Az EIZO GmbH termékprogramja

A vállalat a fejlesztés, a minőségellenőrzés, az összeszerelés, az értékesítés, valamint az ügyfél-, illetve szervizszolgáltatások terén jelenleg mintegy 160 alkalmazottat foglalkoztat. Az EIZO GmbH által előállított kiváló minőségű, innovatív megoldásokat felvonultató termékek fejlesztése és gyártása a legkorszerűbb műszaki színvonalon történik. A termékcsaládot alkotó színes és szürkeárnyalatos monitorok felbontása 1-től egészen 8 megapixelig terjed, és akár 58 col képátlójú változatban is megvásárolhatóak, emellett a különböző képkezelő rendszerek és kiegészítő tartozékok is elérhetőek. A cég termékeit elsősorban a sebészet, a kardiológia és az endoszkópos beavatkozások területén alkalmazzák.

Plaueni központ

A Plauenben működő telephely a műtéti eljárások terén alkalmazott innovatív és jövőbe mutató készülékek fejlesztésével, előállításával és forgalmazásával foglalkozik. A vállalat által kínált intelligens készülék- és videokezelő rendszereket teljes mértékben az ügyfelek igényei és a felszerelendő műtők követelményei alapján alakítják ki. A műtéti alkalmazások terén az EIZO GmbH teljes körű megoldásokkal áll az ügyfelek rendelkezésre; ez a videokezelő rendszert is magába foglalja, de az egyedi szempontok alapján történő tervezés és előállítás, valamint a meglévő rendszerek integrációja mellett a szerviz és karbantartási szolgáltatásokra is kiterjed.

Személyre szabott megoldások

Az EIZO GmbH által kínált termékeket és szolgáltatásokat kifejezetten az ügyfelek igényeihez igazítják, hogy azok messzemenőkig kielégítsék a velük szemben támasztott alkalmassági, kialakítási és minőségi követelményeket. A megbízható és rugalmas ellátási lánc fenntartására éppoly nagy hangsúlyt fektetünk, mint az egyéni termékkonfigurációkra, a hosszú távú műszaki támogatásra, valamint a javítással összefüggő feladatok ellátására. Az EIZO GmbH világszerte elterjedt termékeit a kórházak fenntartói önálló módon, vagy a már meglévő rendszerek szerves részeiként hasznosítják.


Címek

EIZO GmbH, Rülzheim

EIZO GmbH, Rülzheim

EIZO GmbH
Carl-Benz-Straße 3
76761 Rülzheim

Telefon +49 7272 9850-0
Telefax +49 7272 9850-471
E-Mail dt-contact@eizo.com
Website https://eizo-or.com/
Karrier https://eizo.talention.com/jobs

Az EIZO GmbH OR megoldásai Plauenből

Az EIZO GmbH OR megoldásai Plauenből

EIZO GmbH
OR Solutions
Zweigniederlassung Plauen
Kopernikusstr. 80
08523 Plauen

Telefon +49 3741 42365-0
Fax +49 3741 42365-199
E-Mail info@eizo-or.com
Website https://eizo-or.com/


Tanúsítványok

ISO 9001, EN ISO 13485 és ISO 14001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer

A minőség számunkra jóval többet jelent a termék használhatóságával és elvárt műszaki jellemzőivel kapcsolatos követelmények teljesítésénél. A műszaki szakértelem, a szerződéses feltételek teljesítése, a megbízhatóság, valamint a környezetvédelem is a minőség fogalomkörébe tartozik – a fejlesztés, a termelés, az értékesítés és a szolgáltatások terén egyaránt.

Minőségirányítási rendszerünk ezzel összhangban teljesíti az ISO 9001, EN ISO 13485 (orvostechnikai eszközök) és ISO 14001 szabványok követelményeit. Megfelelőségünket a DQS Medizinprodukte GmbH és a DQS GmbH tanúsította.

Tovább a weboldalra