Diagnosztikai monitorok DICOM támogatással

A DICOM fényerősségi jellemzőkkel rendelkező, a PACS rendszerek használatát is támogató EIZO diagnosztikai monitorok bármilyen területen pontos megjelenítést nyújtanak. A szervek háromdimenziós ábrázolása, a különböző mérő- és szűrőeszközök támogatása, a kívánt képbeállítás gyors kiválasztása, a szükséges adatok párhuzamos megjelenítése vagy a személyre szabott megjelenítési és beolvasási módokhoz kapcsolódó optimális elhelyezések esetén egyaránt. RadiForce monitoraink a korszerű PACS alkalmazások valamennyi főbb funkcióit támogatják, a szoftver gyártójától függetlenül.

A radiológiai diagnosztikai monitorok további előnyei:

  1. A felhasználók a különböző méretű, felbontású, képminőségű és funkciójú monitorok közül az elvégzendő feladatok számára legalkalmasabbat választhatják ki, biztosan megtérülő beruházást megvalósítva ezáltal.
  2. Monitort, grafikus kártyát és minőségbiztosítási szoftvert is magában foglaló teljes körű megoldások
  3. Garantáltan állandó képminőség a teljes üzemeltetési ciklus során
  4. DICOM GSDF szabványnak megfelelő ingadozási és állandósági mérések, valamint kalibrálás a termék teljes élettartamán keresztül
Minőségbiztosítási szoftverek: RadiCS és RadiNET Pro

Egyszerű és automatikus: minőségbiztosítás egyetlen gombnyomással

Egyedülálló EIZO minőségbiztosítási szoftverek: RadiCS és RadiNET Pro. A folyamatosan a lehető legmagasabb minőségű megjelenítést biztosító szoftverek jelentős mértékben tehermentesítik a cégek műszaki és informatikai munkatársait. A szoftverek által nyújtott főbb előnyök:

  • Automatikus karbantartás, kalibrálás, ingadozási és állandósági mérések
  • Központilag vezérelhető kalibrációs műveletek

Bővebben a RadiCS szoftverről

Bővebben a RadiNET Pro szoftverről