A pénzügyi szektor igényei alapján kifejlesztve:

  1. Kiváló képminőség a tiszta és átlátható megjelenítésért
  2. Monitorok többképernyős alkalmazásokhoz
  3. Kivételes megbízhatóság – a megfelelő adatok egy szempillantás alatt
  4. Példaértékű ergonómia a hatékony munkavégzés érdekében

Képminőség

Kiemelkedő képminőségű többmonitoros megoldások

A már számos területen bizonyított EIZO irodai monitorok az adatokat, a táblázatokat és a diagramokat egyaránt borotvaélesen jelenítik meg. Az innovatív paneltechnológiáknak köszönhetően bármilyen látószög esetén kiváló megjelenítést nyújtanak. A villódzásmentes EIZO LCD üzleti monitorokon alkalmazott antireflexiós felület a tükröződés csökkentésével védi a felhasználók látását.

Áttekinthetőség

Többképernyős munkaállomások a jobb áttekinthetőségért

A pénzügyi szektorhoz kapcsolódó alkalmazások a számos adat párhuzamos megjelenítése érdekében nagy képátlójú monitorokat igényelnek. Amennyiben egy képernyő nem elegendő, úgy a többképernyős megoldások jelentik a megfelelő megoldást.

Az EIZO széles termékválasztéka különböző képátlójú és képarányú, üzleti felhasználásra szánt modellekből áll. Az EIZO szélesképernyős és Ultra-Slim LCD monitorai különösen hatékonyan alkalmazhatók a pénzügyi szektorban. Mindössze 1 mm vastag keretünknek köszönhetően többmonitoros megoldások esetén is kiválóan megállják a helyüket.

Megbízhatóság

Megbízható monitorok bankok számára

A bankok, biztosító társaságok és tőzsdék esetében alapvető fontosságú szempont a monitorok kiemelkedő megbízhatósága. Az esetleges meghibásodások jelentős pénzügyi következményekkel járnak, különösen a brókerek számára. Az ilyen esetek gyors készülékcserét igényelnek. A beépített tápegységnek és a kényelmes fogantyúnak köszönhetően az EIZO monitorok esetében ez is gyorsan megoldható.

Az EIZO LCD monitorok kivételesen hosszú élettartama a kiváló minőségű alkatrészeknek és a szigorú gyári ellenőrzéseknek köszönhető. Amennyiben esetleg szükségessé válna, gyors és egyszerű monitorcserét biztosítunk az Ön számára, mivel az EIZO 5 éves helyszíni cseregaranciát vállal termékeire.

Pénzügyi felhasználású monitorok

Többmonitoros termékek megtekintése