Egyre több készülék rendelkezik USB-C-csatlakozóval. Technológiailag mi áll ennek a háttérében és milyen előnyökkel jár ez a csatlakozó?

Tudjon meg többet az USB-C csatlakozóról

A HDR egy új, korszakalkotó technológia. De mitől olyan lenyűgöző? Mi a különbség a HDR fotók és a HDR videók között? Mi szükséges a HDR tartalmak lejátszásához?

Annak áttekintése, hogy milyen hatást gyakorol a HDR technológia a TV-k és az iPhone készülékek megjelenítésére

A HDR technológia egyszerűen elsajátítható magyarázata – az alapismeretektől egészen a legfrissebb irányzatokig.

HDR technológiával kapcsolatos információk

Az EIZO HDR technológiáját alkalmazó ColorEdge PROMINENCE CG3145 hatékonyan kiküszöböli a HDR monitorokra jellemző hátrányokat. A magas fokú színhűség érdekében minden egyes képpont megfelelő fényerővel jelenik meg. Ennélfogva referenciamonitorunk ideális választás utómunkálatokhoz. 

Tudjon meg többet a CG3145 HDR technológiájáról

Az EIZO saját fejlesztésű szoftverével gyorsan és egyszerűen elvégezhető a monitor paramétereinek és egyéb jellemzőinek vizsgálata.

Tovább a EIZO Monitortest

Bár a notebookok hasznosnak bizonyulnak a mobilitást igénylő számítógépes feladatok ellátásakor, azonban a munkafelület mérete tekintetében nem versenyezhetnek a monitorokkal. Mindazonáltal, ha külső monitort csatlakoztat notebookjához, hatékonyan ötvözheti egymással a két megoldás nyújtotta előnyöket.

Csatlakoztasson egy külső monitort notebookjához

Amikor új monitort vásárolunk, mindig érdemes megnéznünk, milyen videobemeneti csatlakozókat támogatnak a kínált modellek. Az alábbiakban azokat a csatlakozótípusokat vesszük sorra, amelyeket jelenleg — vagy a közeljövőben várhatóan — a leggyakrabban alkalmaznak.

Korszerű videobemenetek

A Windows 10 (verziószám: 1703) „Alkotói frissítésével” új funkciók jelentek meg, néhány korábbi pedig módosult. Ismerje meg a monitor-beállításokkal kapcsolatos módosításokat és azok használatát.

További tudnivalók a monitor-beállításokat érintő Alkotói frissítésről

Tekintsük át, hogyan is használható ez a többképernyős eszköz Windows 10 alapú notebookon vagy asztali számítógépen.

A kényelmes „többképernyős” funkció használata Windows 10 alatt

Túl korainak tartja még a váltást? Vagy épp ellenkezőleg, úgy érzi, hogy itt az ideje régi monitorja lecserélésének? Küszöbölje ki jelenlegi képernyőjével kapcsolatos nehézségeit, és fedezze fel a monitorok új világát! Ismerje meg az EIZO 4K felbontást nyújtó modelljeit!

EIZO 4K monitorok – Nagy felbontás és képernyőméret

A 4K felbontás korszakában a képpont sűrűség a megfelelő monitor alapvető kiválasztási szempontjává lépett elő.

Nehezen igazodik el a 4K, HiDPI és Retina kijelző fogalmak világában?

Színterekkel kapcsolatos alapismeretek és a megfelelő LCD monitor kiválasztása, illetve használata során figyelembe veendő szempontok.

Tudjon meg többet az LCD monitorok színtereiről

E cikkben a színhőmérséklettel foglalkozunk, mely alapvető fontosságú a képmegjelenítés megfelelő beállításához.

A színhőmérséklet ismertetése

Kövesse végig lépésről lépésre, az összeszereléstől egészen a késztermék becsomagolásáig, hogy miként készülnek a FlexScan EV monitorok cégünk Japánban működő központjában, Hakusanban.

Lessen be az EIZO gyártó üzemének kulisszái mögé

Hatékony módszer a megjelenítés javításához és az LCD monitorok élettartamának meghosszabbításához.

Az optikai kötés módszere

Ellenőrizte-e már valaha LCD monitora megjelenítési minőségét? Az alábbiakban az LCD monitorok megjelenítési minőségének ellenőrzésével kapcsolatos alapismereteket, valamint a szükséges minőség-ellenőrzés elvégzésének gyors és egyszerű módját ismertetjük.

Az LCD monitorok minőségének ellenőrzése