Számtalan játékos szívesen vesz részt ebédszünetben vagy munka után egy formálódó virtuális közösség létrehozásában, vezet repülőt, vagy választ város-szimulációs játékot magának, hogy ő is hozzájárulhasson egy képzeletbeli település életre keltéséhez. Mivel a játékfejlesztők találékonyságának csak a képzelet szab határt, valamennyi játék nagyszerű kikapcsolódást nyújt. A repülést szimuláló alkalmazások már a számítógépes játékok megjelenésekor is a legnépszerűbb játékok közé tartoztak. Az egyre inkább valósághű grafika és a grafikus chipek mind kiemelkedőbb számítási teljesítménye következtében napjainkra annyira elmosódott a játék és a valóság közötti határvonal, hogy az sokszor még az igazán tapasztalt felhasználókat is meglepi.

EIZO Gaming Flight Simulator

Tökéletesen valósághű szimuláció a 4K-UHD felbontásnak köszönhetően

A különböző játékok és szimulációk valósághű megjelenítése műfajtól függetlenül nagy teljesítményű monitort igényel. Az EIZO abszolút remekműnek tekinthető 27 colos EV2785 monitorja pontosan ezt kínálja. Aki már valaha is megtapasztalta azt, hogy milyen érzés egy képzeletbeli közösség, illetve város létrehozásában részt venni vagy egy virtuális repülőgépet irányítani a 4K-UHD felbontású EV2785 monitoron keresztül, annak nehézséget okoz majd újra visszatérnie a valóságos világba.

Az EIZO 163 ppi képpontsűrűségű és kifejezetten nagy felbontású EV2785 készüléke a valósághű ábrázolás jegyében a lehető legrészletesebb módon és tökéletes képminőségben jeleníti meg a kívánt szimulációkat, és ideális megoldást kínál az olyan grafikusok, szövegírók és munkájukhoz szintén számítógépet használó felhasználók számára, akik ebédszünetben szívesen belefeledkeznének egy-egy virtuális világ mindennapjaiba.

Repülést szimuláló játékok – Érezze magát a repülőgép pilótafülkéjében az EIZO képernyőivel

A többfunkciós EIZO monitorok munkával kapcsolatos teendők, játékprogramok vagy grafikus alkalmazások esetén egyaránt borotvaéles képmegjelenítést nyújtanak. A 32 colos képernyővel rendelkező, 3840 x 2160 képpontnak megfelelő 4K felbontást és 140 ppi képpontsűrűséget nyújtó EV3285 például teljes mértékben új szintre emeli a repülést szimuláló játékok nyújtotta élményt. A nagy képernyőfelületnek köszönhetően nagyszerű kilátás nyílik a pilótafülkéből. Egy különösen hasznos tanács: miért ne használna egyszerre három képernyőt többmonitoros módban, hogy átfogóbb panorámát élvezhessen? Nem kell többé kompromisszumot kötnie a munkával és a szabadidővel kapcsolatos felhasználási módok között: Az EIZO képernyői mindkét esetben tökéletes társnak bizonyulnak.

Az akár ebédidőben is játszható repülést szimuláló programok a legnépszerűbb szabadidős kalandjátékok közé tartoznak. Mivel a többségünk számára nem lehetséges az, hogy a valóságban is elvezessen egy repülőgépet, általában számítógépes szimulációk formájában tapasztaljuk meg a repülés nyújtotta élményt. Az EIZO monitora pedig tökéletes e célra – nem csak törzsutasok számára.

The Settlers, valószínűleg az egyik legismertebb stratégiai élet-szimulációs játék az Ubisoft-tól, a játékosok számára számos lenyűgöző részletet tartogat.

Érdekes részletek a The Settlers játékban

Sok alkalmi játékos a repülőgép-szimulátorral próbál kiruccanni mindennapjaiból: vajon milyen nehéz lehet repülőgépet irányítani?

Amikor a repülőgép-szimulátor megelevenül
Képminőség

Innovatív megoldásainak köszönhetően a kompromisszumok nélküli kiemelkedő képminőség minden egyes készülékünkre jellemző – akár munkáról, akár élvezetes számítógépes játékokról legyen is szó. Az EIZO kimagasló teljesítményt nyújtó monitorjai minden tekintetben túlszárnyalják a várakozásokat. Mivel kiemelt figyelmet fordítunk termékeink minőségére, kizárólag a rendelkezésre álló legjobb anyagokat használjuk fel azok elkészítéséhez, ugyanis egyedül így nyújthatnak lenyűgöző teljesítményt monitorjaink.

Tudjon meg többet az EIZO készülékek képminőségéről
Ergonomikus munkafeltételek

Az ergonomikus munkakörnyezet elengedhetetlenül fontos az egészséges munkavégzéshez, a felhasználók pedig a lehető legnagyobb kényelemben szeretnék elvégezni munkával kapcsolatos feladataikat. Monitorjainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok használata megkímélje a szemet, és a felhasználók nyakát se terhelje meg túlságosan, akár munkavégzésről, akár számítógépes játékok használatáról legyen is szó. Az egészséges és nyugodt munkavégzés jegyében az EIZO monitorok tökéletesen megfelelnek a korszerű munkahelyekkel szemben támasztott igényeknek.

Tudjon meg többet az EIZO monitorok ergonómiai jellemzőiről
Csúcsteljesítmény hosszú távon is

Saját körben végzett fejlesztéseinek, a feldolgozott anyagok kiváló minőségének és a gyártással kapcsolatos átfogó minőségbiztosításnak köszönhetően monitorjaink kimagasló teljesítményt nyújtanak. Az EIZO termékek kiváló minőséget tükröző hosszú élettartama lehetővé teszi a számunkra azt, hogy egyedülállóan hosszú, mintegy öt év garanciát vállaljunk készülékeinkre.

Tudjon meg többet az EIZO termékek hosszú távú hatékonyságáról

Munkavégzéshez és számítógépes játékokhoz egyaránt alkalmas monitorokkal kapcsolatos ajánlataink

EV3285-BK EcoView sorozat
Árcsökkenés
EV3285-BK FlexScan

A Full HD szabvány négyszeresét nyújtó felbontásának köszönhetően az EV3285 monitor kifejezetten ideális a munkahelyi felhasználáshoz. A hihetetlenül gyors adatátvitelt lehetővé tevő, C típusú USB-csatlakozón keresztül többek között táblagépek és notebookok is feltölthetők.

 • 80 cm (31,5 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
1612,00 EUR
1624,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 80 cm (31,5 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
EV2785-BK EcoView sorozat
Árcsökkenés
EV2785-BK FlexScan

A 3840 x 2160 képpontos, 4K Ultra HD felbontásnak és a 163 ppi képpontsűrűségnek köszönhetően a kiváló képminőségű EV2785 monitor rendkívül élesen jeleníti meg a képeket és a szövegeket.

 • 68,5 cm (27 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
1093,00 EUR
1269,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 68,5 cm (27 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)