EIZO Corporation, Japán

Az EIZO vezető szerepet tölt be a csúcskategóriájú monitorok fejlesztése és gyártása terén. A kiemelkedő minőségre a cég Japánban működő kutatási és fejlesztési központja a garancia. Az új monitormegoldások kifejlesztésén és megalkotásán több mint 600 mérnök dolgozik. Gyártási eljárásunkat 100%-ig saját fejlesztés és előállítás jellemzi. Ennek köszönhetően a fejlesztési és gyártási folyamat teljes egészét cégünk munkatársai felügyelik.

Mindez jelentős minőségbeli és technológiai előnyt biztosít számunkra. Termékeink kiváló minőségét számos független vizsgálat tanúsítja. A különböző összehasonlítások alkalmával általában az EIZO monitorai hódítják el az első helyet.

A beszállítókkal folytatott együttműködésben különösen nagy hangsúlyt fektetünk a függetlenségre. Monitoraink kimagasló színvonalának fenntartása érdekében kizárólag a legjobb minőséget garantáló beszállítókkal működünk együtt.

A FlexScan monitorok előállításának bemutatása

Mi rejtőzik a dobozban? Kövesse végig lépésről lépésre, az összeszereléstől egészen a késztermék becsomagolásáig, hogy miként készülnek a FlexScan EV monitorok cégünk Japánban működő központjában, Hakusanban.

Lessen be az EIZO gyártó üzemének kulisszái mögé!
Laboratóriumi körülmények közötti gyártás

Az orvosi felhasználás céljára szolgáló érintőképernyők és monitorok laboratóriumi körülmények között készülnek.

Nyomtatott áramköri lapok gyártása

A nyomtatott áramköri lap a monitor egyik legfontosabb részegysége. Következésképpen kizárólag saját fejlesztésű és gyártású nyomtatott áramköri lapokat használunk fel, melyeket előzetesen szigorú vizsgálatoknak vetünk alá.

Minőségbiztosítás

Speciálisan árnyékolt helyiségben győződünk meg arról, hogy termékeink megfelelnek az elektromágneses összeférhetőségre és érzékenységre vonatkozó nemzetközi előírásoknak. Munkatársaink ezenkívül több ezer üzemórát kitevő hosszú távú vizsgálatoknak vetik alá készülékeinket.

Az Ügyfelek igényeinek messzemenő figyelembevétele

Monitorainkat igény esetén teljes mértékben az Ügyfelek elvárásai alapján alakítjuk ki. Ez a repülésbiztonság és a hajózás területén, illetve az egyéb, létfontosságú alkalmazásoknál használt készülékeinkre fokozottan igaz.

Európai fejlesztés és gyártás

Az EIZO monitorok európai fejlesztése és gyártása Németországban zajlik, két helyszínen. Az említett gyáregységekben alapvetően az egészségügy, a repülésbiztonság és a hajózás területén, valamint a különböző ipari alkalmazásoknál használt, speciális kivitelű monitorokat állítanak elő.

EIZO GmbH

A cég több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyászati képalkotás céljára használt monitorok előállítása terén, legkorszerűbb műszaki megoldásainak köszönhetően pedig a piaci szegmens egyik vezető gyártójának számít.

Tovább
EIZO Technologies GmbH

Az EIZO Technologies GmbH több mint 40 éves tapasztalattal fejleszt monitor- és kijelző megoldásokat az ipar, az orvostudomány, az autóipar és a repülésbiztonság területei számára.

Tovább