EIZO Brit iroda, 1 Queens Square, Ascot Business Park

Az Egyesült Királyság leggyorsabb ütemben terjeszkedő monitormárkája életében valóságos mérföldkőnek tekinthető e lépés, mivel a növekedési szint fenntartása új kihívások elé állítja és a megfelelő stratégiák kidolgozására kényszeríti a vállalatot. 

A 2012-ben még mindössze 11 alkalmazottat, jelenleg azonban már mintegy 32 főt foglalkoztató társaság elmúlt évekbeli dinamikus fejlődése jelentős részben az EIZO Limited vezérigazgatójaként tevékenykedő Colin Woodley érdeme. 

Woodley szerint az EIZO Limited történetének következő fejezete meghatározó jelentőséggel bír: „Örömmel tölt el bennünket, hogy új helyre költözhet az EIZO Limited brit székhelye.  A nemrégiben 50. évfordulóját ünneplő EIZO a vállalat további növekedésének előmozdítása érdekében számos új területre terjeszti ki tevékenységét világszerte.” 

Az EIZO Ascotban fekvő új irodája az alkalmazotti létszám további bővítésén kívül azt is lehetővé teszi, hogy a cég a korábbiaknál is kimagaslóbb és átfogóbb jellegű szolgáltatásokat nyújtson partnerei és ügyfelei számára. 

„Ügyfeleink a vállalkozások, egészségügyi intézmények és kreatív szakemberek számára kifejlesztett legfrissebb monitormodelljeinkkel új Élményközpontunkban ismerkedhetnek meg közelebbről. A valósághű szemléltetés érdekében még egy bemutatási célokra szolgáló műtőt is berendeztünk. Ez nagyszerű lehetőséget nyújt a gyorsan fejlődő egészségügy által támasztott igények figyelembevételével kialakított legkorszerűbb orvosi képalkotó megoldásaink bemutatására.” 

Az EIZO célja, hogy a jelentős hozzáadott értéket képviselő monitorjai a munkahelyi és az otthoni felhasználási módokat egyaránt élvezetesebbé varázsolják.  Az EIZO az esztétikai és ergonómiai szempontokon kívül a korszerű munkahelyekkel szemben támasztott követelményeket is messzemenőkig szem előtt tartja, hogy hatékony munkavégzést lehetővé tevő környezetet teremtsen az alkalmazottak számára. A hatékonyság növelése jegyében a legkorszerűbb eszközökkel és jövőbemutató technológiával felszerelt új iroda tökéletes példája az előbb említett szemléletmódnak.  

Az Ascot Business Park Queen's Square 1. szám alatti új, háromszintes iroda hasznos területe csaknem 1320 négyzetméter. Az épülethez 46 parkolóhely tartozik, szükség esetén azonban további járművek parkírozása is megoldható a helyszínen. A kellemes hangulatú előcsarnokon és a bemutatóteremként működő Élményközponton kívül egy szakszerűen berendezett műtő és három konferenciaterem is helyet kapott a földszinten.  

Az EIZO új regionális központjának ünnepélyes megnyitója
Az EIZO LTD recepciója

Az EIZO rövid bemutatása 

A piacvezető technológiai vállalatok közé tartozó japán EIZO csúcsminőségű monitorjairól vált széles körben ismertté. A hardver- és szoftverfejlesztéssel egyaránt foglalkozó EIZO tanácsadási, webtárhely- és egyéb szolgáltatásokkal teszi kényelmesebbé kereskedelemmel, kreatív munkafolyamatokkal, orvostudománnyal, szállítmányozással, légiforgalmi irányítással és egyéb szakterületekkel foglalkozó ügyfelei munkáját. A Japánban, Németországban és az Amerikai Egyesült Államokban kutatási-fejlesztési központokat, valamint a világ több mint 80 országában irodákat működtető EIZO székhelye a japán Hakusanban található.  

Az informatikai eszközök forgalmazásával foglalkozó jogelődje, az Avnet Inc. vállalat valamennyi alkalmazottját, ügyfelét és adatbázisát átvevő EIZO Limited 2012 januárjában kezdte meg működését. A társaság megalapítása óta az alkalmazottak száma 11-ről 32-re bővült, a forgalom pedig a kétszeresére, azaz 15 millió angol fontra nőtt.  

Az Ascot Business Park ismertetése

Az Ascot vasútállomás közelében fekvő Ascot Business Parkból a High Street és az Ascot lóversenypálya gyalogosan mindössze 5 perc alatt elérhető. A Windsor Great Park közvetlen szomszédságában kiépült üzleti negyedben számos üzlet és szabadidőközpont található. A közelben futó M3-as, M4-es, M25-ös és M40-es autópályák gyors megközelíthetőségén kívül Ascot további előnye, hogy kiváló közúti és vasúti összeköttetést nyújt a Heathrow repülőtérhez, valamint Bracknell, Staines, Windsor és Maidenhead irányába. A világhírű Temze-völgy szívében létrehozott, közel 9300 négyzetméter hasznos területet kínáló Ascot Business Park irodáknak és ipari létesítményeknek egyaránt otthont nyújt. Az Ascot Business Park ipari park jellegű részén 9, újépítésű raktár, illetve ipari létesítmény működik, teljes körűen felszerelt irodaépületekkel, valamint számos parkoló- és rakodóhellyel.

Bővebb információ az évfordulóhoz:

www.eizo.hu/50-years

  • PDF
    Press Release: EIZO LTD relocates

    PDF | 203 KB