Az otthoni és kisirodai felhasználók igényei alapján kifejlesztve:

  1. Monitorok bármilyen alkalmazáshoz
  2. Kiváló képminőség
  3. Kiemelkedő szerviz- és garanciális szolgáltatások
  4. Kivételes termékminőség és hosszú élettartam
  5. Példaértékű ergonómia
  6. Energiatakarékos működés

A megfelelő monitor otthoni munkavégzéshez

A munka világa jelentős átalakuláson ment keresztül a közelmúltban. A munkavégzés módján kívül elsősorban annak megváltozott helye érdemel említést ebből a szempontból. Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy az otthoni munkavégzés az eddigieknél jelentősen nagyobb szerepet fog majd betölteni a jövőben. Ennélfogva különösen fontos, hogy a felhasználók is tökéletesen felkészüljenek a megváltozott körülményekre. Pontosan ezért véljük úgy, hogy az otthoni munkavégzés ugyanolyan kiváló minőségű eszközöket igényel, mint a feladatok irodai ellátása.

A következőkben összefoglaljuk hasznos tanácsainkat és ajánlásainkat az otthoni munkavégzésre is alkalmas monitorok kiválasztásához, és a leglényegesebb műszaki jellemzőkbe is beavatjuk az olvasót.

Tovább az EIZO Vásárlási útmutatójához

A kiváló képminőség, a széles körű csatlakoztathatóság vagy a hasznos ergonómiai termékjellemzők mindössze néhány azon indokok sorában, amelyek alapján a külső munkaállomás-monitorokként használható képernyők bármilyen otthoni munkakörnyezetben nagyszerű társnak bizonyulnak. A következő oldalon az öt legfontosabb indokot foglaltuk össze.

Öt kiváló indok arra, hogy miért is nagyszerű társ egy EIZO készülék az otthoni munkavégzéskor.

Megbízható megoldások otthoni dolgozószobákhoz

Megbízható monitorok otthoni dolgozószobákhoz

Az EIZO irodai monitoraiban bármikor feltétel nélkül megbízhat. Az EIZO által nyújtott öt éves garancia is a felhasznált alkatrészek kiváló minőségét és a gyári ellenőrzések átfogó és szigorú jellegét bizonyítja. Ez jóval hosszabb időtartam, mint a legtöbb versenytárs esetében. Abban a valószínűtlen esetben, ha készüléke esetleg mégis meghibásodna, munkatársaink szakértelmében mindig megbízhat. Kivételes szervizszolgáltatásai keretében az EIZO helyszíni cseregaranciát biztosít ügyfelei számára. Termékeink tehát rendkívül magas fokú befektetési biztonságot garantálnak Önnek.

A legmagasabb igényeket is kielégítő képminőség

Kiváló képminőségű LCD monitorok

A megfelelő képminőség legalább olyan fontos, mint az új monitorok által nyújtott megbízhatóság. Mindegy, hogy szövegszerkesztéssel foglalkozik éppen, vagy ábrákat, illetve videókat tekint-e meg – a monitornak minden egyes helyzetben tökéletes megjelenítést kell nyújtania.

Az EIZO irodai monitorok korszerű elektronikai alkatrészeiknek és innovatív paneltechnológiájuknak köszönhetően bármilyen alkalmazáshoz ideális partnerek.

A kiváló képminőség is tovább tökéletesíthető – Fedezze fel megoldásainkat.

Inspiráló kapcsolatok

Dokkolóállomásként is használható monitor

Kimagasló csatlakoztathatóságának, valamint az ebből eredő helymegtakarítási lehetőségeknek köszönhetően az EIZO FlexScan monitorok minden munkahelyet rendezettebbé, rugalmasabbá és időtállóbbá tesznek. Dokkoló funkciók, többképernyős megoldások, Thin Client tartóelemek, praktikus kábelelvezetés: Valamennyi funkció azt a célt szolgálja, hogy csak a legszükségesebb eszközök foglaljanak helyet az íróasztalán. A nagyobb hatékonyság és a korszerűbb munkakörülmények érdekében.

Varázsolja dokkolóállomássá monitorját

Példaértékű ergonómia a fájdalommentes munkavégzés érdekében

Ergonomikus kialakítású képernyők

Ha hosszú órákat tölt a képernyő előtt, rendkívül fontos a monitor ergonómiailag megfelelő kialakítása. A szemmel és nyakkal kapcsolatos későbbi egészségügyi problémák a képernyőket alkalmazó munkahelyekre vonatkozó előírások megfelelő betartásával előzhetők meg.

Az EIZO modellek kifinomult funkciói jelentős mértékben csökkentik a munkavégzés során fellépő szemfáradást. A vibrálást kiküszöbölő antireflexiós felület és az automatikus fényerő-szabályozás igazán kellemessé varázsolja a munkavégzést. Hasonlóan a tetszés szerint dönthető és forgatható, állítható magasságú állványhoz. Így gyorsan és egyszerűen kiválaszthatja a leginkább szem- és nyakkímélő képernyő pozíciót.

A monitorok ergonómiai előnyeinek összefoglalását itt tekintheti meg.

Számokkal igazolt költséghatékonyság

Számokkal igazolt költséghatékonyság

A személyes vagy szakmai felhasználásra szolgáló új monitorok megvásárlásakor mindig jelentős szerepet játszanak a kapcsolódó költségtényezők. A vételár helyett azonban a beszerzési és üzemeltetési költségeket érdemes inkább fontolóra venni. Ha a beszerzési és üzemeltetési költségeket (TCO) veszi alapul, jelentős mértékű költségeket takaríthat meg.

Miért tekinthetők irodai monitorjaink különösen gazdaságos készülékeknek?

Tovább a termékáttekintéshez

A megfelelő monitor otthoni munkavégzéshez
Irodai monitorok megtekintése

Referenciák

Legjobb gyakorlati példák áttekintése
Tekintse meg most