Amire a nagy és közepes méretű vállalkozásoknak szüksége van:

  1. Költséghatékony működés
  2. Megbízhatóság és tartósság
  3. Kiváló képminőség
  4. Optimális ergonómia
  5. Egyszerű csatlakoztatás és telepítés
  6. Különleges szerviz- és garanciális szolgáltatások

Ergonómia, amely megelőzi a bajt

Ergonomikus üzleti LCD monitorok

Amennyiben a vállalkozásában a felhasználók naponta több órát is a monitor előtt töltenek, akkor érdemes az ergonómiai funkcióval ellátott LCD monitorok használata. Ezzel megelőzhetőek a szem- és nyakpanaszok, és teljesülnek a korszerű irodákra vonatkozó törvényi meghatározások.

A teljesen villódzásmentes EIZO üzleti LCD monitorok tökéletesen tükröződésmentes felületet biztosítanak, melyek hosszantartó koncentrációt tesznek lehetővé. A képernyő fényereje automatikusan igazodik a környezet fényerejéhez. Ez csökkenti az erős fényt és javítja az olvashatóságot. A rugalmas állvány számtalan magasságú, dőlésszögű és irányú beállítást tesz lehetővé, melynek köszönhetően minden munkatárs kiválaszthatja az egyéni képernyő pozíciót.

Vevőszolgálat

Üzleti monitorok tökéletes támogatással

A termékek minősége mellett természetesen a szerviz minőségének is fontos szerepe van. A tanácsadástól és a szerződés megkötésétől kezdve egészen a használat során nyújtott támogatásig.

Az EIZO-nál jól jár a különleges szervizszolgáltatással és a szakkereskedések széles hálózatával. Szívesen segítünk Önnek a megfelelő monitor kiválasztásában, és zökkenőmentes telepítést professzionális szoftverekkel támogatjuk. Kérésre speciális megoldásokat is kínálunk Önnek, pl. vevőspecifikus monitorkonfigurációkat vagy felragasztott vonalkódot. Ha azonban még most sem győztük meg: Kérjen ingyenes próbalehetőséget, amely segítségével közvetlenül a vállalkozásában tesztelheti a kívánt monitort.

Meggyőző képminőség

Tökéletes képi megjelenítést kínáló irodai monitorok

Az EIZO sokoldalú üzleti monitorai kifejezetten a nagy és közepes méretű vállalkozások mindennapi igényeire lettek kifejlesztve, és számos irodai használat esetén egyenletesen jó képminőséget biztosítanak. Az EIZO innovatív paneltechnológiája és kiforrott elektronikája világos és egyértelmű képi megjelenítést tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy szöveget fogalmaz meg, táblázatokat módosít vagy grafikonokat tekint meg.

Számokkal igazolt költséghatékonyság

Költséghatékony irodai monitorok

A megfelelő üzleti monitor kiválasztásánál döntő tényező a költség. Az EIZO minőségi termékei a megszokottnál akár három évvel hosszabb felhasználási időt garantálnak. Ön számára mindez a legmagasabb befektetési biztonságot és alacsony fenntartási költséget jelent. Hiszen még a magasabb beszerzési ár esetén is alacsonyabbak a befektetési és fenntartási költségek az EIZO monitorok esetén, mivel az ismételt beszerzési ciklus jelentősen tovább tart, és kevesebb javítást vagy cserét igényelnek.

Továbbá az EIZO üzleti monitorok különböző innovatív EcoView funkciókat kínálnak, amelyek hatékonyan csökkentik az energiafelhasználást. Az EcoView funkciók használatával gyakorlatilag a felére zsugoríthatja a villamosenergia-költséget.

Tartósság, ami kifizetődik

Tartós üzleti LCD monitorok

Amennyiben az EIZO mellett dönt, nem kell félnie a kiesésektől. Hiszen az alkatrészek magas minősége, valamint a gyártás szigorú ellenőrzési eljárásai az EIZO LCD monitorokat különösen tartóssá teszik. Ha azonban mégis szükségessé válik, a helyszíni csereszolgáltatásunkkal azonnal az Ön rendelkezésére állunk 5 teljes éven át.

Monitorok nagy és közepes méretű vállalkozások számára

Üzleti monitorok megtekintése