Mire van szükségük a felhasználóknak a Document Imaging területén:

  1. Nagyméretű kijelző és kiemelkedő felbontás a dokumentumok 1:1 arányú megtekintéséhez
  2. Monitorok kétképernyős alkalmazásokhoz
  3. Példaértékű ergonómia a hatékony munkavégzés érdekében

Képminőség

Kiváló képminőségű dokumentummegjelenítő monitorok

A már számos területen bizonyított EIZO dokumentummegjelenítő monitorok bármilyen jellegű szöveget borotvaélesen és az adott felhasználáshoz legalkalmasabb beállításokkal jelenítenek meg. A kiemelkedő felbontás minden alkalommal ragyogó minőségű képeket eredményez.

Ergonómia

Ergonomikus kialakítású dokumentummegjelenítő LCD monitorok

Az EIZO LCD monitorok intelligens funkciói példás ergonómiáról tanúskodnak: többek között antireflexiós felülettel és villódzásmentes megjelenítésű panellel rendelkeznek. A Paper mód pedig a nyomtatott dokumentumok kellemes kontrasztját szimulálja, valamint csökkenti a fény kék színű összetevőit. Ezáltal olvasáskor megóvja a felhasználó szemét és csökkenti a fáradékonyságot.

Az állítható magasságú állvány tetszés szerint dönthető és forgatható, így gyorsan és egyszerűen megtalálható az ideális monitorpozíció. A nyak kíméletének köszönhetően jelentősen kényelmesebbé és hatékonyabbá válik a munkavégzés.

Áttekinthetőség

Nagyméretű monitorok elektronikus dokumentumok megjelenítéshez

Az elektronikus dokumentumok áttekinthető megjelenítése kifejezetten nagyméretű képernyőt, illetve – több monitor egyidejű használata esetén – keskeny képernyőkeretet igényel.

Az EIZO széles termékválasztéka különböző képátlójú és képarányú dokumentummegjelenítő modellekből áll. Szélesképernyős modelljeink különösen alkalmasak a különböző jellegű dokumentumok megjelenítéséhez, mivel például a DIN szabvány szerinti A4-es oldalak is 100%-os arányú nézetben tekinthetők meg képernyőiken. A kétképernyős munkaállomásokhoz ideális Ultra Slim LCD monitorok képernyőkerete mindössze 1 mm vastag.

Dokumentumok megjelenítésére szolgáló monitorok

Monitorok dokumentumok megtekintéséhez