Jan Daneš professzor EIZO RadiForce monitort használ munkája során
Jan Daneš professzor EIZO RadiForce GX550 monitort használ munkája során

A radiológiai munkahelyek egyre szélesebb körű digitalizálása következtében Jan Daneš professzor a különböző gyártmányú készülékeken kívül számos olyan technológiát is felhasznál munkájához, amelyekkel szemben alapvető elvárás a röntgenfelvételek feldolgozásával kapcsolatos szigorú követelmények minél magasabb fokú teljesítése. Az EIZO termékek használatának elsajátítása közben elsősorban a készülékek – kimagasló gyártási minőségnek, valamint a monitorokhoz mellékelt RadiCS kalibrációs és minőségbiztosítási szoftvernek köszönhető – kiemelkedő megbízhatósága és kompromisszummentes képminősége nyerte el a tetszését. Az EIZO monitorok a prágai Egyetemi Oktatókórház szigorú minőségi előírásainak is tökéletesen megfelelnek.

A Waltrovka Emlődiagnosztikai Központ kezelőhelyiségei
Kellemes hangulatú kezelőhelyiségek

Jan Daneš különös hangsúlyt fektet arra, hogy a kellemes környezetben elvégzendő emlőszűrésen résztvevők személyre szabott bánásmódban részesüljenek. Ezért is nyitotta meg 20 évvel ezelőtt berouni mammográfiai magánklinikáját. A rövid várakozási időnek és a figyelmes személyzetnek köszönhetően gyorsan népszerűvé váltak a központ kellemes hangulatú kezelőhelyiségei. A színvonalas ellátás az ország távolabbi részeiből, mint például Plzeň-ből vagy Dél-Csehországból is idevonzza a pácienseket. Ugyanakkor egyre többen érkeznek Prágából is. A növekvő népszerűség hatására 2018-ban Daneš professzor második emlődiagnosztikai központját is megnyitotta, ezúttal Prágában.

A prágai Waltrovka Emlődiagnosztikai Központ
A prágai Waltrovka Emlődiagnosztikai Központ

A prágai központot a főváros Jinonice nevű 5. kerületében rendezték be. A klinikának otthont adó Walter Házat az eredeti építészeti stílusjegyek megőrzése érdekében nemrégiben teljesen felújították.

Az EIZO monitorokkal kapcsolatos kedvező tapasztalatoknak, és azok sokéves megbízható működésének köszönhetően a prágai központ diagnosztikai helyiségeit 5 megapixeles RadiForce GX550 monitorokkal szerelték fel. A kiváló minőségű és optimálisan kalibrált diagnosztikai monitorokkal az orvosok gyorsan felállíthatják a pontos diagnózist.

További információk

EIZO mammográfiai monitorok

Bővebben
Radiológiai diagnosztika
Radiológiai diagnosztika

EIZO monitorok radiológiai diagnosztika céljára

Bővebben