaihoz hű EIZO tökéletesen tisztában van az ilyen igényekkel, és optimális megoldásokat kínál a felhasználók számára. Készülékeink munkavégzéshez és számítógépes játékokhoz egyaránt nagyszerűen alkalmasak, így Önnek semmilyen kompromisszumot nem kell kötnie!

Képminőség

Innovatív megoldásainak köszönhetően a kompromisszumok nélküli kiemelkedő képminőség minden egyes készülékünkre jellemző – akár munkáról, akár élvezetes számítógépes játékokról legyen is szó. Az EIZO kimagasló teljesítményt nyújtó monitorjai minden tekintetben túlszárnyalják a várakozásokat. Mivel kiemelt figyelmet fordítunk termékeink minőségére, kizárólag a rendelkezésre álló legjobb anyagokat használjuk fel azok elkészítéséhez, ugyanis egyedül így nyújthatnak lenyűgöző teljesítményt monitorjaink.

Tudjon meg többet az EIZO készülékek képminőségéről
Ergonomikus munkafeltételek

Az ergonomikus munkakörnyezet elengedhetetlenül fontos az egészséges munkavégzéshez, a felhasználók pedig a lehető legnagyobb kényelemben szeretnék elvégezni munkával kapcsolatos feladataikat. Monitorjainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok használata megkímélje a szemet, és a felhasználók nyakát se terhelje meg túlságosan, akár munkavégzésről, akár számítógépes játékok használatáról legyen is szó. Az egészséges és nyugodt munkavégzés jegyében az EIZO monitorok tökéletesen megfelelnek a korszerű munkahelyekkel szemben támasztott igényeknek.

Tudjon meg többet az EIZO monitorok ergonómiai jellemzőiről
Csúcsteljesítmény hosszú távon is

Saját körben végzett fejlesztéseinek, a feldolgozott anyagok kiváló minőségének és a gyártással kapcsolatos átfogó minőségbiztosításnak köszönhetően monitorjaink kimagasló teljesítményt nyújtanak. Az EIZO termékek kiváló minőséget tükröző hosszú élettartama lehetővé teszi a számunkra azt, hogy egyedülállóan hosszú, mintegy öt év garanciát vállaljunk készülékeinkre.

Tudjon meg többet az EIZO termékek hosszú távú hatékonyságáról

Munkavégzéshez és számítógépes játékokhoz egyaránt alkalmas monitorokkal kapcsolatos ajánlataink

EV3285-BK EcoView sorozat
Árcsökkenés
EV3285-BK FlexScan

A Full HD szabvány négyszeresét nyújtó felbontásának köszönhetően az EV3285 monitor kifejezetten ideális a munkahelyi felhasználáshoz. A hihetetlenül gyors adatátvitelt lehetővé tevő, C típusú USB-csatlakozón keresztül többek között táblagépek és notebookok is feltölthetők.

 • 80 cm (31,5 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
1612,00 EUR
1624,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 80 cm (31,5 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
EV2785-BK EcoView sorozat
Árcsökkenés
EV2785-BK FlexScan

A 3840 x 2160 képpontos, 4K Ultra HD felbontásnak és a 163 ppi képpontsűrűségnek köszönhetően a kiváló képminőségű EV2785 monitor rendkívül élesen jeleníti meg a képeket és a szövegeket.

 • 68,5 cm (27 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
1093,00 EUR
1269,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 68,5 cm (27 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
EV2457 EcoView sorozat
EV2457-BK FlexScan

A gyakorlatilag keret nélküli EV2457 kifejezetten ideális választás többképernyős felhasználás céljára. A monitor DisplayPort kimenete ugyanis további monitorok kényelmes láncba kapcsolását is lehetővé teszi.

 • 61 cm (24,1 coll)
 • 1920 x 1200, 16:10 Képarány
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI
607,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 61 cm (24,1 coll)
 • 1920 x 1200, 16:10 Képarány
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI
EV2460-BK EcoView sorozat
EV2460-BK FlexScan

Energiatakarékos, ergonomikus és megbízható: az EV2460. A DisplayPort-, HDMI-, DVI-D- és D-sub-jelbemenetek, valamint a négy kimeneti USB-aljzat széles körű csatlakoztatást tesz lehetővé.

 • 60,5 cm (23,8 coll)
 • 1920 x 1080 (Full HD), 16:9 Képarány
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI, D-sub
351,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 60,5 cm (23,8 coll)
 • 1920 x 1080 (Full HD), 16:9 Képarány
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI, D-sub
EV2360-BK EcoView sorozat
EV2360-BK FlexScan

A 22,5 col képátlójú és 16:10 képarányú EV2360 ragyogóan éles, 1920 x 1200 képpont felbontást kínál. Lenyűgözően sokoldalú irodai készülék. 

 • 57,2 cm (22,5 coll)
 • 1920 x 1200, 16:10 Képarány
 • DisplayPort, HDMI, D-sub
309,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 57,2 cm (22,5 coll)
 • 1920 x 1200, 16:10 Képarány
 • DisplayPort, HDMI, D-sub
EV2760-BK EcoView sorozat
EV2760-BK FlexScan

Nagy felbontás, antireflexiós bevonat és villódzásmentes megjelenítés professzionális szinten: az EV2760 legvonzóbb jellemzői. A HDMI- és a DVI-D-, valamint a két DisplayPort-bemenet, továbbá a négy kimeneti USB-csatlakozó széles körű csatlakoztatást tesz lehetővé.

 • 68,5 cm (27 coll)
 • 2560 x 1440, 16:9 Képarány
 • 2x DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4), DVI-D (HDCP 1.4)
659,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 68,5 cm (27 coll)
 • 2560 x 1440, 16:9 Képarány
 • 2x DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4), DVI-D (HDCP 1.4)