CAD-felhasználók igényei alapján kifejlesztve:

  1. Kiemelkedő képminőség a kiváló LCD paneleknek és elektronikus alkatrészeknek köszönhetően
  2. Kiváló megjelenítés bármilyen látószög esetén
  3. A színek, színátmenetek és fehérpont értékek pontos megjelenítése
  4. Nagy felbontás és képátló
  5. Fáradtságmentes, hatékony munkavégzés

Kiemelkedő megjelenítési minőség a tökéletes CAD-képalkotásért

CAD monitorok a legapróbb részletek tökéletes megjelenítéséért

Az összetett CAD képek legapróbb részletekre is kiterjedő, pontos ábrázolása nagy felbontású, valamint pontos és stabil megjelenítésű monitort igényel. Éppen ezért ezen a területen kizárólag kiváló minőségű panelek és kiforrott elektronika jöhet szóba.

Az EIZO monitorokat különösen magas színhűségük és kontrasztjuk, valamint a feldolgozási folyamatok során is állandó szintű képminőségük emeli ki versenytársaik közül. A magas, akár 4K felbontású kijelzők a legnagyobb pontosságot igénylő munkafolyamatokat is jelentősen megkönnyítik. A kimagasló színhűségű és kalibrációs pontosságú EIZO ColorEdge monitorok a színeknek kiemelt jelentőséget tulajdonító CAD alkalmazásokhoz is ideálisak.

Több hely a munkavégzéshez

Különböző méretű és képformátumú CAD monitorok széles választéka

Akár építészettel, tervezéssel, csomagolás kivitelezéssel vagy fogászati feladatokkal foglalkozik, akár más, CAD-alkalmazást igénylő területen tevékenykedik: A monitor központi szerepet tölt be munkája során, így elengedhetetlenül fontos, hogy nagy képátlóval és felbontással rendelkezzen. Az EIZO CAD alkalmazásokhoz szánt modelljei különböző méretű és képarányú változatokban érhetők el.

Megbízhatóság

Megbízható CAD monitorok

A megbízhatóság elsődleges szempont a CAD alkalmazásokhoz kifejlesztett monitorok esetében. Az esetleges leállások azon kívül, hogy bosszantók és időrablók, jelentős bevételkieséssel is járnak.

Az EIZO CAD monitoraiban bármikor feltétel nélkül megbízhat. A készülékek kivételesen hosszú élettartama a kiváló minőségű alkatrészeknek és a szigorú gyári ellenőrzéseknek köszönhető. A legfontosabb pedig: Az EIZO-val mindig jól jár a kiváló támogatás miatt, beleértve az egyszerű helyszíni csereszolgáltatást is. Valamint példa nélkül álló öt éves garanciát.

Ergonómia

Különösen ergonomikus monitorok

Mivel Ön naponta több órát monitor előtt ül, az ergonómiai funkcióknak feltétlenül gondoskodniuk kell arról, hogy Ön sokáig tudjon koncentrálni, és a szemei frissek maradjanak.

Az EIZO CAD monitorok ennek érdekében kifinomult megoldásokkal rendelkeznek, többek között antireflexiós felülettel, villódzásmentes kijelzővel és automatikus fényerő-szabályozással. Mindez azonban csak három az innovatív, ergonomikus funkciók közül, amelyek különösen kényelmessé teszik a munkavégzést az Ön számára. Ezáltal hosszan tud összpontosítva a monitor előtt dolgozni és a szemei is frissek maradnak. 

Számítógépes tervezést támogató monitorok

CAD monitorok megtekintése