„A munkatársaink mind nagyon elégedettek az EIZO monitorokkal. Mivel cégünk különösen nagy hangsúlyt fektet a munkatársak egyéni igényeire és a kényelmes munkakörnyezetre, a széles körű elégedettséget kiváltó, gyakorlatilag univerzális megoldást nyújtó készülékek rendkívül előnyös választásnak bizonyultak.”

Nils Brauckmann, a trivago informatikai beszerzésekért felelős főmunkatársa

A 2005-ben Düsseldorfban alapított, és azóta is töretlenül fejlődő vállalat gyorsan kinőtte az eredeti székhelyét. A világ több mint 55 országából toborzott, újonnan felvett munkatársak megfelelő elhelyezése mindenképpen nagyobb épületet igényelt. Ezért úgy döntöttek, hogy egy nagyobb és korszerűbb központot építenek Düsseldorf MedienHafen negyedében. A trivago Campus névre keresztelt épületkomplexumot 2018 közepén adták át. A csepp alakú, hatszintes új főhadiszállás több mint 26 000 négyzetméter hasznos alapterületű, így akár 2100 alkalmazott számára is kényelmes munkakörnyezetet kínál.

A trivago az újonnan kialakított munkahelyeket szintén EIZO monitorokkal szerelte fel. Az EV2450 modellből további 1550, az EV2750 változatból pedig 450 darabot rendelt a Campus számára. „Gyakorlatilag valamennyi munkahelyünket EIZO monitorokkal szereltük fel. A helyhez kötött munkaállomásokon kívül a Flexi Desk elnevezésű, rugalmasan alkalmazható íróasztaloknál dolgozó munkatársaink is ilyen márkájú képernyőket használnak. Az utóbbiak használata különösen rugalmas, mivel szükség esetén gyorsan és egyszerűen áthelyezhetők egy másik helyiségbe” – magyarázza Nils Brauckmann, majd hozzáfűzi: „Minden egyes íróasztalhoz két EV2450 monitor tartozik, igény esetén azonban az EV2750 is elérhető. Ezt a modellt többek között adatellenőrzés céljára használjuk.”

„A munkatársaink mind nagyon elégedettek az EIZO monitorokkal. Mivel cégünk különösen nagy hangsúlyt fektet a munkatársak egyéni igényeire és a kényelmes munkakörnyezetre, a széles körű elégedettséget kiváltó, gyakorlatilag univerzális megoldást nyújtó készülékek rendkívül előnyös választásnak bizonyultak” – állapítja meg Nils Brauckmann.

trivago: Flexi Desks
trivago: Flexi Desks
További termékinformációk
EV2450
EV2450-BK

24 colos, 16:9 képarányú EV2450-BK monitor mindössze 1 mm vastag kerettel, 10 bites LUT-tal és IPS panellel. Többképernyős alkalmazásokhoz is ideális.

340,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.
EV2750-BK
EV2750-BK

Das elegante Design des EV2750 weiß zu überzeugen. Die Front ist völlig plan, sogar die Bedienelemente sind darin integriert. Auch Profil und Rückseite wirken schlank und grazil.

778,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.