Az EIZO DuraVision monitorai között vannak speciális modellek, melyek kiválóan használhatóak a hajóhídon vagy a vezérlő helyiségben - akár 24 órás működtetés esetén is. Zavarmentesen működnek és a felhasználás helye és mérete alapján a különböző alkalmazások tartalmát egyszerre jelenítik meg. Így helyet takaríthat meg és hasznára válhat a magas fokú rugalmasság.

Kimagasló képminőség

Kimagasló képminőség

A DuraVision modellek kiváló képminőségüket a kiváló minőségű alkatrészeknek és az innovatív gyártási technológiának köszönhetik. Ez jobb láthatóságot és hosszabb élettartamot jelent extrém igénybevétel esetén. Így mindig számíthat a rendkívül pontos képekre és a hiteles színekre. Az innovatív paneltechnológiák alkalmazásával az LCD-k minden szögből tiszta megjelenítést biztosítanak. A tükröződéseket elkerülő, antireflektív felületük pedig érezhetően kíméli a felhasználó szemét.

Kiváló minőség

Kiváló minőség

Az EIZO hajózási célokra használható DuraVision monitorainak különleges minőségét és alkalmasságát az ezen a területen kötelező tanúsítványok sora igazolja: Az IEC 60945 alapján megfelelnek a hajók hőmérsékleti-, nedvességi és rázkódási feltételeinek, emellett ECDIS és radarvezérlési feladatokra is alkalmasak.

Csak a kiváló minőség biztosíthatja az alacsony hibaarányt, ezzel együtt pedig a magas fokú megbízhatóságot. Az eredmény: Hosszú életciklus és alacsony birtoklási költség. Ezért az EIZO DuraVision monitorait gyakran megtalálhatjuk a vezérlő helyiségekben és a hajóhidakon, ahol a magas fokú megbízhatóság és a hosszú hasznos élettartam abszolút prioritást élvez. Hiszen még a magasabb beszerzési ár esetén is alacsonyabbak a befektetési és fenntartási költségek, mivel a vásárlási ciklus jelentősen tovább tart és kevesebb a javítás is.

Magas fokú megbízhatóság

Magas fokú megbízhatóság

A gyártással és az alapanyagokkal szemben támasztott magas követelmények mellett az EIZO-nál rendkívül fontos a minőségbiztosítás. Már a monitor gyártása során, az egyes összeszerelési lépéseket követően ellenőrzéseket, és ha szükséges javításokat hajtanak végre. A szúrópróbaszerű ellenőrzés helyett a kiszállítás előtt minden egyes készüléket kipróbálnak, beállítanak és lemérnek. A vezérlő helyiségben és a hajóhídon 24 órás felhasználás esetén is mindig kiváló teljesítményt nyújtanak a DuraVision monitorok, és rendkívül tartósak is.

Tökéletes megoldás hosszú távra is

Az EIZO DuraVision LCD-k különösen hosszú rendelkezésre állási ideje és tartóssága az oka a tengeri környezetben történő használatuknak. Nyugodtan hagyatkozzon a monitor zökkenőmentes működésére két, vagy több évig is!

EIZO monitorok hajózási célokra - az előnyök áttekintése:

  1. A hajóhídon vagy a vezérlő helyiségben történő használatra optimalizálva
  2. Széles tartományban szabályozható fényerő (akár 1 cd/qm)
  3. 24 órás működtetésre is alkalmas
  4. Tanúsítvány tengeri célú felhasználásra
  5. Hosszú életciklus és alacsony birtoklási költség.
  6. Magas fokú megbízhatóság
  7. Felhasználási területek: Navigáció (ECDIS, radar), hajóparancsnok (vezérlés), felügyelet és ellenőrzés (automatizálás)
Személyre szabott megoldások

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a tengeri felhasználás területén különbözőek és egyediek a követelmények. Ezért szívesen kínálunk Önnek személyre szabott megoldásokat, amelyek pontosan az Ön elképzeléseihez illenek.

Személyre szabott megoldások

Monitorok hajózási területekre

Tovább a monitorokhoz
»We consciously decided to opt for a product by EIZO. The DuraVision FDS1904T didn’t just impress us in terms of image quality [...].«

Platoon leader Ronny Mönck, Albert Wegener fireboat

Read more