Korszerű, többképernyős kiépítést lehetővé tevő láncba kapcsolás

A láncba kapcsolható DisplayPort-csatlakozókkal akár három képernyő is gyorsan és hatékonyan – zavaró kábelrengeteg és körülményes beállítások nélkül – egymáshoz csatlakoztatható. A hárommonitoros megoldás nemcsak számítógépes játékokhoz tökéletes: Az ábrák, grafikonok és dokumentumok több képernyőn keresztüli tetszőleges elrendezését lehetővé tevő felhasználási mód a kivitelezőkön és tervezőkön kívül a pénzintézetek és biztosítótársaságok alkalmazottai, valamint sok más felhasználó számára ideális választás. Nem kell többé kompromisszumot kötnie a kívánt tartalmak megjelenítésekor. Minden eddiginél hatékonyabban és kényelmesebben végezheti munkáját!

Soccer

Egészpályás letámadás a minden eddiginél tökéletesebb minőségben megjelenített EA SPORTS™ FIFA futballjátékban

A hihetetlenül izgalmas virtuális mérkőzéseken profi futballjátékosokat megszégyenítő módon terelgetheti a labdát: tökéletesen átlátható pálya, gyors cselezések és ötletes támadójáték – a EA SPORTS™ FIFA még soha nem nyújtott ilyen önfeledt szórakozást! Általában csak nagyon kevesen használhatják ki a teljes játékteret, mivel a játékosok többsége nem látja át teljes egészében a pályát. Az EIZO hárommonitoros megoldásával azonban teljes mértékű élvezetet nyújt a számítógépes futballjátékok egyik legnépszerűbbike. A játékosok pontosabb irányítását lehetővé tevő új funkciókkal hihetetlenül valósághűvé válik a nagy felbontású kijelzőn játszott mérkőzés. Az egyszerre három monitoron játszott EA SPORTS™ FIFA futballjáték még soha nem nyújtott ennyire önfeledt szórakozást.

Önfeledt szórakozást nyújtó EA SPORTS™ FIFA egyszerre három EV2495 monitoron játszva

Mi történik a középpályán, miközben a játékos éppen gólt rúg az ellenfél kapujába? Ki merre indul el? Hol helyezkednek el a hátvédek? A hárommonitoros megoldásnak köszönhetően tökéletesen átláthatóvá válik a pálya egésze: nincs több elhibázott passz, és a pontos rálátás hiánya okozta labdavesztés is már a múlté. A nagyszerűen átlátható pálya valódi labdarúgó mérkőzéseket idéző egészpályás letámadásokat is lehetővé tesz. A lehető legmagasabb szintű képminőséget garantáló EIZO EV2495 tökéletesen ideális választás e célra. 1920 x 1200 képpont felbontásával bármilyen szöveget, grafikát és képet borotvaélesen jelenít meg. A kiváló minőségű IPS panel bármilyen látószögnél egyenletes színmegjelenítést és kontrasztot garantál. Az EV2495 minden igényt kielégít, akár gólörömről, akár Excel-táblázatok megjelenítéséről vagy a PowerPoint program futtatásáról legyen is szó.

A VfL Wolfsburg csapatban játszó Timo „TimoX” Siep profi EA SPORTS™ FIFA játékos is részt vett a EA SPORTS™ FIFA játékok céljára szánt új, 3 monitoros rendszer kifejlesztésében. Itt tekintheti meg, hogy milyen tapasztalatokra tett szert ezzel kapcsolatban.

Soccer

Garantált minőség: Termékminőséggel szembeni szigorú követelmények

Monitorjai kiváló minőségének köszönhetően az EIZO öt év garanciát vállal készülékei teljesítményére. A beépítendő alkatrészek előzetes minőség-ellenőrzésével gondoskodnak arról, hogy kizárólag kiváló minőségű anyagokat használjanak fel a készülékek előállításakor, ennélfogva azok hosszú éveken keresztül kimagasló teljesítményt nyújtanak a felhasználók számára. A képernyők kivételesen magas színvonalát a független szervezetek végezte vizsgálatok is visszaigazolják. A vállalat ezen túlmenően a fenntarthatóságra és a termékek hosszú élettartamára is különösen nagy hangsúlyt fektet.

Az EIZO irodai monitorok nyújtotta előnyök

Optimális ergonómia a lehető legkiemelkedőbb teljesítmény jegyében

Irodai monitorjaink újszerű ergonómiai funkciói nem csak hogy tökéletesen kielégítik, hanem számos tekintetben túl is szárnyalják a korszerű munkahelyekkel szemben támasztott egyéni igényeket. Hiszen csak kényelmes munkakörnyezetben nyújtható maximális teljesítmény. Ennek megteremtéséhez készülékeink többek között széles határok között beállítható állvánnyal, antireflexiós bevonatú képernyőfelülettel és egyedülálló Auto-EcoView funkcióval járulnak hozzá. Az említett termékjellemzők jelentős mértékű segítséget nyújtanak a hát- és szemfáradtsággal összefüggő egészségügyi problémák megelőzéséhez.

Tudjon meg többet az EIZO monitorok ergonómiai jellemzőiről

Tökéletes képminőség bármilyen irodai felhasználási módhoz

Minden egyes készülékünket kompromisszumok nélküli kiemelkedő képminőség jellemzi – akár munkáról, akár élvezetes számítógépes játékokról legyen is szó. Ha EIZO irodai monitort választ, mindig biztos lehet a kiválóan éles képmegjelenítésben, a színek és szürkeárnyalatok különösen pontos ábrázolásában, valamint a kiemelkedő színvonalú látószög-stabilitásban. Ez a folyamatos fejlesztéseknek, a prémiumminőségű anyagok használatának és a monitorok körültekintő gyári beállításainak köszönhető.

Tudjon meg többet képernyőink képminőségéről

Hosszú távon megtérülő beruházás

Az EIZO monitorok hasznos élettartama garantáltan jóval hosszabb a megszokottnál. Tekintettel arra, hogy az átlagosnál magasabb vételár ellenére az EIZO monitorok beszerzési és üzemeltetési költségei (TCO) alacsonyabb szintűek a versenytársakéihoz képest, a készülék megvásárlása biztosan megtérül.

A tartós kivitelezésnek köszönhetően pedig a készülék cseréje is jóval később válik esedékessé. Következésképpen képernyőink hosszú élettartama a környezet és a természeti erőforrások megóvásához is hozzájárul. Monitorjaink különösen alacsony energiafogyasztásáról nagyszámú érzékelő és kifinomult funkciók gondoskodnak. Ha minket választ, a minőséget választja – és ezzel nemcsak az egészségét, hanem a környezetét is megóvhatja.

Miért tekinthetők irodai monitorjaink különösen gazdaságos készülékeknek?

Dokkolóállomásként is használható monitor

Célunk, hogy ezentúl teljes mértékben az elvégzendő feladataira összpontosíthasson, és hogy minden egyes nap 100%-os teljesítményt nyújthasson a munkahelyén. Ezért a lehető legkorszerűbb megoldást fejlesztettük ki, amely mindezt jelentősen megkönnyíti az Ön számára. Kimagasló csatlakoztathatóságának, valamint az ebből eredő helymegtakarítási lehetőségeknek köszönhetően az EIZO FlexScan monitorok minden munkahelyet rendezettebbé, rugalmasabbá és időtállóbbá tesznek.

Dokkoló funkciók, többképernyős megoldások, Thin Client tartóelemek, praktikus kábelelvezetés: Valamennyi funkció azt a célt szolgálja, hogy csak a legszükségesebb eszközök foglaljanak helyet az íróasztalán. A nagyobb hatékonyság és a korszerűbb munkakörülmények érdekében. Egyszóval: válassza a legjobbat, és legyen még hatékonyabb.

Bővebben a dokkolóállomásként is használható monitorokról

Ama jellemző, amelyre különösen büszkék vagyunk: Felelősségvállalás

Fokozatos környezetvédelmi elkötelezettségünket termékeinkben és üzleti tevékenységeinkben egyaránt megvalósítjuk.

Az EIZO monitormegoldásai kifinomult energiatakarékos funkciókkal vannak felszerelve, a nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak megfelelően készülnek, és hosszú élettartamuknak köszönhetően kímélik az erőforrásokat.

Fenntarthatóan fejlesztve: a gyártástól a működtetésen át az újrahasznosításig

Hosszú élettartamú monitorok

Garanciánk egy egyszerű sikerelven alapul: innovatív monitortechnológia, elsőrangú alapanyagokból előállítva. A saját gyártóüzemeinken belüli előállításnak, a prémiumminőségű anyagok felhasználásnak, a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek, valamint a minden egyes részletre kiterjedő minőség-ellenőrzésnek köszönhetően valamennyi monitorunkra öt év – vagyis a szokásosnál mintegy három évvel hosszabb időtartamú – garanciát vállalunk. A garancia a cserekészülék rendelkezésre bocsátását is magában foglalja. 

A használat első öt évében így garantáltan nem merülnek fel javítási és járulékos költségek. 5 év garancia a gondtalan használat jegyében.

Tovább a garancia áttekintéséhez

Munkavégzéshez és számítógépes játékokhoz egyaránt alkalmas monitorokkal kapcsolatos ajánlataink

EV2495-BK EcoView sorozat
EV2495-BK FlexScan

A meggyőző teljesítmény jegyében: EV2495. A C típusú USB-csatlakozós dokkolásnak és a láncba kapcsolást lehetővé tevő, C típusú USB-csatlakozóval ellátott Daisy Chain funkciónak köszönhetően kevesebb kábelt igényel a monitor használata, és több hely marad az íróasztalon.

 • 61,1 cm (24,1 coll)
 • 1920 x 1200, 16:10 Képarány
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)
718,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 61,1 cm (24,1 coll)
 • 1920 x 1200, 16:10 Képarány
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)
EV2495-WT EcoView sorozat
EV2495-WT FlexScan

A meggyőző teljesítmény jegyében: EV2495. A C típusú USB-csatlakozós dokkolásnak és a láncba kapcsolást lehetővé tevő, C típusú USB-csatlakozóval ellátott Daisy Chain funkciónak köszönhetően kevesebb kábelt igényel a monitor használata, és több hely marad az íróasztalon.

 • 61,1 cm (24,1 coll)
 • 1920 x 1200, 16:10 Képarány
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)
718,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 61,1 cm (24,1 coll)
 • 1920 x 1200, 16:10 Képarány
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)