Ezen a fotózáson ismét ki akarta élni teljes kreativitását. A feltörekvő balett-táncosnő, Marta Andreitsiv és a tervező Giancarlo Bello inspirálta. Christian a haj- és sminkes szakemberek, producerek és segítők csapatával igazi csodavilágot teremtett a Kurtheater Badenben tartott forgatáson. Kamerájával pedig varázslatos képekben örökítette meg a mozgást, amelyek elvarázsolnak és lenyűgöznek.

CG319X a forgatáson

A forgatáson mindig jelen van az EIZO ColorEdge CG319X. A mobil állványon a monitor gyorsan és egyszerűen szállítható, és így rugalmasan elérhető mindenhol. Christian Ammann kifejtette: “Rendkívül hasznos, ha van egy monitor a forgatáson. Az egész csapat azonnal megnézheti a képeket, és eldöntheti, hogy mit kell javítani. Ráadásul a monitornak köszönhetően teljesen biztos vagyok benne, hogy a színek pontosan olyanok, amilyeneket szeretnék.”

Kreativitás minden formában

Legyen szó fotóról vagy videóról, nyomtatásról vagy online megjelenítésről, az EIZO ColorEdge CG319X és az előre elmentett színprofilok segítségével a profilok módosítása gyerekjáték. Christian Ammann nagyra értékeli ezt a funkciót a forgatás során, mert a fotóknak és különösen a mozgóképeknek azonnal ellenőrizhetőnek kell lenniük. Ez biztosítja, hogy a különböző formátumú képek mindig tökéletesek legyenek.

A sikeres fotós saját profilját is eltárolja a monitoron, és egy ujjmozdulattal könnyedén elérheti azt.

Christian Ammannról

Christian Ammann

Christian Ammann (*1975) szabadúszó divat- és szépségfotós, valamint filmes. Már tizenkét évesen tudta, hogy fotós szeretne lenni. Zürichben tanult fotográfiát, és azóta nemzetközi szinten dolgozik. Ammann számos nemzetközi divatmárkának dolgozik, mint például a Chanel, a L'Oréal, a Max Factor, a Victorinox, a Mammut és az Audemars Piguet.

Tudjon meg többet Christian Ammannról: photographer.ch

Tudjon meg többet a CG319X-ről

CG319X CG sorozat
CG319X ColorEdge

A 4K felbontású videókkal dolgozó szakemberek, valamint a fotóművészek és grafikusok számára különösen előnyös a CG319X típus: 149 ppi képpontsűrűségének köszönhetően kivételesen éles megjelenítést nyújt.

  • 78,9 cm (31,1 coll)
  • 4096 x 2160 (4K), 17:9 Képarány
  • IPS (Wide Gamut)
  • Beépített érzékelő önkalibrációhoz
5279,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
  • 78,9 cm (31,1 coll)
  • 4096 x 2160 (4K), 17:9 Képarány
  • IPS (Wide Gamut)
  • Beépített érzékelő önkalibrációhoz