Az EIZO innovatív és csúcsminőségű RadiForce és CuratOR termékcsaládjainak köszönhetően egyetlen forrásból elégíthetők ki a különféle orvosi alkalmazásokkal kapcsolatos igények. Az EIZO orvosi monitorok sorát többek között a kórházi konzultációs szobákban és recepciós pultokon való használatra szánt FlexScan modellek, valamint az EIZO által a RadiForce monitorokhoz ajánlott és hitelesített grafikus kártyák egészítik ki.

Az EIZO RadiForce márkanév alatt bemutatott orvosi monitorai a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően tökéletesen megfelelnek a diagnosztikával és képmegjelenítéssel szemben támasztott követelményeknek. A készülékek a legszigorúbb egészségügyi biztonsági előírásoknak is megfelelnek.

A DICOM® szabvány szerinti kalibrálást is támogató, szürkeárnyalatos és színes RadiForce monitorok kiemelkedően lenyűgöző képminősége az EIZO saját fejlesztésű RadiCS és RadiNET Pro szoftverjeinek köszönhető. A kimagasló megbízhatóság és a hatékony funkciók rendkívül pontos diagnózisok felállítását teszik lehetővé. Az EIZO kifejezetten radiológusok számára kifejlesztett Work-and-Flow funkciói egyszerűbbé teszik a diagnosztikai munkafolyamatot.

Az EIZO CuratOR termékcsaládjának tagjai olyan, átfogó jellegű megoldásokat kínálnak, amelyek tökéletesen hozzáigazíthatók a műtők igényeihez. A megfelelő méretezhetőség és bővíthetőség érdekében ezeket a készülékeket kifejezetten a műtőkkel kapcsolatos követelmények és munkafolyamatok figyelembevételével alakították ki, a sebészek, a műtőben dolgozók és a kórházi technológiák igényei alapján.

Az EIZO gyógyászati kijelzők nyújtotta előnyök

Tökéletes képminőség bármilyen felhasználási módhoz

Az EIZO RadiForce monitorok bármilyen látószögből lenyűgöző minőségben jelenítik meg a kívánt tartalmakat. Az olyan tulajdonságoknak köszönhetően, mint a képernyő egészére kiterjedő egységes megjelenítés, az állandó fényerő és a pontos fényerősségi jellemzők (DICOM® GSDF), borotvaélesen és valósághűen jelenítik meg az orvosi felvételeket. Az EIZO saját minőségirányítási szoftvere szintén a következetes képminőség garantálására szolgál. A RadiForce készülékek gyártási és fejlesztési folyamatait teljes körűen az EIZO irányítja. Mindez jelentős minőségbeli és technológia előnyt biztosít számunkra a gyógyászati kijelzők fejlesztése terén.

Tökéletes ergonómia a kiemelkedő teljesítmény jegyében

Okos megoldásaival az EIZO megakadályozza a helytelen testtartás okozta egészségkárosodást és a szemfáradtságot. A RadiForce monitorokhoz elérhető, kivételesen sokoldalú állványok például rendkívül kényelmes használatot tesznek lehetővé: magasságuk tetszés szerint beállítható, igény szerint dönthetők, lesüllyeszthetők és modelltől függően 90 fokkal elforgathatók, így teljes mértékben a felhasználó igényeihez igazíthatók. Az intelligens kiegészítők, mint például a RadiLight olvasólámpa és az olyan kiemelkedő színvonalat képviselő technológiák, mint a Hybrid Gamma PXL és az elmosódás csökkentése pedig a felvételek felismerhetőségét javítják. A képernyő felületének hatékony antireflexiós bevonata is arra szolgál, hogy a felhasználói szemei tovább frissek maradjanak.

Hosszú távon megtérülő beruházás

Az EIZO gyógyászati monitorokra vállalt, kivételesen hosszú, mintegy öt éves garanciája a helyszíni csereszolgáltatást is magában foglalja. Ennek és az alacsony szintű beszerzési és üzemeltetési költségeknek (TCO) köszönhetően a készülék megvásárlása biztosan megtérül. Ugyanis a magasabb beszerzési ár ellenére is alacsonyabbak az EIZO monitorokkal kapcsolatos beruházási és fenntartási költségek, mivel az élettartamuk lényegesen hosszabb és garantáltan magas szintű megbízhatóságot nyújtanak. Az egyedülálló Work-and-Flow funkciók tovább javítják a diagnosztikai hatékonyságot. Az integrált érzékelőkkel idő, költségek és energia takarítható meg a szükséges minőségbiztosítási intézkedések – ingadozási és állandósági mérések, valamint kalibrálások – végrehajtásakor.

Különös hangsúlyt fektetünk a szolgáltatások minőségére

A termékek minőségén kívül a szerviz nyújtotta szolgáltatások minősége is fontos szerepet játszik. Örömmel adunk tanácsot a megfelelő megoldás kiválasztásához, a műszaki támogatást (értékesítés előtt és után egyaránt) és garanciális szolgáltatásokat nyújtó munkatársaink pedig gyorsan válaszolnak az esetleges kérdéseire. Ha azonban még így sem győztük meg: Kérjen ingyenes próbalehetőséget, amely segítségével közvetlenül a munkahelyén tesztelheti a kívánt terméket. A kimagasló termékminőség és az EIZO innovatív szervizkoncepciója külön mércét képvisel, és az amortizációs idő növelése szempontjából is előnyös. Biztonság, ami meggyőző, és amivel Ön mindig számolhat.

Termékcsaládok

A RadiForce monitorok teljes körűen kielégítik a különböző egészségügyi intézmények által támasztott követelményeket.

Tudjon meg többet a RadiForce monitorokról

Szakmai követelmények és tapasztalatok figyelembevételével kifejlesztett jelentős kapacitású technológiák műtőkön belüli képmegjelenítés és videokezelés céljára.

Tudjon meg többet a CuratOR monitorokról

Szoftvermegoldások a képminőség biztosításához

Képalkotó rendszerek optimális minőségbiztosítása röntgenalkalmazásoknál

Kalibrációra, valamint ingadozási és állandósági mérésekre is alkalmas program a monitorokkal kapcsolatos minőségirányítási teendők ellátásához. A felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető szoftverrel teljes mértékben automatizálhatók az állandósági mérések. A RadiCS a RadiNET Pro szoftverrel együttműködve az egyszerű archiválástól egészen a hálózatalapú minőségbiztosítási feladatokig a monitorok teljes körű minőségirányítását lehetővé teszi. A felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető szoftver nem csak RadiForce monitoroknál használható. A RadiCS ezenkívül a kényelmesebb munkavégzés érdekében az EIZO Work-and-Flow funkcióinak vezérlésére is lehetőséget nyújt. Ez többek között a megtekinteni kívánt képrészletek egérrel vagy billentyűzettel történő gyors kijelölésére szolgáló Point-and-Focus funkcióra is kiterjed.

Bővebben a RadiCS szoftverről

Kalibráló és kezelő szoftverek a RadiForce monitorok számára

A RadiCS LE szoftver az EIZO RadiForce monitorok kalibrálására és a kalibrációs adatok kezelésére szolgál. Ezen kívül a RadiCS LE szoftver képernyőadatai többek között a leltári és az üzemóra számok meghatározásához és kezeléséhez is segítséget nyújtanak. A RadiCS LE szoftvert beépített háttérvilágítás-kímélő funkcióval is ellátták. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó energiát és üzemórát takarítson meg, ha éppen nem használja a monitort. A RadiCS LE szoftver ezen túlmenően egéraktiváló Warp funkcióval is rendelkezik. A funkció osztott képernyős felhasználás esetén megakadályozza, hogy a különböző felbontású képernyőfelületek szélei mentén lefagyjon az egérkurzor. A RadiCS LE szoftver az EIZO RadiForce monitorok alapfelszereltségéhez tartozik.

Bővebben a RadiCS LE szoftverről

Kórházi monitorok egységes minőségirányítása

A hálózatba kapcsolt kórházi monitorok központi kezelését lehetővé tevő EIZO RadiNET Pro szoftverrel hatékonyabbá válik a minőségirányítási teendők ellátása. A böngészőalapú alkalmazással gyorsan és egyszerűen elérhetők a szükséges információk. A rendszergazda a kórház bármely pontjáról pillanatokon belül és zökkenőmentesen elvégezheti vagy beütemezheti a minőségbiztosítási eljárásokat. A készletgazdálkodási adatoknak, mint például a monitorok modellneveinek és üzemóraszámainak kezelése a RadiNET Pro használatával is elvégezhető. Ezenkívül a különböző információk, így többek között a csatlakoztatott számítógépekkel és a felhasznált grafikus kártyákkal, valamint az egészségügyi intézménnyel és a telepítési hellyel kapcsolatos adatok menthetők is. Az egyes monitorokra vonatkozó részletes információkról igény esetén összefoglaló jelentések készíthetők.

Bővebben a RadiNET Pro szoftverről

További kérdése van?

Örömmel nyújtunk segítséget az adott munkahelyi felhasználáshoz leginkább megfelelő modell kiválasztásához. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolatfelvétel most