Zürich városi rendőrség

A zürichi városi rendőrség műveleti központja az EIZO monitorok segítségével teljes áttekintést kap a város összes vészjelzéséről. A FlexScan EV2456 tökéletes többképernyős telepítésekhez, köszönhetően a káva nélküli kialakításának.

Tudjon meg többet
Attiva SpA

Az olasz forgalmazó, az Attiva SpA az EIZO FlexScan EV2451-et teszi elérhetővé az irodai és otthoni dolgozók számára. A kompakt kialakítás tökéletesen illeszkedik bármilyen munkakörnyezetbe, és mindkét helyen kiváló ergonómiát biztosít.

Tudjon meg többet itt
KDDI

A japán KDDI távközlési vállalat DuraVision IP dekóderdobozokkal és FlexScan monitorokkal szereli fel az új hálózati szolgáltatási központ felügyeleti helyiségeit és irodáit.

Bővebben
Hauck & Aufhäuser

A hagyományos Hauck & Aufhäuser bank akár két monitorral is felszereli a home office munkatársait, hogy kényelmesen és hatékonyan tudjanak otthon dolgozni. A választás az EIZO FlexScan EV2460-ra esett.

Bővebben
Royal Automobile Association

Az ausztrál RAA (Royal Automobile Association – Királyi Automobil Szövetség) hosszú utat tett meg, mióta 1903-ban a motorizáció néhány lelkes úttörője úgy döntött, hogy szervezetbe tömörül. A fenntarthatóság és a hosszú távú megtérülés döntő jelentőséggel bírt az RAA számára az EIZO FlexScan monitorok kiválasztásakor.

Tovább
NEW AG

A mönchengladbachi NEW AG 2000 óta kizárólag EIZO monitorokat használ. Újonnan létesített munkaállomásaihoz a FlexScan EV2795 modellt választotta a vállalat.

Tovább
Hemling GmbH

12 évvel ezelőtt a Hemling GmbH úgy döntött, hogy EIZO monitorokat használ a számítógépes tervezéssel kapcsolatos feladatok elvégzéséhez. Az azóta eltelt időben a vállalat valamennyi képernyőjét EIZO monitorra cserélte le.

Tovább
Energy Saving Trust

Az Energy Saving Trust munkatársai már 2017 óta az EIZO energiatakarékos FlexScan EV2450 irodai monitorjain dolgoznak.

Tovább
Gooise Meren önkormányzata

Ergonómia, magas szintű energiahatékonyság és hosszú garanciális időszak: a holland Gooise község önkormányzata az EIZO FlexScan irodai monitorjait választotta.

Tovább
GLS Bank

A GLS Bank 2016-ban az EIZO monitorjai mellett döntött, és meglévő képernyőit az azóta eltelt időben fokozatosan FlexScan EV2450 és EV2750 modellekre cserélte. Tudjon meg többet arról, hogy miért éppen az EIZO FlexScan monitorjait választotta magának a GLS Bank.

Tovább
De Haan Advocaten & Notarissen

A munkafolyamatai teljes körű digitalizálásán fáradozó holland De Haan ügyvédi és közjegyzői iroda úgy döntött, hogy többképernyős alkalmazásaihoz FlexScan irodai monitorokat használ. Az irodát munkaállomásonként két EV2450 monitorral szerelték fel.

Tovább
IJsselgemeenten önkormányzati szövetség

A holland IJsselgemeenten önkormányzati szövetség 2016 óta kizárólag EIZO monitorokat használ irodáiban. A szervezet munkáját jelenleg több mint 1200 különböző FlexScan modell segíti.

Tovább
Wüstenrot pénzügyi szolgáltató csoport

A Wüstenrot pénzügyi szolgáltató csoport úgy döntött, hogy EV2316 irodai monitorokkal szereli fel csehországi irodaházait.

Tovább
Mizuho Securities Co., Ltd.

Az új emeletre költözött Mizuho Securities 1000 FlexScan EV2750 monitort vásárolt, hogy valamennyi irodáját ilyen képernyőkkel szerelhesse fel.

Tudjon meg többet
trivago

A trivago EIZO monitorokkal szerelte fel a Düsseldorf MedienHafen negyedében átadott új központját. Az akár 2100 alkalmazott foglalkoztatására is alkalmas új munkahelyet FlexScan képernyőkkel szerelték fel.

Tovább
GWG – Wohnungsgesellschaft Reutlingen mbH

A GWG Reutlingen EIZO monitorokkal szerelte fel ultramodern irodaházát

Tovább
Festo AG & Co. KG

Two EIZO FlexScan EV2450 monitors are used at each of the work stations in the new building, where the company develops tailored solutions for factory and process automation.

tovább (angol)
EIZO Quality and Design Won Over DGB Rechtsschutz GmbH

The company planned to equip 800 workstations in its office with new monitors in the fall of 2016, and issued a call for tenders to find the ideal monitor for its employees.

tovább (angol)
Styria Media Group

480 EIZO displays for the new newsroom.

tovább (angol)
FIFA játékok három monitoron – Akárcsak a profik

Az EIZO a VfL Wolfsburg csapatában játszó Timo „TimoX” Siep profi FIFA játékos szakértő támogatásával egy új, 3 monitoros rendszert fejlesztett ki a FIFA játékok számára. A tesztet követően Timo az újdonsággal kapcsolatos benyomásait is megosztotta velünk.

tovább
Toyota Motor Corporation

In January 2004 the Toyota Customer Assistance Center in Aichi, Japan underwent a large-scale overhaul. One of the changes was to introduce a multi-monitor setup for each customer service agent consisting of three 17-inch EIZO monitors.

tovább (angol)
.NFQ | Netzfrequenz GmbH

.NFQ was in the market for monitors with even higher quality and greater ergonomics when it chanced upon EIZO. In mid-2015, .NFQ equipped each of its workstations at the entire company with two FlexScan EV2455 monitors from EIZO.

Tovább (angol)
Forensic Center Teylingereind

Forensic Center Teylingereind aims for a professional uniform appearance, high quality and durability.

tovább (angol)
E-Sport Club München

The ESCM has used EIZO FORIS FG2421 monitors for its consoles and the computers since May 2015 and never once regretted its decision.

tovább
AVAST software a.s.

More than 250 EIZO LCD monitors were supplied to Avast programmers over the course of the last 3 years.

tovább (angol)