Amire a nagy és közepes méretű vállalkozásoknak szüksége van:

  1. Költséghatékony működés
  2. Megbízhatóság és tartósság
  3. Kiváló képminőség
  4. Optimális ergonómia
  5. Egyszerű csatlakoztatás és telepítés
  6. Különleges szerviz- és garanciális szolgáltatások

A megfelelő monitor otthoni munkavégzéshez

A munka világa jelentős átalakuláson ment keresztül a közelmúltban. A munkavégzés módján kívül elsősorban annak megváltozott helye érdemel említést ebből a szempontból. Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy az otthoni munkavégzés az eddigieknél jelentősen nagyobb szerepet fog majd betölteni a jövőben. Ennélfogva különösen fontos, hogy a felhasználók is tökéletesen felkészüljenek a megváltozott körülményekre. Pontosan ezért véljük úgy, hogy az otthoni munkavégzés ugyanolyan kiváló minőségű eszközöket igényel, mint a feladatok irodai ellátása.

A következőkben összefoglaljuk hasznos tanácsainkat és ajánlásainkat az otthoni munkavégzésre is alkalmas monitorok kiválasztásához, és a leglényegesebb műszaki jellemzőkbe is beavatjuk az olvasót.

Tovább az EIZO Vásárlási útmutatójához

A kiváló képminőség, a széles körű csatlakoztathatóság vagy a hasznos ergonómiai termékjellemzők mindössze néhány azon indokok sorában, amelyek alapján a külső munkaállomás-monitorokként használható képernyők bármilyen otthoni munkakörnyezetben nagyszerű társnak bizonyulnak. A következő oldalon az öt legfontosabb indokot foglaltuk össze.

Öt kiváló indok arra, hogy miért is nagyszerű társ egy EIZO készülék az otthoni munkavégzéskor.

Ergonómia, amely megelőzi a bajt

Ergonomikus üzleti LCD monitorok

Amennyiben a vállalkozásában a felhasználók naponta több órát is a monitor előtt töltenek, akkor érdemes az ergonómiai funkcióval ellátott LCD monitorok használata. Ezzel megelőzhetőek a szem- és nyakpanaszok, és teljesülnek a korszerű irodákra vonatkozó törvényi meghatározások.

A teljesen villódzásmentes EIZO üzleti LCD monitorok tökéletesen tükröződésmentes felületet biztosítanak, melyek hosszantartó koncentrációt tesznek lehetővé. A képernyő fényereje automatikusan igazodik a környezet fényerejéhez. Ez csökkenti az erős fényt és javítja az olvashatóságot. A rugalmas állvány számtalan magasságú, dőlésszögű és irányú beállítást tesz lehetővé, melynek köszönhetően minden munkatárs kiválaszthatja az egyéni képernyő pozíciót.

A monitorok ergonómiai előnyeinek összefoglalását itt tekintheti meg.

Meggyőző képminőség

Tökéletes képi megjelenítést kínáló irodai monitorok

Az EIZO sokoldalú üzleti monitorai kifejezetten a nagy és közepes méretű vállalkozások mindennapi igényeire lettek kifejlesztve, és számos irodai használat esetén egyenletesen jó képminőséget biztosítanak. Az EIZO innovatív paneltechnológiája és kiforrott elektronikája világos és egyértelmű képi megjelenítést tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy szöveget fogalmaz meg, táblázatokat módosít vagy grafikonokat tekint meg.

A kiváló képminőség is tovább tökéletesíthető – Fedezze fel megoldásainkat.

Vevőszolgálat

Üzleti monitorok tökéletes támogatással

A termékek minősége mellett természetesen a szerviz minőségének is fontos szerepe van. A tanácsadástól és a szerződés megkötésétől kezdve egészen a használat során nyújtott támogatásig.

Az EIZO-nál jól jár a különleges szervizszolgáltatással és a szakkereskedések széles hálózatával. Szívesen segítünk Önnek a megfelelő monitor kiválasztásában, és zökkenőmentes telepítést professzionális szoftverekkel támogatjuk. Kérésre speciális megoldásokat is kínálunk Önnek, pl. vevőspecifikus monitorkonfigurációkat vagy felragasztott vonalkódot. Ha azonban még most sem győztük meg: Kérjen ingyenes próbalehetőséget, amely segítségével közvetlenül a vállalkozásában tesztelheti a kívánt monitort.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Számokkal igazolt költséghatékonyság

Költséghatékony irodai monitorok

A megfelelő üzleti monitor kiválasztásánál döntő tényező a költség. Az EIZO minőségi termékei a megszokottnál akár három évvel hosszabb felhasználási időt garantálnak. Ön számára mindez a legmagasabb befektetési biztonságot és alacsony fenntartási költséget jelent. Hiszen még a magasabb beszerzési ár esetén is alacsonyabbak a befektetési és fenntartási költségek az EIZO monitorok esetén, mivel az ismételt beszerzési ciklus jelentősen tovább tart, és kevesebb javítást vagy cserét igényelnek.

Továbbá az EIZO üzleti monitorok különböző innovatív EcoView funkciókat kínálnak, amelyek hatékonyan csökkentik az energiafelhasználást. Az EcoView funkciók használatával gyakorlatilag a felére zsugoríthatja a villamosenergia-költséget.

Miért tekinthetők irodai monitorjaink különösen gazdaságos készülékeknek?

Tartósság, ami kifizetődik

Tartós üzleti LCD monitorok

Amennyiben az EIZO mellett dönt, nem kell félnie a kiesésektől. Hiszen az alkatrészek magas minősége, valamint a gyártás szigorú ellenőrzési eljárásai az EIZO LCD monitorokat különösen tartóssá teszik. Ha azonban mégis szükségessé válik, a helyszíni csereszolgáltatásunkkal azonnal az Ön rendelkezésére állunk 5 teljes éven át.

Tovább a termékáttekintéshez

Monitorok nagy és közepes méretű vállalkozások számára
Irodai monitorok megtekintése

Referenciák

Legjobb gyakorlati példák áttekintése
Tekintse meg most