Korszerű, többképernyős kiépítést lehetővé tevő láncba kapcsolás

A láncba kapcsolható DisplayPort-csatlakozókkal akár három képernyő is gyorsan és hatékonyan – zavaró kábelrengeteg és körülményes beállítások nélkül – egymáshoz csatlakoztatható. A hárommonitoros megoldás nemcsak számítógépes játékokhoz tökéletes: Az ábrák, grafikonok és dokumentumok több képernyőn keresztüli tetszőleges elrendezését lehetővé tevő felhasználási mód a kivitelezőkön és tervezőkön kívül a pénzintézetek és biztosítótársaságok alkalmazottai, valamint sok más felhasználó számára ideális választás. Nem kell többé kompromisszumot kötnie a kívánt tartalmak megjelenítésekor. Minden eddiginél hatékonyabban és kényelmesebben végezheti munkáját!

Soccer

Egészpályás letámadás a minden eddiginél tökéletesebb minőségben megjelenített FIFA 20 futballjátékban

A hihetetlenül izgalmas virtuális mérkőzéseken profi futballjátékosokat megszégyenítő módon terelgetheti a labdát: tökéletesen átlátható pálya, gyors cselezések és ötletes támadójáték – a FIFA még soha nem nyújtott ilyen önfeledt szórakozást! Általában csak nagyon kevesen használhatják ki a teljes játékteret, mivel a játékosok többsége nem látja át teljes egészében a pályát. Az EIZO hárommonitoros megoldásával azonban teljes mértékű élvezetet nyújt a számítógépes futballjátékok egyik legnépszerűbbike. A játékosok pontosabb irányítását lehetővé tevő új funkciókkal hihetetlenül valósághűvé válik a nagy felbontású kijelzőn játszott mérkőzés. Az egyszerre három monitoron játszott FIFA futballjáték még soha nem nyújtott ennyire önfeledt szórakozást.

Önfeledt szórakozást nyújtó FIFA 20 egyszerre három EV2457 monitoron játszva

Mi történik a középpályán, miközben a játékos éppen gólt rúg az ellenfél kapujába? Ki merre indul el? Hol helyezkednek el a hátvédek? A hárommonitoros megoldásnak köszönhetően tökéletesen átláthatóvá válik a pálya egésze: nincs több elhibázott passz, és a pontos rálátás hiánya okozta labdavesztés is már a múlté. A nagyszerűen átlátható pálya valódi labdarúgó mérkőzéseket idéző egészpályás letámadásokat is lehetővé tesz. A lehető legmagasabb szintű képminőséget garantáló EIZO EV2457 tökéletesen ideális választás e célra. 1920 x 1200 képpont felbontásával bármilyen szöveget, grafikát és képet borotvaélesen jelenít meg. A kiváló minőségű IPS panel bármilyen látószögnél egyenletes színmegjelenítést és kontrasztot garantál. Az EV2457 minden igényt kielégít, akár gólörömről, akár Excel-táblázatok megjelenítéséről vagy a PowerPoint program futtatásáról legyen is szó.

A VfL Wolfsburg csapatban játszó Timo „TimoX” Siep profi FIFA játékos is részt vett a FIFA játékok céljára szánt új, 3 monitoros rendszer kifejlesztésében. Itt tekintheti meg, hogy milyen tapasztalatokra tett szert ezzel kapcsolatban.

Soccer

Garantált minőség: Termékminőséggel szembeni szigorú követelmények

Monitorjai kiváló minőségének köszönhetően az EIZO öt év garanciát vállal készülékei teljesítményére. A beépítendő alkatrészek előzetes minőség-ellenőrzésével gondoskodnak arról, hogy kizárólag kiváló minőségű anyagokat használjanak fel a készülékek előállításakor, ennélfogva azok hosszú éveken keresztül kimagasló teljesítményt nyújtanak a felhasználók számára. A képernyők kivételesen magas színvonalát a független szervezetek végezte vizsgálatok is visszaigazolják. A vállalat ezen túlmenően a fenntarthatóságra és a termékek hosszú élettartamára is különösen nagy hangsúlyt fektet.

Képminőség

Innovatív megoldásainak köszönhetően a kompromisszumok nélküli kiemelkedő képminőség minden egyes készülékünkre jellemző – akár munkáról, akár élvezetes számítógépes játékokról legyen is szó. Az EIZO kimagasló teljesítményt nyújtó monitorjai minden tekintetben túlszárnyalják a várakozásokat. Mivel kiemelt figyelmet fordítunk termékeink minőségére, kizárólag a rendelkezésre álló legjobb anyagokat használjuk fel azok elkészítéséhez, ugyanis egyedül így nyújthatnak lenyűgöző teljesítményt monitorjaink.

Tudjon meg többet az EIZO készülékek képminőségéről
Ergonomikus munkafeltételek

Az ergonomikus munkakörnyezet elengedhetetlenül fontos az egészséges munkavégzéshez, a felhasználók pedig a lehető legnagyobb kényelemben szeretnék elvégezni munkával kapcsolatos feladataikat. Monitorjainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok használata megkímélje a szemet, és a felhasználók nyakát se terhelje meg túlságosan, akár munkavégzésről, akár számítógépes játékok használatáról legyen is szó. Az egészséges és nyugodt munkavégzés jegyében az EIZO monitorok tökéletesen megfelelnek a korszerű munkahelyekkel szemben támasztott igényeknek.

Tudjon meg többet az EIZO monitorok ergonómiai jellemzőiről
Csúcsteljesítmény hosszú távon is

Saját körben végzett fejlesztéseinek, a feldolgozott anyagok kiváló minőségének és a gyártással kapcsolatos átfogó minőségbiztosításnak köszönhetően monitorjaink kimagasló teljesítményt nyújtanak. Az EIZO termékek kiváló minőséget tükröző hosszú élettartama lehetővé teszi a számunkra azt, hogy egyedülállóan hosszú, mintegy öt év garanciát vállaljunk készülékeinkre.

Tudjon meg többet az EIZO termékek hosszú távú hatékonyságáról

Munkavégzéshez és számítógépes játékokhoz egyaránt alkalmas monitorokkal kapcsolatos ajánlataink

EV2457 EcoView sorozat
EV2457-BK FlexScan

A gyakorlatilag keret nélküli EV2457 kifejezetten ideális választás többképernyős felhasználás céljára. A monitor DisplayPort kimenete ugyanis további monitorok kényelmes láncba kapcsolását is lehetővé teszi.

 • 61 cm (24,1 coll)
 • 1920 x 1200, 16:10 Képarány
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI
607,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 61 cm (24,1 coll)
 • 1920 x 1200, 16:10 Képarány
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI
EV2457 EcoView sorozat
EV2457-WT FlexScan

A gyakorlatilag keret nélküli EV2457 kifejezetten ideális választás többképernyős felhasználás céljára. A monitor DisplayPort kimenete ugyanis további monitorok kényelmes láncba kapcsolását is lehetővé teszi.

 • 61 cm (24,1 coll)
 • 1920 x 1200, 16:10 Képarány
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI
607,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 61 cm (24,1 coll)
 • 1920 x 1200, 16:10 Képarány
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI