„A munkatársaink mind nagyon elégedettek az EIZO monitorokkal. Mivel cégünk különösen nagy hangsúlyt fektet a munkatársak egyéni igényeire és a kényelmes munkakörnyezetre, a széles körű elégedettséget kiváltó, gyakorlatilag univerzális megoldást nyújtó készülékek rendkívül előnyös választásnak bizonyultak.”

Nils Brauckmann, a trivago informatikai beszerzésekért felelős főmunkatársa

A 2005-ben Düsseldorfban alapított, és azóta is töretlenül fejlődő vállalat gyorsan kinőtte az eredeti székhelyét. A világ több mint 55 országából toborzott, újonnan felvett munkatársak megfelelő elhelyezése mindenképpen nagyobb épületet igényelt. Ezért úgy döntöttek, hogy egy nagyobb és korszerűbb központot építenek Düsseldorf MedienHafen negyedében. A trivago Campus névre keresztelt épületkomplexumot 2018 közepén adták át. A csepp alakú, hatszintes új főhadiszállás több mint 26 000 négyzetméter hasznos alapterületű, így akár 2100 alkalmazott számára is kényelmes munkakörnyezetet kínál.

A trivago az újonnan kialakított munkahelyeket szintén EIZO monitorokkal szerelte fel. Az EV2450 modellből további 1550, az EV2750 változatból pedig 450 darabot rendelt a Campus számára. „Gyakorlatilag valamennyi munkahelyünket EIZO monitorokkal szereltük fel. A helyhez kötött munkaállomásokon kívül a Flexi Desk elnevezésű, rugalmasan alkalmazható íróasztaloknál dolgozó munkatársaink is ilyen márkájú képernyőket használnak. Az utóbbiak használata különösen rugalmas, mivel szükség esetén gyorsan és egyszerűen áthelyezhetők egy másik helyiségbe” – magyarázza Nils Brauckmann, majd hozzáfűzi: „Minden egyes íróasztalhoz két EV2450 monitor tartozik, igény esetén azonban az EV2750 is elérhető. Ezt a modellt többek között adatellenőrzés céljára használjuk.”

„A munkatársaink mind nagyon elégedettek az EIZO monitorokkal. Mivel cégünk különösen nagy hangsúlyt fektet a munkatársak egyéni igényeire és a kényelmes munkakörnyezetre, a széles körű elégedettséget kiváltó, gyakorlatilag univerzális megoldást nyújtó készülékek rendkívül előnyös választásnak bizonyultak” – állapítja meg Nils Brauckmann.

trivago: Flexi Desks
trivago: Flexi Desks
További termékinformációk
EV2450
EV2450-BK

24 colos, 16:9 képarányú EV2450-BK monitor mindössze 1 mm vastag kerettel, 10 bites LUT-tal és IPS panellel. Többképernyős alkalmazásokhoz is ideális.

340,00 EUR
RRP incl. 27 % ÁFA.