Számtalan játékos szívesen vesz részt ebédszünetben vagy munka után egy formálódó virtuális közösség létrehozásában, vezet repülőt, vagy választ város-szimulációs játékot magának, hogy ő is hozzájárulhasson egy képzeletbeli település életre keltéséhez. Mivel a játékfejlesztők találékonyságának csak a képzelet szab határt, valamennyi játék nagyszerű kikapcsolódást nyújt. A repülést szimuláló alkalmazások már a számítógépes játékok megjelenésekor is a legnépszerűbb játékok közé tartoztak. Az egyre inkább valósághű grafika és a grafikus chipek mind kiemelkedőbb számítási teljesítménye következtében napjainkra annyira elmosódott a játék és a valóság közötti határvonal, hogy az sokszor még az igazán tapasztalt felhasználókat is meglepi.

EIZO Gaming Flight Simulator

Tökéletesen valósághű szimuláció a 4K-UHD felbontásnak köszönhetően

A különböző játékok és szimulációk valósághű megjelenítése műfajtól függetlenül nagy teljesítményű monitort igényel. Az EIZO abszolút remekműnek tekinthető 27 colos EV2785 monitorja pontosan ezt kínálja. Aki már valaha is megtapasztalta azt, hogy milyen érzés egy képzeletbeli közösség, illetve város létrehozásában részt venni vagy egy virtuális repülőgépet irányítani a 4K-UHD felbontású EV2785 monitoron keresztül, annak nehézséget okoz majd újra visszatérnie a valóságos világba.

Az EIZO 163 ppi képpontsűrűségű és kifejezetten nagy felbontású EV2785 készüléke a valósághű ábrázolás jegyében a lehető legrészletesebb módon és tökéletes képminőségben jeleníti meg a kívánt szimulációkat, és ideális megoldást kínál az olyan grafikusok, szövegírók és munkájukhoz szintén számítógépet használó felhasználók számára, akik ebédszünetben szívesen belefeledkeznének egy-egy virtuális világ mindennapjaiba.

Repülést szimuláló játékok – Érezze magát a repülőgép pilótafülkéjében az EIZO képernyőivel

A többfunkciós EIZO monitorok munkával kapcsolatos teendők, játékprogramok vagy grafikus alkalmazások esetén egyaránt borotvaéles képmegjelenítést nyújtanak. A 32 colos képernyővel rendelkező, 3840 x 2160 képpontnak megfelelő 4K felbontást és 140 ppi képpontsűrűséget nyújtó EV3285 például teljes mértékben új szintre emeli a repülést szimuláló játékok nyújtotta élményt. A nagy képernyőfelületnek köszönhetően nagyszerű kilátás nyílik a pilótafülkéből. Egy különösen hasznos tanács: miért ne használna egyszerre három képernyőt többmonitoros módban, hogy átfogóbb panorámát élvezhessen? Nem kell többé kompromisszumot kötnie a munkával és a szabadidővel kapcsolatos felhasználási módok között: Az EIZO képernyői mindkét esetben tökéletes társnak bizonyulnak.

Az akár ebédidőben is játszható repülést szimuláló programok a legnépszerűbb szabadidős kalandjátékok közé tartoznak. Mivel a többségünk számára nem lehetséges az, hogy a valóságban is elvezessen egy repülőgépet, általában számítógépes szimulációk formájában tapasztaljuk meg a repülés nyújtotta élményt. Az EIZO monitora pedig tökéletes e célra – nem csak törzsutasok számára.

The Settlers, valószínűleg az egyik legismertebb stratégiai élet-szimulációs játék az Ubisoft-tól, a játékosok számára számos lenyűgöző részletet tartogat.

Érdekes részletek a The Settlers játékban

Sok alkalmi játékos a repülőgép-szimulátorral próbál kiruccanni mindennapjaiból: vajon milyen nehéz lehet repülőgépet irányítani?

Amikor a repülőgép-szimulátor megelevenül

Az EIZO irodai monitorok nyújtotta előnyök

Optimális ergonómia a lehető legkiemelkedőbb teljesítmény jegyében

Irodai monitorjaink újszerű ergonómiai funkciói nem csak hogy tökéletesen kielégítik, hanem számos tekintetben túl is szárnyalják a korszerű munkahelyekkel szemben támasztott egyéni igényeket. Hiszen csak kényelmes munkakörnyezetben nyújtható maximális teljesítmény. Ennek megteremtéséhez készülékeink többek között széles határok között beállítható állvánnyal, antireflexiós bevonatú képernyőfelülettel és egyedülálló Auto-EcoView funkcióval járulnak hozzá. Az említett termékjellemzők jelentős mértékű segítséget nyújtanak a hát- és szemfáradtsággal összefüggő egészségügyi problémák megelőzéséhez.

Tudjon meg többet az EIZO monitorok ergonómiai jellemzőiről

Tökéletes képminőség bármilyen irodai felhasználási módhoz

Minden egyes készülékünket kompromisszumok nélküli kiemelkedő képminőség jellemzi – akár munkáról, akár élvezetes számítógépes játékokról legyen is szó. Ha EIZO irodai monitort választ, mindig biztos lehet a kiválóan éles képmegjelenítésben, a színek és szürkeárnyalatok különösen pontos ábrázolásában, valamint a kiemelkedő színvonalú látószög-stabilitásban. Ez a folyamatos fejlesztéseknek, a prémiumminőségű anyagok használatának és a monitorok körültekintő gyári beállításainak köszönhető.

Tudjon meg többet képernyőink képminőségéről

Hosszú távon megtérülő beruházás

Az EIZO monitorok hasznos élettartama garantáltan jóval hosszabb a megszokottnál. Tekintettel arra, hogy az átlagosnál magasabb vételár ellenére az EIZO monitorok beszerzési és üzemeltetési költségei (TCO) alacsonyabb szintűek a versenytársakéihoz képest, a készülék megvásárlása biztosan megtérül.

A tartós kivitelezésnek köszönhetően pedig a készülék cseréje is jóval később válik esedékessé. Következésképpen képernyőink hosszú élettartama a környezet és a természeti erőforrások megóvásához is hozzájárul. Monitorjaink különösen alacsony energiafogyasztásáról nagyszámú érzékelő és kifinomult funkciók gondoskodnak. Ha minket választ, a minőséget választja – és ezzel nemcsak az egészségét, hanem a környezetét is megóvhatja.

Miért tekinthetők irodai monitorjaink különösen gazdaságos készülékeknek?

Dokkolóállomásként is használható monitor

Célunk, hogy ezentúl teljes mértékben az elvégzendő feladataira összpontosíthasson, és hogy minden egyes nap 100%-os teljesítményt nyújthasson a munkahelyén. Ezért a lehető legkorszerűbb megoldást fejlesztettük ki, amely mindezt jelentősen megkönnyíti az Ön számára. Kimagasló csatlakoztathatóságának, valamint az ebből eredő helymegtakarítási lehetőségeknek köszönhetően az EIZO FlexScan monitorok minden munkahelyet rendezettebbé, rugalmasabbá és időtállóbbá tesznek.

Dokkoló funkciók, többképernyős megoldások, Thin Client tartóelemek, praktikus kábelelvezetés: Valamennyi funkció azt a célt szolgálja, hogy csak a legszükségesebb eszközök foglaljanak helyet az íróasztalán. A nagyobb hatékonyság és a korszerűbb munkakörülmények érdekében. Egyszóval: válassza a legjobbat, és legyen még hatékonyabb.

Bővebben a dokkolóállomásként is használható monitorokról

Ama jellemző, amelyre különösen büszkék vagyunk: Felelősségvállalás

Fokozatos környezetvédelmi elkötelezettségünket termékeinkben és üzleti tevékenységeinkben egyaránt megvalósítjuk.

Az EIZO monitormegoldásai kifinomult energiatakarékos funkciókkal vannak felszerelve, a nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak megfelelően készülnek, és hosszú élettartamuknak köszönhetően kímélik az erőforrásokat.

Fenntarthatóan fejlesztve: a gyártástól a működtetésen át az újrahasznosításig

Hosszú élettartamú monitorok

Garanciánk egy egyszerű sikerelven alapul: innovatív monitortechnológia, elsőrangú alapanyagokból előállítva. A saját gyártóüzemeinken belüli előállításnak, a prémiumminőségű anyagok felhasználásnak, a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek, valamint a minden egyes részletre kiterjedő minőség-ellenőrzésnek köszönhetően valamennyi monitorunkra öt év – vagyis a szokásosnál mintegy három évvel hosszabb időtartamú – garanciát vállalunk. A garancia a cserekészülék rendelkezésre bocsátását is magában foglalja. 

A használat első öt évében így garantáltan nem merülnek fel javítási és járulékos költségek. 5 év garancia a gondtalan használat jegyében.

Tovább a garancia áttekintéséhez

Munkavégzéshez és számítógépes játékokhoz egyaránt alkalmas monitorokkal kapcsolatos ajánlataink

EV3285-BK EcoView sorozat
Kedvezmény
EV3285-BK FlexScan

A Full HD szabvány négyszeresét nyújtó felbontásának köszönhetően az EV3285 monitor kifejezetten ideális a munkahelyi felhasználáshoz. A hihetetlenül gyors adatátvitelt lehetővé tevő, C típusú USB-csatlakozón keresztül többek között táblagépek és notebookok is feltölthetők.

 • 80 cm (31,5 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
Az akció 2023. 03.15 - 2023. 06. 30.
1116,00 EUR
1664,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 80 cm (31,5 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
EV2785-BK EcoView sorozat
Kedvezmény
EV2785-BK FlexScan

A 3840 x 2160 képpontos, 4K Ultra HD felbontásnak és a 163 ppi képpontsűrűségnek köszönhetően a kiváló képminőségű EV2785 monitor rendkívül élesen jeleníti meg a képeket és a szövegeket.

 • 68,5 cm (27 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
Az akció 2023. 03.15 - 2023. 06. 30.
824,00 EUR
1133,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
 • 68,5 cm (27 coll)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Képarány
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)