Az otthoni és kisirodai felhasználók igényei alapján kifejlesztve:

  1. Monitorok bármilyen alkalmazáshoz
  2. Kiváló képminőség
  3. Kiemelkedő szerviz- és garanciális szolgáltatások
  4. Kivételes termékminőség és hosszú élettartam
  5. Példaértékű ergonómia
  6. Energiatakarékos működés

Megbízható megoldások otthoni dolgozószobákhoz

Megbízható monitorok otthoni dolgozószobákhoz

Az EIZO irodai monitoraiban bármikor feltétel nélkül megbízhat. Az EIZO által nyújtott öt éves garancia is a felhasznált alkatrészek kiváló minőségét és a gyári ellenőrzések átfogó és szigorú jellegét bizonyítja. Ez jóval hosszabb időtartam, mint a legtöbb versenytárs esetében. Abban a valószínűtlen esetben, ha készüléke esetleg mégis meghibásodna, munkatársaink szakértelmében mindig megbízhat. Kivételes szervizszolgáltatásai keretében az EIZO helyszíni cseregaranciát biztosít ügyfelei számára. Termékeink tehát rendkívül magas fokú befektetési biztonságot garantálnak Önnek.

A legmagasabb igényeket is kielégítő képminőség

Kiváló képminőségű LCD monitorok

A megfelelő képminőség legalább olyan fontos, mint az új monitorok által nyújtott megbízhatóság. Mindegy, hogy szövegszerkesztéssel foglalkozik éppen, vagy ábrákat, illetve videókat tekint-e meg – a monitornak minden egyes helyzetben tökéletes megjelenítést kell nyújtania.

Az EIZO irodai monitorok korszerű elektronikai alkatrészeiknek és innovatív paneltechnológiájuknak köszönhetően bármilyen alkalmazáshoz ideális partnerek.

Példaértékű ergonómia a fájdalommentes munkavégzés érdekében

Ergonomikus kialakítású képernyők

Ha hosszú órákat tölt a képernyő előtt, rendkívül fontos a monitor ergonómiailag megfelelő kialakítása. A szemmel és nyakkal kapcsolatos későbbi egészségügyi problémák a képernyőket alkalmazó munkahelyekre vonatkozó előírások megfelelő betartásával előzhetők meg.

Az EIZO modellek kifinomult funkciói jelentős mértékben csökkentik a munkavégzés során fellépő szemfáradást. A vibrálást kiküszöbölő antireflexiós felület és az automatikus fényerő-szabályozás igazán kellemessé varázsolja a munkavégzést. Hasonlóan a tetszés szerint dönthető és forgatható, állítható magasságú állványhoz. Így gyorsan és egyszerűen kiválaszthatja a leginkább szem- és nyakkímélő képernyő pozíciót.

Számokkal igazolt költséghatékonyság

Számokkal igazolt költséghatékonyság

A személyes vagy szakmai felhasználásra szolgáló új monitorok megvásárlásakor mindig jelentős szerepet játszanak a kapcsolódó költségtényezők. A vételár helyett azonban a beszerzési és üzemeltetési költségeket érdemes inkább fontolóra venni. Ha a beszerzési és üzemeltetési költségeket (TCO) veszi alapul, jelentős mértékű költségeket takaríthat meg.

Irodai monitorok otthoni és kisirodai felhasználók számára

Irodai monitorok megtekintése