Kimagasló képminőség a legfinomabb részletekért

A 2 Megapixeles (színes) megapixeles felbontásnak, a 1000:1 kontrasztaránynak és az akár 260 cd/m2 értékű stabil fényerőnek köszönhetően a monitor rendkívüli képminőséggel rendelkezik. Még a legfinomabb részletek is differenciáltan jelennek meg, függetlenül attól melyik látószögből nézi a monitort. Ez nagyon előnyös lehet akkor, ha több orvos is figyeli a képernyőt.


Touchpen
Pontos és részletes karakterbevitel

A kapacitív érintőképernyő technológiát (PCAP) alkalmazó MS236WT monitor a lehető legnagyobb pontossággal érzékeli az érintéseket. A mellékelt, passzív érintőceruzán kívül a monitor kereskedelmi forgalomban kapható, aktív érintőceruzával is használható. Így az egészen apró betű- és karaktertípusok is egyszerűen beírhatók a képernyőn keresztül. 


Multi-touch
Multi-touch LCD kijelző robusztus felülettel

Mivel a monitor akár tíz különböző érintés egyidejű kezelésére is alkalmas, egyszerre akár többen is használhatják. Az érintőképernyőt tenyérfelismerés funkcióval is ellátták. A felhasználók így írás közben anélkül pihentethetik kezüket, illetve karjukat a monitoron, hogy az nem kívánt bevitelt okozna.

Az 5H keménységű üvegfelület hatékony védelmet nyújt a karcolásokkal szemben, és akár 50 millió érintésig megbízhatóan használható.  

Egymilliárd színárnyalat a 10 bites LUT-tal

A színvisszaadást a belső 10 bites keresőtábla (LUT) vezérli. A színfokozatok sokkal pontosabbak és finomabbak, mint a normál 8 bites LUT-ok esetén, mely megkönnyíti a megtekintést. 

Kép: Pontos színvezérlés 10 bites LUT nélkül
10 bites LUT nélkül
Kép: Pontos színvezérlés 10 bites LUT-tal
10 bites LUT-tal


Kép: DICOM előbeállítás
A DICOM® karakterisztika megjelenítése gombnyomásra

Az EIZO minden egyes szürkeárnyalatot gondosan megmér és beállít azért, hogy a monitor már a gyártás során megfeleljen a DICOM® szabvány követelményeinek. Ennek eredménye a rendkívül stabil szürkelépcső, mely elősegíti a hatékony radiológiai diagnosztizálást.


Kép: Jelbemenet két számítógéphez
Digitális-, analóg- és audio csatlakozóval

A DisplayPort és a DVI bemenet két digitális képforrás egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé. D-sub bemenet szolgál az analóg jelek fogadására. Így összesen akár három számítógépet is csatlakoztathat egyszerre. Az átkapcsolás történhet automatikusan vagy – kívánságra – kézzel is.

A hangszóró és fülhallgató-csatlakozót diszkréten beépítettük a monitor burkolatába. A képernyővel történő audio kapcsolat a DisplayPort bemeneten vagy az audio aljzaton keresztül jön létre. 


Dönthető állvány

A dönthető állvány lehetővé teszi a rugalmas pozicionálást. A monitor úgy helyezhető el az íróasztalon, mint egy laptop vagy a kívánt szögbe billenthető. Ennek köszönhetően a monitor könnyedén beállítható az ideális pozícióba, a minél kényelmesebb használat érdekében.

EIZO Flexibler Standfuß Tilt
Döntés az állvány csúsztatásával: 17° - 70°
MED-XN51LP
Pontos diagnózis felállításához: EIZO MED-XN51LP grafikus kártya

Az EIZO MED-XN51LP grafikus kártya optimálisan támogatja a RadiForce Variable unbekannt jellemzőit, funkcióit és beállításait. Pontos jelentéstételt tesz lehetővé, és egyszerre több monitort is képes vezérelni. Az EIZO technikai támogatást és garanciális szolgáltatást nyújt a grafikus kártyához.

A MED-XN51LP műszaki adatainak megjelenítése


Három év garancia
3 év garancia

Az EIZO 3 év garanciát biztosít. Ez a magasan fejlett gyártástechnológia következtében lehetséges, ami egy egyszerű sikerelven alapszik: átgondolt és innovatív monitortechnológia, prémium alapanyagokból előállítva.

Kiegészítő tartozékok
TP5
TP5

Érintőpanelen használható érintőtoll

Referenciák

Monitorok használatban - Ki miért választ EIZO kijelzőt
Tovább

Gyakran Ismételt Kérdések

A termékkel kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket a GYIK pont alatt találja
Tovább a GYIK-hez