Christin a mozgásgrafikai tervezés tanulmányozása során szerzett tehetségére, tapasztalatára és gazdag tudására támaszkodik, hogy esztétikailag kellemes alkotásokat hozzon létre. Élvezi a technikai munkát is a forgatás alatt és után is, mert amikor kamerát ragad, tehetségének nincsenek határai. Pályafutásának egyik legnagyobb sikere volt, hogy a Los Angeles-i Független Filmfesztiválon elnyerte a legjobb time-lapse felvételért járó első díjat.Végül is, Christin a fotózást és a videózást arra szeretné használni, hogy a nyomtatott és a digitális médián keresztül elnyerje az emberek figyelmét, erőt adjon nekik és oktassa őket. Szabadidejében szívesen repül drónokkal és kereskedik az interneten.

Fluss
Stadt

Interjú Christin Neckerrel

Betekintés a karrierjükbe és a ColorEdge monitorral végzett munkájukba

EIZO: Christin, hogyan lettél fotós?

CN: Nagyon korán kezdődött - 14 éves koromban kezdtem el az első fotózásokat és filmeket forgatni a barátaimmal. Informatikus képzés és grafikai tervezés után belevágtam az önállóságba.

A tényleges fotós pályafutásom során rengeteget tanultam a gyakorlatban. Az általam ma használt tudás több éves tapasztalatra épül.

EIZO: Miért specializálódtál a drónos fotózásra?

CN: Lenyűgöz a tárgyak minden lehetséges szögből történő megörökítésének lehetősége. Ezért találkoztam valamikor a drónok témájával.

EIZO: Szükséged van valamilyen speciális felszerelésre?

CN: Szilárd alapfelszerelés. Egy full-frame (azaz teljes képmezős) fényképezőgép és magas minőségi lencse elengedhetetlen. Ezen kívül sok fényem is van. Így minden helyzetre fel vagyok készülve.

EIZO: Mi inspirál téged?

CN: A természet és az élet maga.

EIZO: Voltak különleges fénypontok vagy kihívások a pályafutásod során?

CN: Kiemelt pontok: Minden bizonnyal az első filmes díjam Los Angelesben. Valójában ez csak egy szívből jövő projekt volt, és hamar sláger lett belőle.

Kihívások: A különleges helyszíneken való forgatás mindig új és izgalmas.

EIZO: Számos díjat és elismerést kaptál már - mire vagy különösen büszke?

CN: Nagyon örülök, ha másokat is arra inspirálok, hogy belevessék magukat a film és a fotózás világába.

EIZO: Mennyire fontos számodra a stúdió felszereltsége?

CN: Nagyon fontos. Szilárd és megbízható hardverre van szükségem a napi munkámhoz. Az EIZO termékekre mindig számíthatsz. Hétközben általában napi 10-12 órán át megállás nélkül működnek.

EIZO: Mi tetszik a legjobban az EIZO monitorban?

CN: A méret hihetetlen nagy előny. És a 100%-ig valódi színek. Mindig biztos lehetek benne, hogy minden korrekt, amikor leadom a projektet.

Christin Necker a ColorEdge CG319X készülékkel dolgozik és azt mondja:

"Az EIZO ColorEdge a tökéletes eszköz számomra, hogy teljes kontrollt gyakorolhassak a színkorrekciós folyamat felett. Sokkal könnyebbé teszi a munkafolyamatot, mert megbízhatok a monitor csodálatos színtechnológiájában."

Stadt mit Fluss
Lake

Ismerje meg Christin Necker munkásságát

Christin Neckerről itt találsz többet:

Website | Youtube | Instagram

CG319X CG sorozat
CG319X ColorEdge

A 4K felbontású videókkal dolgozó szakemberek, valamint a fotóművészek és grafikusok számára különösen előnyös a CG319X típus: 149 ppi képpontsűrűségének köszönhetően kivételesen éles megjelenítést nyújt.

  • 78,9 cm (31,1 coll)
  • 4096 x 2160 (4K), 17:9 Képarány
  • IPS (Wide Gamut)
  • Beépített érzékelő önkalibrációhoz
5279,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
  • 78,9 cm (31,1 coll)
  • 4096 x 2160 (4K), 17:9 Képarány
  • IPS (Wide Gamut)
  • Beépített érzékelő önkalibrációhoz