Minden alkalmazáshoz a megfelelő modell

Automatizálási célokra szolgáló monitormegoldások

Az EIZO kifejezetten ipari felhasználási célokra kifejlesztett, 2 év garanciával rendelkező monitorai akár 24 órás használatra is tökéletesen alkalmasak. Annak érdekében, hogy a készülékek az igazán zord körülmények között is nagyszerűen megállják a helyüket, készülékházaikon nem alakítottak ki szellőzőnyílásokat, a kezelőgombjaikat pedig lefedték, hogy a por és a különböző folyadékok ne hatolhassanak át rajtuk.

Mivel az automatizálás által támasztott felhasználási igények meglehetősen eltérőek, az EIZO modellek öt különböző változatban érhetők el: szabványos változatban (állvánnyal), VESA szerelvénnyel (állvány nélkül), tartóelemmel, panelrögzítéssel és állványrögzítéssel. A felhasználók 10 és 19 col közötti képátlóval rendelkező modellváltozatok közül választhatnak.

Különböző érintőképernyős változatok

Különböző érintőképernyős változatok

Az EIZO érintőképernyős monitorai különösen kényelmes és felhasználóbarát kezelhetőséget nyújtanak. Az EIZO kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra kifejlesztett érintőképernyős monitorai por- és vízállóak, és akár védőkesztyűben is kezelhetők.

Kompromisszumok nélküli megbízhatóság

Megbízható monitorok automatizálási célokra

A kiváló minőségű alkatrészek felhasználásának, valamint a magas gyártási, vizsgálati és ellenőrzési követelményeknek köszönhetően az EIZO monitorok kivételesen megbízhatók. A kimagasló befektetési biztonságot a különösen hosszú garanciális időszak és élettartam is alátámasztja. Valamennyi EIZO monitor megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik, többek között CE, FCC, UL és CCC minősítésekkel.

EIZO monitorok automatizálási célokra – az előnyök áttekintése:

  1. Bármilyen területen nagyszerűen megállják a helyüket, többek között termelőüzemekben történő használat vagy gépek vezérlése esetén is ideális választás
  2. Különböző változatokban és méretekben
  3. Érintőfelülettel vagy anélkül
  4. Különösen masszív és megbízható kivitelekben
  5. Iparágakra jellemző minősítések
  6. Akár 24 órás használatra is
  7. Kivételesen hosszú élettartam és magas fokú befektetési biztonság
Személyre szabott megoldások

Az automatizálási alkalmazások eltérő követelményeket támasztanak az egyes monitorokkal szemben. Szívesen állunk a rendelkezésére, hogy pontosan az Ön által támasztott igények alapján állíthassuk össze leendő készülékét!

Személyre szabott megoldások

Automatizálási célokra szolgáló monitorok

Tovább a monitorokhoz