DuraVision DX0211-IP
DuraVision DX0211-IP

Az EIZO IP-alapú dekóderdoboza egy olyan, integrált megoldás, amely közvetlenül hozzácsatlakoztatható az IP kamerákhoz. Mivel nem szükséges számítógép, szoftver vagy egyéb hardver a használatához, kevesebb időt és energiát igényel az üzembe helyezése. A jelentősen több hardverből és szoftverből álló hagyományows konfigurációkkal ellentétben kiküszöbölhetők vele az érzékeny adatok kezelésével kapcsolatos hibaforrások és kockázatok. 

A HDMI-csatlakozóval is felszerelt DuraVision DX0211-IP a 4K UHD (3840 × 2160) felbontást is támogatja. Az év egy későbbi szakaszában elérhetővé váló második HDMI-csatlakozó két különböző monitor 4K felbontású képeinek egyidejű megtekintését is lehetővé teszi majd. A H.264 és MJPEG kodekek dekódolására és tömörítésére is alkalmas IP-dekódoló készülékkel még a nagy felbontású videók lejátszása sem befolyásolja a képfrissítési sebességet. Ugyanazon a monitoron akár 16 különböző, Full HD (1920 × 1080) felbontású videofelvétel is stabil, 20 fps (képkocka/másodperc) képfrissítési frekvenciával jeleníthető meg egyidejűleg. A második HDMI-csatlakozó elérhetővé válásával a készülék várhatóan a H.265 kodekeket is támogatja majd.

A DuraVision DX0211-IP jelenlegi változata 16, akár 4K felbontású IP kamera regisztrálását is lehetővé teszi. Az EIZO tervei szerint azonban 2019 végére 64 IP kamera támogatására is alkalmassá válik majd. Az RTSP rendszeren keresztüli vezérlésen kívül a dekóder az ONVIF Profile S protokoll szerint működő videokamerákat is támogatja. Az IP kamerák közvetlen csatlakoztatásával decentralizált videofelvételi rendszerek használata – például a felvételek videokamerára történő közvetlen mentése, vagy felhőrendszerű archiválás alkalmazása – nélkül is valós időben játszhatók le a videók. Így a rögzített felvételek mentését nem igénylő, valós idejű lejátszást alkalmazó felhasználási módokhoz is ideális választás. Az Axis VAPIX és a Panasonic protokollok támogatása az év végére várható.

A felhasználóbarát internetes kezelőfelületnek köszönhetően személyre szabható a videofelvételek elrendezése, a csatlakoztatott monitoron pedig akár 32 videofolyam is megjeleníthető. A szabadon beállítható elrendezéssel igény szerint egyesíthetők, illetve megoszthatók az egyes ablakok.

A különböző videokezelő rendszerekkel kapcsolatos kompatibilitás és a megfelelő szintű műszaki támogatás előmozdítása érdekében az EIZO a biztonságtechnikai és felügyeleti megoldásokat kínáló ipar számos piacvezető szereplőjével együttműködik. Az esemény- és riasztásalapú felügyeleti információk hatékonyan megoszthatók a videokezelő rendszer és az IP-alapú dekóderdoboz között, így gyorsan aktválhatók az előre meghatározott műveletek. Ezután a DuraVision DX0211-IP pedig az adott helyzetnek megfelelően állítja be a jelvevő monitoron keresztüli megjelenítést (például automatikus kulcs használatakor automatikusan állítható be a képernyő elrendezése).

Elérhető 2019 májusától.

További termékjellemzők

 1. USB-csatlakozó egerek, billentyűzetek és beprogramozható botkormányok csatlakoztatásához
 2. PoE+ elosztó tápegység nélküli tápellátásához
 3. Az alacsony mértékű hőtermelést eredményező, ventilátor nélküli működés különösen hosszú élettartamot kölcsönöz a készülék számára
 4. Folyamatos, 24 órás felhasználás céljára, 2 év garanciával
DX0211-IP
DX0211-IP DuraVision

A DuraVision DX0211-IP ideális megoldás videofalakhoz és többmonitoros biztonsági rendszerekhez. A kompakt kivitelű készülék nagy teljesítményű dekódolást és rugalmasan szabályozható videokezelést nyújt.

 • 0 cm (0 coll)
 • Támogatja a különböző monitorokat 4K UHD felbontással
 • IP-Decoder-Box
 • Képarány 16:9, 5:4, 4:3, folyosó
 • 0 cm (0 coll)
 • Támogatja a különböző monitorokat 4K UHD felbontással
 • IP-Decoder-Box
 • Képarány 16:9, 5:4, 4:3, folyosó
Download
 • PDF
  Sajtóközlemények - DX0211-IP

  PDF | 1,03 MB
 • ZIP
  Termék kép - DX0211-IP

  ZIP | 10,93 MB