Professzionális monitorok irodai és otthoni felhasználásra

Monitorok otthoni dolgozószobák és egyterű irodák számára

Számítógépes tervezés (CAD), hatósági vagy pénzügyi felhasználás? Otthoni dolgozószoba, esetleg egyterű iroda? Azt javasoljuk, hogy az adott felhasználási terület által támasztott igények megfelelő mérlegelése alapján válassza ki a kívánt modellt. A szükségleteknek pontosan megfelelő monitor kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a munkavégzést.

A kiváló minőségű irodai LCD monitorok a kiemelkedő ergonómiai és méretbeli jellemzőket páratlan képminőséggel és hosszú élettartammal ötvözik. A már számos területen bizonyított, szélesképernyős FlexScan EV monitorok mellett a hagyományos 5:4 vagy 4:3 képformátumú Square modellek is széles választékban elérhetők.

Tökéletes ergonómia a kiemelkedő teljesítmény jegyében

Office Monitor

A számítógépes munkahelyen dolgozók minden egyes nap hosszú órákat kénytelenek eltölteni a képernyő előtt. Ennélfogva különösen fontos a kényelmes, testre szabott munkakörnyezet megteremtése. Monitoraink egyedülálló ergonómiai funkcióinak köszönhetően egészségesebb testtartást vehet fel munka közben, és a szemei is kevésbé fognak elfáradni. Hiszen csak kényelmes munkakörnyezetben nyújtható maximális teljesítmény.

Az ergonómiai jellemzők részletes ismertetése

További nagyszerű előnyök
Képminőség

Az EIZO borotvaéles képmegjelenítést nyújtó, innovatív panellel felszerelt LCD monitorain a színes és a szürkeárnyalatos felvételek egyaránt kiemelkedően pontosan jeleníthetők meg.

Megbízhatóság

Az aprólékos kidolgozás, a kiváló minőségű alkatrészek és a szigorú minőség-ellenőrzés kivételesen hosszú élettartamot és kiemelkedő megbízhatóságát kölcsönöz monitoraink számára.

Átláthatóbb íróasztal

Dokkoló funkciók, többképernyős megoldások, Thin Client tartóelemek, praktikus kábelelvezetés: csak néhány példa a képernyőink nyújtotta számos hasznos funkció közül, melyekkel rendezettebbé és átláthatóbbá varázsolhatja íróasztalát.

5 év garancia

Garanciánk egy egyszerű sikerelven alapul: innovatív monitortechnológia, elsőrangú alapanyagokból előállítva.

Tudjon meg többet
Tovább a termékáttekintéshez

Az összes üzleti monitor gyors áttekintése
Irodai monitorok

Referenciák

Legjobb gyakorlati példák áttekintése
Tekintse meg most