„A munkatársaink mind nagyon elégedettek az EIZO monitorokkal. Még soha nem érkezett hozzám panasz a monitorok eseteges meghibásodása vagy rendellenes színmegjelenítése miatt.”

Jos Hek, az IJsselgemeenten önkormányzati szövetség információs technológiákért és automatizálásért felelős vezetőmunkatársa
EIZO irodai monitorok az IJsselgemeenten önkormányzati szövetségnél

Capelle önkormányzata eredetileg a monitorok hosszú élettartama és garanciális időszaka alapján döntött az EIZO termékei mellett. A közigazgatási osztályok és az IJsselgemeenten önkormányzati szövetség munkatársai 13 év elteltével is rendkívül elégedettek a monitorok képminőségével és színmegjelenítésével. Jos Hek, az IJsselgemeenten önkormányzati szövetség információs technológiákért és automatizálásért felelős vezetőmunkatársa: „A munkatársaink mind nagyon elégedettek az EIZO monitorokkal. Még soha nem érkezett hozzám panasz a monitorok eseteges meghibásodása vagy rendellenes színmegjelenítése miatt.”


Bár az irodákban túlnyomórészt a FlexScan EV2216 modellt használják, bizonyos munkakörökben, mint például a GEO részlegen EV2416 típusú és néhány 27 colos monitort is alkalmaznak. Az IJsselgemeenten önkormányzati szövetségnél és az ügyfeleknél működtetett munkaállomások mindegyikének felszereltségéhez legalább egy EIZO monitor is hozzá tartozik.


A központi épület több munkaszakaszból álló átépítését 2019-ben fejezték be. Az átépítés keretében további munkaállomásokat is új EIZO monitorokkal szerelnek fel. Jelenleg éppen vizsgálatokat folytatnak a jól bevált EV2216 monitor lehetséges utódjának szánt FlexScan modell kiválasztása céljából.

Néhány szó az IJsselgemeenten önkormányzati szövetség Információs és kommunikációs technológiai (IKT) részlegéről

A Capelle aan den IJssel és Krimpen aan den IJssel önkormányzatok, valamint a Krimpenerwaard Mérnökiroda, továbbá a szövetség munkatársai által alkalmazott információs és kommunikációs technológiák (IKT) hibátlan működéséért az IJsselgemeenten önkormányzati szövetség Információs és kommunikációs technológiai (IKT) részlege felel. Összesen mintegy 1200 felhasználó tartozik a részleg illetékességi köréhez.

Tovább az IJsselgemeenten önkormányzati szövetség webhelyére

További termékinformációk

EV2216W EcoView sorozat
EV2216WFS3-BK FlexScan

22 colos EV2216WFS3-BK irodai monitor 10 bites LUT-tal. Tükröződés- és villódzásmentes TN panellel. 16:10 képaránya rendkívül hatékony irodai munkavégzést tesz lehetővé.

  • 55,8 cm (22 coll)
  • 1680 x 1050
  • TN
  • DisplayPort (HDCP 1.3), DVI-D (HDCP 1.4), Dsub
  • Képarány 16:10
228,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
  • 55,8 cm (22 coll)
  • 1680 x 1050
  • TN
  • DisplayPort (HDCP 1.3), DVI-D (HDCP 1.4), Dsub
  • Képarány 16:10