A videokamerához vagy külső kapcsolóhoz közvetlenül hozzácsatlakoztatható DuraVision FDF2711W-IP monitorral megjeleníthetővé válnak a hálózaton keresztül továbbított videofolyamok. A monitor használatához nem szükséges számítógép, szoftver vagy egyéb hardver. Így jóval egyszerűbben helyezhető üzembe, amivel sok idő és energia megtakarítható. Ezen túlmenően kiküszöbölhetők vele a hagyományos konfigurációkkal kapcsolatos hibaforrások és biztonsági kockázatok. A megoldás egyik legfőbb előnye, hogy kevesebb műszaki eszközt igényel az érzékeny jellegű – például közterületekről készített – felvételek védelme.


A második generációs IP dekóderplatform a H.265 (HEVC), H.264 és MJPEG kodekek valósidejű dekódolását is lehetővé teszi. A nagy képfrissítési frekvencia még a több csatornáról származó, kifejezetten nagy felbontású videofolyamok megjelenítésekor is támogatott. Így például ugyanazon a monitoron akár 16 különböző, Full HD (1920 × 1080) felbontású videofelvétel is stabil, 20 fps (képkocka/másodperc) képfrissítési frekvenciával jeleníthető meg egyidejűleg.


A DuraVision FDF2711W-IP akár 48 IP kamera egyidejű csatlakoztatását is lehetővé teszi. Az RTSP rendszeren keresztüli vezérlésen kívül a monitor az ONVIF Profile S, az Axis VAPIX és a Panasonic protokoll szerint működő videokamerákat is támogatja. A felhasználóbarát internetes kezelőfelületnek köszönhetően személyre szabható a videofelvételek elrendezése, és egyidejűleg akár 32 videofolyam is megjeleníthető. Mivel a monitort HDMI-kimenettel a felszerelték, egy másik – akár Full HD felbontású – képernyő is hozzácsatlakoztatható. Így az azonos hálózati forrásból származó videók egyszerre két monitoron keresztüli megjelenítéséhez nem szükséges számítógép.


A szekvenciális képmegjelenítés a különböző videókat megjelenítő ablakok egyesítését is lehetővé teszi. A kezelőszemélyzet tagjai így a kívánt felvételre összpontosíthatnak, miközben egyéb területeket is megfigyelhetnek. Az FDF2711W-IP statikus maszkítást lehetővé tevő funkciójával az eredeti videofolyam módosítása nélkül óvhatók meg a magánélethez fűződő jogok.


Az EIZO fejlesztőmérnökei folyamatosan azon fáradoznak, hogy további funkciókkal lássák el a már kereskedelmi forgalomba hozott IP-dekódoló megoldásokat. A már megvásárolt eszközök további készülékszoftverekkel bővíthetők. Ez az LDAP protokoll támogatását is magában foglalja. Az Enterprise-licencek a DuraVision FDF2711W-IP monitorhoz és a DuraVision DX0211-IP IP-alapú dekóderdobozhoz egyaránt elérhetők.


Az FDF2711W-IP mind műszakilag, mind funkciók szempontjából jelentős mértékben kompatibilis a különféle videokezelő rendszerekkel (VMS). Az esemény- és riasztásalapú felügyeleti információk hatékonyan megoszthatók a videokezelő rendszer és az IP-alapú dekóderdoboz között, így gyorsan aktválhatók az előre meghatározott műveletek (például a kívánt bemenet megadásakor automatikusan állítható be a képernyő elrendezése).

További termékjellemzők

 1. HTTPS protokoll a hitelesített hálózati kommunikációhoz
 2. VESA rögzítőrendszer az egyszerű összeszerelés érdekében
 3. Beépített tápegység a rendezett elhelyezés jegyében
 4. Folyamatos felhasználás céljára, 2 év garanciával

Elérhetőség

A DuraVision FDF2711W-IP már kapható az üzletekben.

FDF2711W-IP
FDF2711W-IP DuraVision

Az FDF2711W-IP segítségével számítógép használata nélkül jeleníthetők meg a hálózaton keresztül továbbított videofolyamok. Sem szoftver, sem pedig további hardver nem szükséges hozzá. Az eredmény: egyszerű üzembe helyezés, alacsony szintű karbantartási igény, valamint jelentős mértékű idő és energia megtakarítása.

 • 68,6 cm (27 coll)
 • 1920 x 1080 (Full HD)
 • VA
 • Képarány 16:9
 • 68,6 cm (27 coll)
 • 1920 x 1080 (Full HD)
 • VA
 • Képarány 16:9
 • ZIP
  Termék kép - FDF2711W-IP

  ZIP | 5,17 MB