ColorEdge képernyőkre rögzíthető komfortlámpa kreatív munkafolyamatokhoz, és sötét környezetben végzett képfeldolgozáshoz

Szemkímélő hatású

A képernyő környezeti fény okozta tükröződésének megelőzése, valamint a sötétebb jelenetek és a kontrasztok pontosabb megjelenítése érdekében a kreatív feladatok elvégzésére szolgáló munkahelyeket gyakran elsötétítik.

Ugyanakkor sötét környezetben a világos képernyők előtti, hosszú ideig tartó munkavégzés jelentős mértékben megerőlteti a szemet. Így a szükséges dokumentumok és eszközök megtekintése, illetve felismerése is egyre nehézkesebbé válik.

A ColorEdge monitorok hátlapjára rögzíthető RadiLight lámpa a mögöttes felületet világítja meg. Így csökkenti a háttér okozta kontrasztot, és a felvételek képernyőn történő megtekintését sem befolyásolja.

Villogásmentes kép

A LED-háttérvilágítás vezérlésének módjától függően lehetnek olyan személyek, akik érzékelik a monitor villogását, ami gyors szemfáradást okoz. Az EIZO LED-technológiájú monitorjaiban, így például a FlexScan EV és a RadiLight modellekben alkalmazott fényerővezérlési rendszer olyan villogásmentes megoldást kínál, mely csökkenti a szemfáradást.

Egyszerűen felszerelhető

A monitorállványra egyszerű módon felszerelhető RadiLight komfortlámpa nem foglal el értékes helyet az íróasztalon. A gyorsan és egyszerűen telepíthető RadiLight komfortlámpa tápellátása a monitor USB-csatlakozóján keresztül biztosítható.

Olvasólámpa a munkakörnyezet gyorsabb áttekintéséhez

A komfortlámpához tartozó RadiLight Focus olvasólámpával egyszerűen megvilágíthatók az asztalon fekvő különböző dokumentumok, valamint a billentyűzet, illetve egyéb segédeszköz.

Kényelmes be- és kikapcsolás

A RadiLight Area és RadiLight Focus kényelmesen, mindössze egyetlen gombnyomással kapcsolható be, illetve ki.

Szabályozható fényerő

A háttérvilágítás fényereje a RadiLight komfortlámpa használatával tíz különböző fokozat szerint állítható be. Így az adott környezethez leginkább illeszkedő, megfelelő kényelmet nyújtó megvilágítás választható.

Radiológiai felhasználási mód:

Támogatott monitorok