Kórházi monitorok egységes minőségirányítása

A kórházakban használt jelentős monitorállományok minőség-ellenőrzése összetett és különösen időigényes eljárás. Az EIZO a kórházi hálózathoz csatlakoztatott monitorok központi kezelésével számottevően felgyorsítja a minőségbiztosítási folyamatok felügyeletét.

RadiNET Pro

Központosított monitorkezelés

A RadiNET Pro a kórházi hálózathoz csatlakoztatott valamennyi monitor és RadiCS szoftvert futtató gazdagép távolból is elvégezhető, központosított kezelését is lehetővé teszi. Mivel ez egy internetalapú alkalmazás, a rendszergazdák az internetböngészőn keresztül a kórház bármely pontjáról zökkenőmentesen végrehajthatják a szükségessé vált minőségbiztosítási feladatokat.

Egyszerűen kezelhető internetalapú alkalmazás

Az internetalapú alkalmazással gyorsan és egyszerűen elérhetők a szükséges információk. A rendszergazda a kórház bármely pontjáról pillanatokon belül és zökkenőmentesen elvégezheti vagy beütemezheti a minőségbiztosítási eljárásokat. A RadiCS és a RadiNET Pro teljes mértékben azonos felhasználói kezelőfelülete jelentősen felgyorsítja a rendszergazdák számára a két program használatát.

RadiNET Pro Screenshot

Időtakarékos távoli kalibrálás

A minőségbiztosítási feladatok, mint például az előlapi érzékelővel (IFS) elvégzendő ellenőrzések és kalibrálások távolból is végrehajthatók. Ezzel jelentős időt és energiát takaríthatnak meg a minőségbiztosítási teendők elvégzéséért felelős felhasználók és rendszergazdák.

Remote Calibration

Virtuális asztali infrastruktúra

A hatékonyságnövelés, a költségcsökkentés és a helytakarékosság érdekében napjainkban egyre gyakoribbá válnak az orvosi területen használatos virtuális asztali rendszerek. A RadiNET Pro alkalmazásával a virtuális asztali infrastruktúrán keresztül kezelhetők a gazdagépek és a rendszerbe kapcsolt monitorok.

Virtual Desktop Infrastructure

Egységes készletgazdálkodás

A készletgazdálkodási adatok, mint például a RadiForce monitorok és a betegakták megjelenítésére szolgáló FlexScan EV modellek nevei és üzemóraszámai a RadiNET Pro segítségével is megtekinthetők. A különböző információk, így többek között a csatlakoztatott számítógépekkel és a felhasznált grafikus kártyákkal, valamint az egészségügyi intézménnyel és a telepítési hellyel kapcsolatos adatok menthetők is. Az eszközhasználat hatékonyabbá tétele is lehetséges, például a régóta üzemelő monitorok rövidebb ideje használatban levő képernyőkre cserélésével.

A kezelésre vonatkozó szabályoknak a felhasználóbarát képernyővarázsló segítségével elvégzett mentésével a különböző csoportokhoz és intézményekhez tartozó monitorok működési módjai is optimalizálhatók.

Unified Asset Management

Távolból is elvégezhető csoportszintű beállítások

A monitorkalibrálások, valamint az ingadozási és állandósági mérések ütemezésén kívül a Backlight Saver funkcióval és a monitorok főkapcsolóival összefüggő beállítások az egyes intézmények elhelyezkedésétől függően csoportházirend alapján is elvégezhetők a különböző készülékek tekintetében. Az említett csoportházirendek egy felhasználóbarát képernyővarázsló segítségével határozhatók meg az egyes intézmények, illetve osztályok számára.

Gruppenrichtlinien

Biztonságos csoportkezelés

A csoportházirendek hatékony használata szempontjából a házirendekkel kapcsolatos beállításokon kívül az érintett alkalmazás megbízhatósága is különös jelentőséggel bír. Mivel a RadiNET Pro automatikusan elvégzi a beállított csoportházirendek újonnan üzembe helyezett monitorokra történő telepítését, azokat nem szükséges manuális módon külön-külön feltölteni az egyes képernyők használatához. Ennélfogva a monitorkezelés is automatikusan történik, az előzetesen beállított házirend szerint.

Akár 8000 képernyő egyidejű kezelése

Az akár 1000 különböző munkaállomás 8000 képernyőjének egyidejű kezelésére is alkalmas RadiNET Pro szoftver a kórház teljes hálózatának irányítását lehetővé teszi, a diagnosztikai képmegjelenítő eszközöktől egészen a KIS/RIS monitorokig.

Figyelmeztetések

Amennyiben szükségessé válik egy monitor képminőségének felülvizsgálata, automatikus értesítés érkezik a megadott e-mail-címre.

Jelentések összeállítása

Az egyes monitorokra vonatkozó részletes információkról igény esetén összefoglaló jelentések készíthetők. A jelentések az üzembe helyezés dátumát, a kalibrációs mérések eredményeit, valamint az ingadozási és állandósági mérések adatait is magukban foglalják. A szükséges dokumentumok pedig egyszerűen kinyomtathatók. A különböző képernyőkre vonatkozó dokumentumok gyorsan, mindössze egyetlen lépésben összeállíthatók és kinyomtathatók.

További termékjellemzők

  1. Új monitorok megvásárlásának előzetes tervezése
  2. A RadiCS szoftver távoli frissítése
  3. CSV fájlok exportálása

A tökéletes kiegészítő

Az EIZO külön megvásárolható, az egyenletes képminőség garantálása céljából kifejlesztett RadiCS szoftvere a kalibrálástól kezdve az ingadozási és állandósági méréseken keresztül egészen az archiválásig a monitorok teljes körű karbantartását és vizsgálatát lehetővé teszi. 

Tudjon meg többet a (külön megvásárolható) RadiCS szoftverről

Nyomtatás asztal
A RadiNET Pro műszaki jellemzői
Kezelhető monitorok maximális száma 8000
Támogatott nyelvek Német, angol, francia, japán, kínai
Rendszergazdai számítógéppel szembeni követelmények:
Támogatott internetböngésző Microsoft Windows Internet Explorer 11.0
Google Chrome 68.0
Microsoft Edge 42.1
Min. felbontás 1024x768
Kiszolgálóval szembeni követelmények:
Operációs rendszerek Windows Server 2016 Standard
Windows Server 2012 R2 Standard
Windows 10 (Fall Creators frissítés / Pro 2018. áprilisi frissítés / Enterprise 64 bites változat)
Windows 10 SP1 (64 bites)
Windows 7 SP1 Professional / Enterprise / Ultimate
Windows 7 SP1 (64 bites)
Adatbázisok SQL Server 2016 Standard SP1 / Express Edition SP1
SQL Server 2014 Standard SP1 / Express Edition SP1
Lemezterület Legalább 150 GB
Memória Legalább 4 GB
További kérdése van?

Örömmel nyújtunk segítséget a leginkább megfelelő modell kiválasztásához.
Forduljon hozzánk bizalommal

Orvosi EIZO termékek referenciái

Az EIZO RadiForce készülékei már számos felhasználó bizalmát elnyerték.
Tovább a referenciákhoz