Diana Mehner

Diana Mehner profi kutyafotós egy interjúban tippeket ad a négylábúakról készült szokatlan képekhez, és elmagyarázza, mennyire fontos számára, hogy az EIZO ColorEdge CG2700S monitorával színhűen dolgozzon.

Bővebben
Marvin Dreblow

Dreblow "Természet állapota" című művével az erdő átformált érzékelését dekonstruálja. Ezzel második helyezést ért el az új BFF Promotion Award 2022 versenyen, és nyert egy EIZO ColorEdge CG2700S készüléket.

Bővebben
Edisen

Az Edisen egy globális, teljes körű szolgáltatást nyújtó partner a kommunikáció, a szórakoztatás, az utómunka és a MarTech területén, és az EIZO CG3146 referencia-monitort választotta az osztályozási minőség biztosítása érdekében.

Bővebben
Christin Necker

Christin Necker fotós és filmes célja, hogy a vizuális történetmesélés erejével inspirálja nézőit, és a time-lapse, a hyperlapse és a drónvideózás a specialitásai közé tartoznak.

Bővebben
Martin Hülle

Martin Hülle fotográfus a "Másik idő, másik hely" című könyvvel jelentette meg második fotókönyvét. A ColorEdge CS2740 volt a központi eszköze.

Bővebben
ColorEdge nagykövet Pascal Vandecasteele

A ColorEdge CG319X Pascal Vandecasteele építészeti és portréfotós megbízható társa. A fotós a termékfotózás során is számíthat a monitor ragyogó színvisszaadására.

Bővebben
Thomas Adorff

Thomas Adorff fotós hat hónapja használja a ColorEdge CS2740 fényképezőgépet. Itt írja le az új 4K grafikus monitorral kapcsolatos tapasztalatait.

Bővebben
Marzotto Group

A Marzotto elkötelezett amellett, hogy a lehető legnagyobb mértékben digitalizálja a tervezési és mintavételi folyamatot.

Tovább
ColorEdge Ambassador Christian Ammann

Christian Ammann divat- és szépségfotós ügyesen állítja be a balett-táncosnő Marta színhelyét.

Tovább
Chris Burkard

Az EIZO Chris Burkard fotóssal beszélgetett képeiről, utazásairól és a színek fontosságáról munkájában.

Bővebben
Sascha Hüttenhain

Tökéletesen megtervezett, kecsesen finom mozdulatok a zene ritmusára – Sascha Hüttenhain fotós munkája ennek megörökítéséről szól.

Tovább
Flying Holland

John Gundlach fotós a vele készített interjúban elmeséli, hogy miként segítette munkáját a ColorEdge CG279X monitor.

Tovább
National Gallery

A londoni National Gallery munkatársai EIZO ColorEdge monitorokat használnak a műalkotások digitalizálásához.

Tudjon meg többet a munkafolyamatról
Digital Texile Connection

ColorEdge monitorjaival az EIZO a Digital Textile Conneciton része annak érdekében, hogy a digitális átalakítást rendkívül egyszerűvé tegye a divat- és textilipar számára.

Tovább
Claudia Rocchini

Az alábbi interjúban a keresett újságíró és fotós elmeséli, hogy miként segítette fotósi munkáját a ColorEdge CG2420 monitor.

Tovább
A Cseh Filharmonikusok

Az utómunkák során a Cseh Filharmonikusok a ColorEdge monitorok eredményeire alapoz.

Tovább
Origin Point

Origin Point is a full service commercial, narrative, and documentary production company that specializes in creating branded content for their clients.

Read more
Mehrdad Abedi

Mehrdad Abedi foglalkozásából adódóan folyamatosan a világot járja állandó útitársával, a fényképezőgépével. Mehrdad képei lenyűgöző bepillantást nyújtanak az utasszállító repülőgépek pilótafülkéibe, és egyúttal csodálatos látképekkel ejtik ámulatba a nagyközönséget.

Tovább
Lasse Behnke, microstock-fotós

Lasse Behnke a vele készített interjúban a sikerhez vezető útról és legfontosabb munkaeszközéről, EIZO ColorEdge CG2730 monitoráról mesél.

Tovább
Egy szenvedélyes portréfotós: Daniele Barraco

Az EIZO-nak adott interjújában Daniele Barraco a fotózás iránti szenvedélyén kívül abba is beavatja az olvasókat, hogy miként varázsolta egyszerűbbé munkáját a CG319X.

Tovább az interjúhoz
Marianna Santoni, ColorEdge nagykövet

Marianna elmeséli, hogy miként változtatták meg a munkamódszerét a ColorEdge monitorok.

Bővebben
Skydance Media

A Skydance Media produkciós iroda szakemberei az EIZO ColorEdge monitorjain keresztül alkották meg a Terminátor: Sötét végzet című film vizuális effektjeit.

Tovább
Studio Isar Animation

A Studio Isar Animation munkatársai EIZO ColorEdge monitorokon keresztül dolgozzák fel a mozifilmeket.

Tovább
Marsel van Oosten a CG2730 modell mellett döntött

Marsel van Oosten természetfotós személyes hangvételű beszámolója arról, hogy miért váltott át az EIZO CG2730 monitorra.

Tudjon meg többet
Pietro Formis, búvárfotós

A híres olasz búvárfotós, Pietro Formis lenyűgöző képeken örökíti meg a víz alatti élővilág magával ragadóan gyönyörű és titokzatos csodáit. Képeit ColorEdge grafikus monitorokon dolgozza fel.

Tovább
Amazon Fashion

Az Amazon Fashion úgy döntött, hogy a pontos színkezelést igénylő feladatokhoz használt monitorjait világszerte EIZO készülékekre cseréli Amazon Divatstúdióiban.

Tudjon meg többet
Photographer and visual artist Katerina Belkina

One of the shooting stars of the international art scene.

Read the case study
Magda Wasiczek, a ColorEdge nagykövete

Magda Wasiczek, a ColorEdge nagykövete varázslatos és inspiráló virág- és makrofotóival vált széles körben ismertté.

Tudjon meg többet Magda Wasiczek munkásságáról
Soha nem látott fotók a Föld mélyének titkairól

Miután 18 évesen megnyerte a „Jugend forscht” ifjúsági tehetségkutató versenyt, Ulla Lohmann a fődíjjal jár pénznyereményből világkörüli útra indult, 40 évesen pedig ugyanaz a kalandvágy fűti, mint pályája kezdetén.

Tovább
Timm Allrich, természetfotós és radiológus

Egyes számára Timm Allrich természetfotósként és fotózást oktató tanáraként lehet ismerős. Mások radiológus szakemberként tartják őt számon. Egyvalami azonban mindkét tevékenységben közös: az EIZO monitorok fontos szerepet töltenek be a gyakorlásuk során.

Tudjon meg többet Timm Allrich munkásságáról
James Tan, grafikusművész

James Tan az ázsiai csendes-óceáni térség legfoglalkoztatottabb grafikusainak egyike. Képfeldolgozás céljára immáron hosszú évek óta az EIZO ColorEdge monitorait használja.

Tudjon meg többet James Tan munkásságról
ColorEdge Ambassador Martin Stranka

ColorEdge Ambassador Martin Stranka's distinctive vision of photography is etched as a unique space located in a balance and serenity. He trusts in EIZO monitors for many years now.

Read the case study
Marsel van Oosten

A ColorEdge nagykövete, az éppen új monitort kereső Marsel van Oosten biztos volt benne, hogy ismét EIZO készüléket választ majd. Az alábbiakban elmeséli, hogy miért éppen a CG247X modellre esett a választása.

Tovább
Stefan Forster tájfotós

A fény nyomában – a világ számos pontján megfordult tájfotós, Stefan Forster utazásai közben folyamatosan azt kutatja, hogy minként tudná tökéletes fényviszonyok között megörökíteni a természet magával ragadó szépségét. Képfeldolgozás – 12 éve tartó töretlen bizalom az EIZO ColorEdge monitorjai iránt.

tovább
Pirates 'N Paradise

The ColorEdge PROMINENCE CG3145 HDR grading monitor from EIZO in practice with the post-production experts from Pirates ‘N Paradise, one of the most renowned post-production companies in Germany.

Tovább (angol)
Roularta Médiacsoport

Belgium legjelentősebb kiadója és nyomdaipari vállalata, a Roularta Médiacsoport az EIZO termékeit választotta. A több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztató, a belga tőzsdén is jegyzett médiacsoport 1000-nél is több EIZO monitort használ az irodai, szerkesztési, képfeldolgozási és színellenőrzési feladatok elvégzéséhez.

Bővebben
Uli Kunz, búvárfotós

A tengerek mélye színpompás világot rejt magában! A sötét mélység lenyűgözően színes élővilágát Uli Kunz búvárfotós vaku és lámpa segítségével örökíti meg. A képszerkesztési feladatokat a széles színskálájú ColorEdge CG2730 monitoron végzi el, mely az Adobe-RGB színtér egészét lefedi.

tovább
ColorEdge Ambassador Marsel van Oosten

"When I’m processing, I want to be 100% certain that I’m looking at the closest possible representation of my original raw file, so I work on the best monitors money can buy - those from EIZO."

Tovább
Fondazione Fotografia Modena

The Fondazione Fotografia Modena is an exhibition and training center entirely devoted to photography and contemporary imagery. Through its activities it provides a privileged platform for dialogue and investigation of the fundamental role played by imagery in our culture.

Tovább (angol)
Gilles Peress

Working at 4K produces sharper images and a faster, more cost-efficient workflow for Gilles Peress and his studio.

Tovább (angol)
Mackevision Medien Design GmbH

Mackevision has been relying upon the high-performance EIZO monitors for over ten years, using these devices for image production in all color-critical applications.

Tovább (angol)
Radomir Jakubowski

Radomir Jakubowski is one of Germany’s most successful nature and wildlife photographers. Through various contests, he has received countless awards for his photographs.

Tovább (angol)
Universal Production Partners, a.s.

The Czech post-production studio Universal Production Partners (UPP) uses over 100 EIZO 4K graphic monitors for creating visual effects of international film projects.

weiterlesen
Stefan Christmann

Az örök hó birodalmában – A természetfotós Stefan Christmann lenyűgöző képeken örökíti meg az Antarktiszon honos császárpingvinek életét. Az EIZO ColorEdge CG2730 monitorjával e különösen barátságtalan környezetben is kiváló képfeldolgozás végezhető.

tovább
Tomaso Baldessarini

Tomaso Baldessarini fotós négy hetet töltött New York sűrű forgatagában, hogy annak minél több izgalmas pillanatát megörökíthesse „Manhattan 28 mm-es objektíven keresztül” címen készülő fotóalbumához. Az utómunkálatok és a próbanyomat-ellenőrzések meghatározó részét az EIZO ColorEdge CG2730 monitoron keresztül végezték el.

tovább
Staud Studios

STAUD STUDIOS has already been using a wide variety of models from the EIZO FlexScan and ColorEdge series in photography, CGI, filming and post production for more than a decade.

tovább (angol)