Az EIZO DuraVision monitorai között vannak speciális modellek, melyek kiválóan használhatóak a hajóhídon vagy a vezérlő helyiségben - akár 24 órás működtetés esetén is. Zavarmentesen működnek és a felhasználás helye és mérete alapján a különböző alkalmazások tartalmát egyszerre jelenítik meg. Így helyet takaríthat meg és hasznára válhat a magas fokú rugalmasság.

Kimagasló képminőség

Kimagasló képminőség

A DuraVision modellek a kiváló minőségű alkatrészeknek és innovatív gyártástechnológiának, például az optikai szálkötésnek köszönhetik kiváló képminőségüket. Ez extrém körülmények között jobb láthatóságot és nagyobb tartósságot jelent. Így mindig valósághű képeket és pontos színvisszaadást élvezhet. Az innovatív paneltechnológiának köszönhetően az LCD képernyő minden kijelzése kristálytisztán látszik, bármilyen szögből. A tükröződésmentes felület megakadályozza a visszaverődést, ezáltal észrevehetően kíméli a felhasználó szemét.

Kiváló minőség

Kiváló minőség

Az EIZO hajózási célokra használható DuraVision monitorainak különleges minőségét és alkalmasságát az ezen a területen kötelező tanúsítványok sora igazolja: Az IEC 60945 alapján megfelelnek a hajók hőmérsékleti-, nedvességi és rázkódási feltételeinek, emellett ECDIS és radarvezérlési feladatokra is alkalmasak.

Csak a kiváló minőség biztosíthatja az alacsony hibaarányt, ezzel együtt pedig a magas fokú megbízhatóságot. Az eredmény: Hosszú életciklus és alacsony birtoklási költség. Ezért az EIZO DuraVision monitorait gyakran megtalálhatjuk a vezérlő helyiségekben és a hajóhidakon, ahol a magas fokú megbízhatóság és a hosszú hasznos élettartam abszolút prioritást élvez. Hiszen még a magasabb beszerzési ár esetén is alacsonyabbak a befektetési és fenntartási költségek, mivel a vásárlási ciklus jelentősen tovább tart és kevesebb a javítás is.

Magas fokú megbízhatóság

Magas fokú megbízhatóság

A gyártással és az alapanyagokkal szemben támasztott magas követelmények mellett az EIZO-nál rendkívül fontos a minőségbiztosítás. Már a monitor gyártása során, az egyes összeszerelési lépéseket követően ellenőrzéseket, és ha szükséges javításokat hajtanak végre. A szúrópróbaszerű ellenőrzés helyett a kiszállítás előtt minden egyes készüléket kipróbálnak, beállítanak és lemérnek. A vezérlő helyiségben és a hajóhídon 24 órás felhasználás esetén is mindig kiváló teljesítményt nyújtanak a DuraVision monitorok, és rendkívül tartósak is.

Tökéletes megoldás hosszú távra is

Az EIZO DuraVision LCD-k különösen hosszú rendelkezésre állási ideje és tartóssága az oka a tengeri környezetben történő használatuknak. Nyugodtan hagyatkozzon a monitor zökkenőmentes működésére két, vagy több évig is!

EIZO monitorok hajózási célokra - az előnyök áttekintése:

  1. A hajóhídon vagy a vezérlő helyiségben történő használatra optimalizálva
  2. Széles tartományban szabályozható fényerő (akár 1 cd/qm)
  3. 24 órás működtetésre is alkalmas
  4. Tanúsítvány tengeri célú felhasználásra
  5. Hosszú életciklus és alacsony birtoklási költség.
  6. Magas fokú megbízhatóság
  7. Felhasználási területek: Navigáció (ECDIS, radar), hajóparancsnok (vezérlés), felügyelet és ellenőrzés (automatizálás)
  8. Optikai szálkötés a jobb láthatóság és a fokozott tartósság érdekében
Személyre szabott megoldások

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a tengeri felhasználás területén különbözőek és egyediek a követelmények. Ezért szívesen kínálunk Önnek személyre szabott megoldásokat, amelyek pontosan az Ön elképzeléseihez illenek.

Személyre szabott megoldások

Monitorok hajózási területekre

Tovább a monitorokhoz
»We consciously decided to opt for a product by EIZO. The DuraVision FDS1904T didn’t just impress us in terms of image quality [...].«

Platoon leader Ronny Mönck, Albert Wegener fireboat

Read more