Az új forgalmazási partnerség hatalmas előrelépésként értékelhető az Egyesült Királyság piacának leggyorsabb ütemben fejlődő monitorgyártója életében. Az új iparágakon belüli megjelenés, az Egyesült Királyság piacán elérhető termékkínálat kibővítése és az új stratégiák megvalósításának lehetősége jelentős mértékben előmozdítja a vállalat töretlen jellegű jövőbeli növekedését.

Jenny Hamm, az EIZO Limited értékesítési igazgatójának véleménye szerint: „Nagy örömmel tölt el bennünket az új forgalmazási partnerség létrehozása. A CI többek között védelmi rendszerekkel, légiforgalmi irányítással, központi közigazgatással, sürgősségi szolgálatokkal és biztonságtechnológiával kapcsolatos szakértelme ideális alapot teremt az EIZO számára ahhoz, hogy új ágazatokban is tovább növelje részesedését. Az innovatív és megbízható termékeiről, valamint a környezetvédelmi megfontolások szem előtt tartásáról ismert EIZO monitorok és egyéb vizuális eszközök átfogó választékát kínálja ügyfelei számára. A CI Distribution tapasztalata és kiterjedt ügyfélköre viszont az EIZO készülékek önálló vagy más gyártók termékeivel történő együttes értékesítésére is módot nyújt. Az ilyen és ehhez hasonló, kifejezetten hosszú távra szóló stratégiai partnerségek fontos lépésnek tekinthetők a vállalat töretlen jellegű fejlődése szempontjából.”

„Örülünk annak, hogy az EIZO vállalattal együttműködve kibővíthetjük vizuális megoldásaink körét. A célunk változatlanul az, hogy a lehető legkiemelkedőbb minőségű termékeket kínáljuk ügyfeleink számára, az EIZO vizuális eszközökből álló átfogó jellegű termékválasztéka pedig tökéletesen alkalmas arra, hogy kielégítse a vásárlóink által támasztott igényeket. A partneri megállapodás, azon kívül, hogy a piac legkiválóbb megoldásait teszi elérhetővé ügyfeleink számára, hosszú távú elképzeléseinkkel is tökéletes összhangban áll. Izgatottan várom e mindkét fél számára gyümölcsözőnek ígérkező együttműködés további elmélyítését” – mondta Jon Atherton, a CI Distribution igazgatója.

Az EIZO, a japán informatikai gyártó immáron több mint 50 éve foglalkozik vizuális technológiai eszközök fejlesztésével és gyártásával. Az alapítás óta eltelt évtizedekben az EIZO a képmegjelenítés kiemelkedő szakértőjévé vált, a kiváló minőségű és rendkívül korszerű monitorok fejlesztését, gyártását és értékesítését pedig időközben az egész világra kiterjesztette.

Az EIZO a tömegigények kielégítésére szolgáló hagyományos monitorok helyett az optimális megjelenítést kereső ügyfelek kiemelkedő minőségű képmegjelenítő eszközökkel történő ellátására szakosodott. Mélyreható szakmai tapasztalatának, valamint háttér- és tervezőirodák, fotóstúdiók, egészségügyi intézmények, biztonságtechnológiai cégek, légiforgalmi irányítással foglalkozó szervezetek és egyéb ágazatok számára kínált különféle készülékekből álló átfogó jellegű termékválasztékának köszönhetően az EIZO Limited az új forgalmazási partnerség megfelelő kamatoztatásával új piacokon is megjelenhet az Egyesült Királyságban.

A CI Distribution rövid bemutatása

A CI Distribution (CI D) immáron 20 éve kínál első osztályú megoldásokat ügyfelei számára. A hardvereszközökből álló széles termékkínálatának köszönhetően világszerte elismertté vált, neves gyártók termékeit forgalmazó céget 1993-ban alapították. A CI D 2014-től kezdődően elsősorban a jelentős igénybevétellel járó felhasználási módokhoz szükséges eszközök forgalmazására szakosodott.